Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

eeva lehtiTilaa Eeva lehti netistä

 • Eeva on naistenlehtien klassikko ja Suomen suurin naisten kuukausilehti.
 • Lehti tarjoaa henkilöhaastatteluja, kauniita koteja, matkajuttuja, ruokajuttuja, muotia, kauneutta ja terveyttä.
 • Eeva lehden kulttuuripalsta pitää lukijat ajantasalla musiikin, teatterin ja kirjallisuuden tapahtumista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee A-lehdet Oy.
 • Eeva lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1934.
 • Lehden ruokajutut antavat loistavia ideoita keittiöön.
 • Eevan matkauluartikkelit vievät lukijat nojatuolimatkoille upeisiin kohteisiin ympäri maailmaa.
 • Tilaa ihana Eeva kestotilauksena tai määräaikaisesti.

 

Tilaa lehti huikeaan tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ja säästä 30% lehtitilauksessa!

tilaa eeva lehti

Eeva lehtitarjous

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus netin halvinpaan hintaan. Hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset lehtitilauksen yhteydessä, voit säästää jopa 30% lehtitilauksessa. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden itselle tai yllätyksenä lahjaksi ystävälle.

Lehden voi tilata netistä määräaikais tai kestotilauksena. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon ja kestotilaus on aina jatkuva tilaus, jossa lehden ilmestyminen päättyy vasta, kun lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat aina lehden uusimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postikuluja.

Huomaathan, että lehden kestotilaus on aina määräaikaista lehtitilausta huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Tutustu myös seuraavien kategorioiden lehtitarjouksiin: Seniorilehdet, Muotilehdet, Ruokalehdet.

Eeva lehden kuvaus

Suomen suurin naisten kuukausilehti ja naistenlehtien klassikko Eeva tarjoaa kuukauden mielenkiintoisimman ja ajnkohtaisimman artikkelikattauksen aikuisille naisille. Eeva on tunteita herättävä, rohkeasti elämästä puhuva ja lämminhenkinen aikakauslehti, joka on ilmestynyt jo 83 vuotta. Eevasta löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa jokaiselle naiselle.

Lehden jokainen numero sisältää mukaansa tempaavia matkajuttuja, ajankohtaisia ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, herkullisia ruokajuttuja, naisellista muotia, asiaa ihmissuhteista, persoonallisia ja kauniita koteja sekä asiaa kauneudesta & terveydestä. Lisäksi lehden suosittu kulttuuripalsta antaa lukijoille tärkeää tietoa musiikin, teatterin ja kirjallisuuden tapahtumista.

Lehden ajankohtaiset artikkelit tempaavat lukijat mukaansa ja niissä korostuu aitous, sillä artikkeleissa puhutaan elämästä kokonaisvaltaisesti, niin suruineen kuin iloineen. Lehti sisältää paljon vaikuttavia ja koskettavia artikkeleita, joilla on merkitystä.

Eeva on lämminhenkinen ja syvällinen lukupaketti, joka saa ihmiset puhumaan avoimesti itsestään ja elämästään. Lehti on tunnettu sen kattavista ja mielenkiintoisista henkilöhaastatteluista, joissa lukijat pääsevät tutustumaan paremmin niin tunnettujen julkkiksien kuin ihan tavallistenkin ihmisten elämään. Lehden syväluotaavia henkilöhaastatteluja luettaessa, voi melkein tuntea olevansa samassa paikassa jakamassa asioita haastateltavan kanssa.

Henkilöhaastattelujen ja lukuisten muiden mielenkiintoisten artikkelien lisäksi Eevassa puhutaan myös avoimesti ihmissuhteista. Julkisuudesta tutut henkilöt kertovat avoimesti omasta parisuhteestaan, niin sen haasteista, huonoista puolista kuin hyvistä puolista.

Kokonaisuudessaan Eeva on todella monipuolinen, ajankohtainen, lämminhenkinen ja rohkea aikakauslehti. Eeva on lehti, joka tarjoaa lukijoilleen aivan uusia elämyksiä. Lehden sisustusjutut esittelevät toinen toistaan upeampia koteja, joista lukijat saavat ideoita oman kodin sisustamiseen. Eevan herkulliset ruokareseptit innostavat lukijoita kokeilemaan erilaisia reseptejä kotona ja tarjoavat uusia ideoita keittiöön, kun taas matkailuartikkelit vievät lukijat upeisiin kohteisiin ympäri maailmaa ja saavat lukijat suunnittelmaan omaa unelmalomaa.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1934
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 369 000
 • Mieslukijoita: 15 %
 • Naislukijoita: 85 %
 • Lukuminuutit: 86 min
 • Lukijoiden ikä: 45–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Riitta Nykänen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi