Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Apu

apu lehtiTilaa Apu lehti netistä

 • Apu on kotimainen kaikkien tuntema viikkolehtien klassikko.
 • Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.
 • Toistuvia aiheita ovat urheilu, viihde, kulttuuri, matkailu, terveys, ruoka, lukijoiden kuvat, tv-ohjelmat, juorut ja ristikot.
 • Lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa.
 • Lehden kustantajana toimii A-lehdet Oy.
 • Suosittu viikkolehti tarttuu kiinnostavimpiin puheeaiheisiin ja antaa niille taustan.
 • Lehden kokonaisuus koostuu tärkeistä puheenaiheista, niin Suomesta kuin ulkomailtakin.
 • Lehti tunnetaan vastuullisena, luotettavana tarinan kertojana.

 

 

Tilaa viikkolehtien klassikko edullisesti netistä ja säästä 30% lehtitilauksessa

tilaa apu lehti

Apu on viihdyttävä klassikkolehti, joka ilmestyy vuonna 2018 joka torstai, eli 52 kertaa vuodessa. Sen jokainen numero on hyödyllinen tietopaketti täynnä ajankohtaista asiaa, kuten uutisia, ajanvietettä, ruokaa, matkailua, taloutta ja kiinnostavia juttusarjoja.

Katso lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti tutustumishintaan netistä. Hyödyntämällä lehden edullisen tutustumistarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa 30 % edullisemmin. Lehtitarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Suositun viikkolehden lehtitarjoukset sisältää usein myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka tilaaja saa ilmaiseksi tilauksen yhteydessä. Lahjatilaukseen kuuluu samat tilaajalahjat kuin normaaliinkin tilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman erillisiä postimaksuja normaalin postin mukana, tilauksen jatkuessa saat tilauksesta K-plussaa, kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, joissa arvotaan kerran kuukaudessa 1000 euroa ja kerran vuodessa 30.000 euroa ja lisäksi saat lukea lehteä verkossa ilmaiseksi.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: perhelehdet, viihdelehdet, naistenlehdet, miestenlehdet.

Apu lehden kuvaus

Apu on täysin kotimainen vuonna 1933 perustettu kerran viikossa ilmestyvä aikakauslehti, jonka seurassa viihtyvät niin miehet kuin naisetkin. Viikkolehtien klassikko tarjoaa jokaisessa numerossa hyödyllistä, monipuolista ja viihdyttävää sisältöä.

Lehden aiheisiin kuuluvat urheilu, viihde, matkailu, kulttuuri, terveys, ruoka, tärkeät puheenaiheet, tv-ohjelmat, lukijoiden kuvat, horoskooppi, juorut ja ristikot. Jokainen numero pitää sisällään myös yhden mielenkiintoisen artikkelin luonnosta.

Kaikkien tuntema Apu on ajankohtainen, vastuullinen ja luotettava viikkolehti, joka pitää sisällään tärkeimmät puheenaiheet ja mielenkiintoisimmat jutut. Jokaisessa numerossa tartutaan viikon tärkeinpiin puheenaiheisiin ja luodaan niitä myös itse. Lisäksi lehdessä julkaistaan lukijoiden omia koskettavia tarinoita elävästä elämästä. Lehden sisältö valikoidaan aina tarkasti ja ne ovat aina mukavan ajankohtaisia.

Useimmat ihmiset tuntevat lehden sen mielenkiintoisista kolumneistaan, joita ovat olleet muun muassa: Heidi Hautala, Paavo Lipponen, Arto Paasilinna, Aarno Laitinen ja Ilmari Turja. Jokaisesta numerosta löytyvät lisäksi suosituiksi nousseet Nitrodisko-kaskupalsta ja joka viikkoinen Missä Jallu luuraa? -lukijakilpailu.

Lehdestä julkaistaan Suomi 100-vuotisjuhlan kunniaksi Suur-Apu numero, joka sisältää lehden perussisällön lisäksi 24 sivua enemmän polttavia puheenaiheita. Suur-Apu numero on jokaisen kuukauden ensimmäinen numero. Erikoisnumerot pitää sisällään uusia juttusarjoja, kuten tolkkua ruokaväittämiin -sarjan ja hoida pala palalta -terveyssarjan. Lehti on fyysiseltä kooltaan huomattavasti normaalia lehteä suurempi.

Apu lehdellä on myös todella kattavat verkkosivut, joka sisältää paljon ajankohtaista ja mielenkiintoista luettavaa.

”Osta Apu ja anna apu työttömälle”

Laman aikaan vuonna 1933 Yrjö ja Aune Lyytikäinen perustivat lehden työttömien tueksi ja turvaksi. Lehden irtonumeron sai ostettua tuolloin 2 markalla ja työtön lehtimyyjä sai itselleen 1,25 markkaa perheensä elättämiseen. Lehti tarjoaa apua vielä tänäkin päivänä. Lehti on nimittäin vastannut Presidentti Sauli Niinistön haasteeseen nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Jo yli 80-vuotta vanha teema ”osta Apu ja anna apu työttömälle” on voimissaan vieläkin, mutta nyt autetaan nuoria työllistymään.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1933
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 52
 • Lukijamäärä: 366 000
 • Mieslukijoita: 46%
 • Naislukijoita: 54%
 • Lukuminuutit: 72 min
 • Lukijoiden ikä: 40–60 vuotta
 • Irtonumero: ( Lehtipiste 4,90€)
 • Päätoimittaja: Marja Aarnipuro

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)