Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Avotakka

avotakka lehtiTilaa Avotakka lehti netistä

 • Avotakka on Suomen Suurin asumista ja sisustamista käsittelevä aikakauslehti.
 • Lehden lukijana saat arvokasta tietoa hankintoihin, ostosvinkkejä, ratkaisut sisustuspulmiin, inspiraatiota omaan kotiin ja ideoita keittiöön.
 • Avotakka esittelee kiinnostavimmat kodit, ilmiöt, uutuudet, ihmiset sekä kertoo parhaat tarinat muotoilusta ja designista.
 • Avotakka ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii A-lehdet Oy.
 • Avotakan teemoihin kuuluvat koti, design & antiikki, sisustaminen, tuotteet, palstat, vihersisustaminen, muodonmuutokset ja keittiö & ruoka.

 

 

Tilaa Avotakka tarjoushintaan itselle tai lahjaksi netistä

tilaa avotakka lehti

Avotakka on ehdottomasti Suomen suosituin ja elämyksellisin sisustuslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1967 lähtien. Moderni ja aina yhtä lämminhenkinen sisustuslehti inspiroi ja innostaa lukijoita tarttumaan toimeen jättäen sopivasti tilaa myös rentoutumiselle ja haaveilulle. Se tarjoaa ajankohtaisimmat uutuudet, kauneimmat kodit, kekseliäimmät ratkaisut, kauneimmat kuvat, mielenkiintoisimmat ihmiset & ilmiöt sekä tietoa muotoilusta, arkkitehtuurista ja antiikista.

Katso Avatakka lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi netistä. Hyödyntämällä halvimman lehtitarjouksen, voit säästää jopa 30% lehtitilauksessa.

Avotakka lehdestä löytyy tällä hetkellä jopa viisi erilaista lehtitarjousta, joista osa on kestotilauksia ja toiset määräaikaisia tilauksia. Osa lehtitarjouksista sisältää myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Voit tilata lehden joko kestotilauksena, joka päättyy vasta kun irtisanot lehtitilauksen tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti, joka päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan määräaikaisen tilauksen, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti.

Huomaathan lehtitilauksen yhteydessä, että kestotilaus on aina huomattavasti määräaikaista tilausta edullisempi vaihtoehto.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: puutarhalehdet, designlehdet, arkkitehtuurilehdet.

Avotakka on lämminhenkinen ja moderni sisustuslehti

Sisustuslehtien klassikko Avotakka ilmestyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1967. Avotakka on ehdottomasti Suomen suurin asumisen ja sisustamisen lehti. Se kertoo kattavasti arkkitehtuurista, mielenkiintoisia tarinoita muotoilusta ja antiikista, arjen ilmiöitä unohtamatta.

Lehti elää jatkuvasti katse tulevaisuudessa ja vaalii perinteitä. Kerran kuukaudessa ilmestyvää lehteä julkaisee A-lehdet Oy.

Avotakka tarjoaa lukijoilleen sisustusratkaisuja, esittelee sisustusuutuuksia, ihania ja kauniita koteja ja kiinnostavia ihmisiä. Lehden lukijat pääsevät tutustumaan jokaisessa numerossa jopa neljään erilaiseen kotiin, jotka esitellään upeiden kuvien kera kattavissa artikkeleissa. Avotakka lehdessä esitellään toisinaan myös julkisuudesta tuttujen henkilöiden upeita koteja.

Lehden Design & vintage -osiossa käydään läpi / esitellään taidetta, antiikkia ja arkkitehtuuria. Sisustuskokonaisuuksissa kerrotaan erilaisista pintamateriaaleista, tarjotaan ratkaisuja sisustusongelmiin ja neuvotaan erilaisissa hankinnoissa. Lehti tarjoaa myös rahanarvoisia ostosvinkkejä ja tietoa uutuustuotteista.

Avotakan keittiöosiossa puolestaan annetaan hyödyllisiä vinkkejä keittiöön, kattaukseen ja käydään läpi maukkaita ruokareseptejä, joita lukijoiden kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Avotakka antaa loistavia ideoita kaikille kodin laittajille ja sisustajille lehden jokaisessa numerossa, joista on helppo poimia parhaat ideat oman kodin sisustamiseen. Se innostaa itse tekemiseen ja on inspiroiva, korkealaatuinen ja lämmin sisustuslehti täynnä toinen toistaan hienonpia ideoita ja vinkkejä.

Jokaisesta numerosta esitellään:

 • Koti -osiossa esitellään neljä erilaista kotia upeiden kuvien kera.
 • Design -osiossa palataan Suomalaisen muotoilun juurille / kerrotaan arkkitehtuurista, taiteesta & antiikista.
 • Sisustus -osiossa käydään läpi tuotteita, pintamateriaaleja ja ratkotaan sisustusongelmia.
 • Tuotteet -osiossa kerrotaan uutuustuutteista ja annetaan hyödyllisiä ostosvinkkejä.
 • Palstat -osiossa perehdytään ilmiöihin, ihmisiin sekä kerrotaan tuoreimmat uutiset.
 • Keittiö & ruoka – osiossa vinkataan helposti valmistettavat ruokareseptit, parhaat kattausideat ja viinivinkit.
 • Muodonmuutokset -osiossa esitellään niin suuria kuin pienenpiäkin muutostöitä.
 • Vihersisustaminen -osiossa laitetaan pihaa, puutarhaa ja parvekkeita.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1967
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 269 000
 • Mieslukijoita: 27 %
 • Naislukijoita: 73 %
 • Lukuminuutit: 68 min
 • Lukijoiden ikä: 25–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Kari-Otso Nevaluoma

Lehden historia

Lehden ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa 1967. Se oli ilmeeltään huomattavasti värikkäämpi, radikaalimpi ja nuorekkaampi kun Kaunis Koti lehti, joka oli Avotakka lehden kilpailija. Kaunis Koti lehden sisältöön kuului enemmän yläluokkainen sisustaminen ja Suomalaisen 1950-luvun muotoilu.

Lehti halusi panostaa ensimmäistä yhteistä kotiaan perustavia pariskuntia ja vaurastuvaa keskiluokkaa. Se toi ensimmäisenä Suomessa esille muovin käytön sisustamisessa ja italialaisen huippumuotoilun.

Avotakan värikkyys ja elitistisyys ei alkuun kerännyt suurta suosiota ja yleisöä, mutta 1970-luvulla sen alettua esittelemään julkisuudesta tuttujen henkilöiden koteja, sen suosio alkoi kasvaa nopeasti. Vuonna 1973 energiakriisin myötä Avotakka muuttuis maanläheisemmäksi ja alkoi korostamaan entistä enemmän ympäristöarvoja ja säästäväisyyttä.

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

9 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: Be the first one!
Lehtitarjouksia.com
Logo