Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Apu Juniori

apu juniori lehden tarjousTilaa Apu Juniori netistä

 • Apu Juniori on uutuuslehti 7 – 12 vuotiaille lapsille.
 • Lehden aihepiirejä ovat kotimaiset ja kansainväliset uutiset, eläimet, luonto, tiede, avaruus, teknologia, kulttuuri, urheilu, harrastukset yms.
 • Se kannustaa lapsia lukemaan, oppimaan uutta, opettaa itsenäiseen ajatteluun, kasvattaa yleissivistystä, jotka saattavat auttaa koulumenestyksessä.
 • Joka numerossa kerrotaan uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla.
 • Lehti ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa, eli yhteensä 24 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii A-lehdet Oy.

 

 


Tilaa Apu Juniori nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

apu juniori lehden tarjous

-Tilaajana olet kuukausittain mukana 1000€ ja vuosi 30 000€ arvonnoissa-


Apu Juniori lyhyesti

Apu Juniori on värikäs uutuuslehti kaikille 7 – 12 vuotiaille tiedonjanoisille lapsille. Uutta ajankohtaislehteä on ollut suunnittelemassa suuri joukko 7 – 12 vuotiaita lapsia ympäri Suomea. Joka numerossa runsaasti värikästä kuvitettua sisältöä, mielenkiintoista asiaa useista eri aihealueista, kuten kiinnostavista kotimaisista ja kansainvälisistä uutisista, eläimistä, luonnosta, tieteestä, teknologiasta, avaruudesta, urheilusta, kulttuurista ja harrastuksista.


Apu Juniori lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lasten ikioma julkaisu on nyt tilattavissa sivustomme kautta suoraan kotiin toimitettuna määräaikais- tai kestotilauksena postikuluitta. Katso uusin Apu Juniori lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samalla lahjaksi ystävälle. Lehden uusin irtonumero on saatavilla lehtipisteistä kautta maan.


Miksi Apu Juniori lehti kannattaa tilata netistä?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden edulliseen kamppanjahintaan ja voit itse valita tilausta tehdessä tilaatko lehden itselle, lahjaksi ystävälle, muutaman kuukauden mittaisena määräaikaistilauksena vai jatkuvana kestotilauksena. Tilauksen voit tehdä verkossa silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii, sillä lehti on tilattavissa aina 24/7. Lehtitilaus on mahdollista tehdä muutamassa minuutissa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.


Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: lastenlehdet, poikienlehdet.


Apu Juniori on tuore alakouluikäisille lapsille suunnattu ajankohtaislehti

Apu Juniori on uusi, värikäs ja upeasta kuvitettu alakouluikäisille lapsille suunniteltu julkaisu. Se on suunnattu tiedonjanoisille lapsille ja sitä on ollut myös suunnittelemassa joukko Suomalaisia 7 – 12 vuotiaita lapsia. Lehti ilmestyy tällä hetkellä kahden viikon välein, eli yhteensä 24 kertaa vuodessa. Jokainen numero kertoo kotimaisista ja kansainvälisistä uutisista sekä ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella mutta viihdyttävällä tavalla.

Apu Juniori haluaa olla vahvasti mukana tukemassa lasten lukutaitoa, joka on ollut Suomessa jo pitkään kärkisijoilla lukutaitoa mittaavissa tutukimuksissa, mutta kääntynyt kuitenkin huolestuttavaan suuntaan. Apu Juniori haluaa vaalia suomalaisten lasten lukutaitoa ja houkutella heidät laadukkaan ja mielenkiintoisen journalismin pariin. Joka myös kannustaa itsenäiseen ajatteluun ja tukee lapsen kasvua ajattelevaksi aikuiseksi.

On ennustettu, että tänä vuonna koulunsa aloittaneista suomalaiskoilulaisista joka kymmenes ei oppisi kunnolla lukemaan peruskoulun aikana, joka viestii siitä, että jotain on tehtävä asian hyväksi. Apu Juniori pyrkii parhaansa mukaan parantamaan koulumenestystä kasvattamalla yleissivistystä ja taustoittamalla uutisia ja ilmiöitä. On selvää, että lapset oppivat tärkeitä asioita netissä mutta printistä luettu tieto menee tutkimusten mukaan paremmin perille.

Apu Juniori on kehitetty yhdessä sen kohderyhmän kanssa, eli sitä on ollut suunnittelemassa joukko suomalaisia lapsia. Siinä käsitellään kaikkia niitä aiheita, joista 7 – 12 vuotiaat lapset ovat aidosti kiinnostuneita, kuten kansainvälisiä ja kotimaisia uutisia, tiedettä, luontoa, teknologiaa, avaruuttaa, eläimiä, urheilua, kulttuuria, harrastuksia ja paljon muuta kiinnostavaa. Mikä parasta, lasten uutuuslehti ei sisällä lainkaan mainoksia!

Apu Juniori innostaa lapsia lukemaan, oppimaan uutta, pysymään uteliaina ja kannustaa itsenäiseen ajatteluun sekä kasvattaa lapsen yleissivistystä, jonka toivotaan parantavan koulumenestystä. Lisäksi lehti on suunniteltu opettajien tueksi, sillä uudessa opetussuunnitelmassa kerrotaan, että opettajien tulisi käsitellä lasten kanssa ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia. Kokeilujen mukaan Apu Juniori sopii mainiosti uuteen opetussuunnitelmaan.


Apu Juniori lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 2019
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 24 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: Uusi lehti
 • Lukijoiden ikä: 7 – 12 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Marja Aarnipuro

Viisi syytä tilata Apu Juniori lehti netistä

1.) Saat lehtitilauksen nyt uskomattomaan tarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi ystävälle!

2.) Tilaajana osallistut suurarvontaan, jonka päävoitto on huikeat 30 000 euroa.

3.) Tilaajana saat mahdollisuuden olla mukana kuukausittain 1000 euron arvonnassa.

4.) Tilauksesi jatkuessa kerrytät tilauksestasi myös K-Plussa pisteitä.

5.) Tilauksesi lehdet toimitetaan säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna postikuluitta.


Miten Apu Juniori lehti tilataan?

Voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa netissä alla olevilla ohjeilla:

 • Katso uusimmat lehtitarjoukset klikkaamalla ”katso tarjous” nappia.
 • Seuraavalla sivulla voit valita sopivan mittaisen tilausjakson ja määräaikais- tai kestotilauksen.
 • Seuraavaksi tulee täyttää vaaditut tiedot tilauslomakkeeseen.
 • Tarkista täyttämäsi tiedot huolellisesti ja lähetä tilaus.
 • Saat muutaman minuutin kuluttua tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
 • Laskun saat viimeistään kuukauden kuluttua tavallisen kirjepostin mukana.

Kirjoita kommentti ja arvostele Apu Juniori lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Apu Juniori lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true]
Lehtitarjouksia.com
Logo