Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

ApuRistikot

apuristikot lehtiTilaa ApuRistikot netistä

 • Apuristikot on yksi Suomen suosituimmista ristikkolehdistä.
 • Lehti sisältää paljon helppoja, keskivaikeita ja vaikeita palkintotehtäviä.
 • Apuristikot sisältää ristikoita, kuva-arvoituksia, piilosanoja, anagrammeja, sudokuja ja paljon muuta aivojumppaa.
 • Apuristikot ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisija on A-lehdet Oy.
 • Jokainen numero sisältää vähintää 15 palkintotehtävää, joiden yhteisarvo on noin 700 euroa.
 • Kestotilaajana osallistut samalla vuosiarvontaan, jossa palkintona on 35.000 euroa.

 

 

Tilaa ApuRistikot tarjoushintaan netistä itselle tai lahjaksi

tilaa apuristikot lehti

Apuristikot on Suomen suosituin ristikkolehti, joka tarjoaa jokaisessa numerossa keskivaikeita ja helppoja tehtäviä, kuten sudokuja, anagrammeja, piilosanoja, kuva-arvoituksia ja paljon muita tehtäviä. Kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojat voivat voittaa rahapalkintoja tai lehden vuosikertoja.

Apuristikot on nyt tilattavissa sivustomme kautta jopa 30% normaalihintaa edullisemmin. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus erikoishintaan verkosta. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle.

Apuristikot on tilattavissa netistä määräaikaistilauksena, joka päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua tai vaihtoehtoisesti edullisena kestotilauksena, jossa lehden ilmestyminen päättyy vasta, kun tilaaja irtisanoo lehtitilauksen kustantajalle verkossa tai puhelimitse.

Huom: Kestotilaajana kerrytät tilauksesta K-plussa pisteitä ja pääset mukaan kustantajan järjestämään 35.000 euron vuosiarvontaan ja lisäksi olet mukana joka kuukausi 1000 euron arvonnassa!

Apuristikot lehden voit tilata lahjaksi verkosta myös määräaikais- ja kestotilauksena. Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan kuitenkin määräaikaistilauksen, jos vain mahdollista, sillä silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua tilausta erikseen. Huom: Kestotilaus on kuitenkin yleensä hieman määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Miksi Apuristikot lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 30% halvemmalla normaalihintaan verrattuna ja saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen julkaisun ensimmäisten joukossa kotiovelle toimitettuna lehden ilmestymispäivänä ja vieläpä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, miestenlehdet, nuortenlehdet.

Apuristikot on Suomen suosituin ja palkitsevin ristikkolehti

Apuristikot on yksi vanhimmista ristikkolehdistä Suomessa, mutta edelleen sen suosio vain jatkuu vuodesta toiseen. Lehti ilmestyy nykyään 12 kertaa vuodessa ja se kuuluu A-lehtien julkaisemiin lehtiin. Lehden voi hankkia useimmista lehtipisteistä irtonumerona tai vaihtoehtoisesti tilata lehti netistä puolen vuoden tai vuoden mittaisena tilauksena itselle tai lahjaksi, jolloin lehti kolahtaa postilaatikkoon kerran kuukaudessa.

Jokainen numero tarjoaa lukijoille helppoja, keskivaikeita ja vaikeita palkintotehtäviä. Lehden ensimmäisten ja viimeisten sivujen tehtävät ovat helppoja tai keskivaikeita ja vaikeimmat tehtävät löytyvät perinteisesti keskiaukeamalta. Vaikeimmat tehtävät tarjoavat haastetta enemmän ristikkoja täyttäneille.

Suosittujen ristikoiden lisäksi jokainen lehti sisältää kryptoja, kuva-arvoituksia, piilosanoja, anagrammeja, sudokuja ja paljon muita hauskoja tehtäviä.

Jokainen lehti sisältää vähintään 15 pakintotehtävää, joista voi voittaa rahaa ja erilaisia palkintoja. Jokaisen numeron pakintotehtävien yhteisarvo on noin 700 euroa.

Vaikka lehti ilmestyy vain kerran kuukaudessa, niin lehti sisältää kuitenkin niin paljon erilaisia tehtäviä ja aivojumppaa, että tehtävät eivät lopu heti kesken. Yhdestä numerosta riittää puhaa siis koko kuukaudeksi. Lisäksi lehden numerot 2, 6, 7, 9 ja 12 ovat ekstra lehtiä, jotka sisältävät entistäkin enemmän mukavia tehtäviä.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 36%
 • Naislukijoita: 64%
 • Lukijoiden ikä: 25–60 vuotta
 • Päätoimittaja: Marja Aarnipuro

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo