Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Image

image lehtiTilaa Image lehti netistä

 • Image Suomen mielenkiintoisin lifestyle-lehti.
 • Suomen vanhin lifestyle-lehti tarttuu kerran kuukaudessa kattavissa artikkeleissa kiinnostavimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättäviin ideoihin.
 • Image lehdessä käsitellään televisio-ohjelmia, pop-kulttuuria, musiikkia, elokuvia, taidetta sekä tietystin uusia kirjoja.
 • Jokaisessa numerossa käsitellään perusteellisesti taloutta, hyvinvointia, ruokaa, designia, työtä, populaarikulttuuria ja politiikkaa.
 • Lehti tunnetaan kattavista henkilöhaastatteluista ja hyvin kirjoitetuista laajoista artikkeleista.
 • Lehteä julkaisee A-lehdet Oy.

 

 

Tilaa Suomen vanhin lifestyle-lehti netistä ja säästä 30% lehtitilauksessa

tilaa image lehti

Katso Suomen mielenkiintoisimman ja ajankohtaisimman lifestyle-lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus jopa 30% edullisemmin netissä. Kaikki lehtitarjoukset ovat aina voimassa myös lahjatilauksessa, joten lehden voi tilata edullisesti netistä itselle tai lahjaksi ystävälle.

Image lehden lehtitilauksen voit tehdä määräaikaisesti tai vaihtoehtoisesti edullisena kestotilauksena. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon ja kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen peruttu.

Helpoin tapa tilata lehti lahjaksi on valita määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua.

Toki lehden voi halutessaan tilata lahjaksi myös kestotilauksena, joka onkin usein huomattavasti määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto, mutta silloin lehtitilaus tulee irtisanoa puhelimitse tai netissä lehden kustantajalle.

Miksi Image lehden lehtitilaus sitten kannattaa tehdä netissä? Kun teet lehtitilauksen netissä, saat lehtitilauksen jopa 30% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat aina uusimman numeron ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman postimaksua lehden ilmestymispäivänä.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Designlehdet, Yhteiskunnalliset lehdet.

Image on ajankohtainen, mielenkiintoinen ja monipuolinen aikakauslehti

Mitkä ovat tärkeinpiä puheenaiheita juuri nyt? Mikä matkakohde juuri nyt kannattaa valita? Mitä nyt kannattaa kuunnella, katsoa tai lukea? Entäs syödä tai ostaa? Tilaa suosittu Image lehti ja saat aina vastauksen kysymyksiisi.

Image on 11 kertaa vuodessa ilmestyvä Suomalainen aikakauslehti, jota julkaiseen A-lehdet Oy. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1985, joten se on yksi Suomen vanhimmista lifestyle-lehdistä.

Image on suosittu aikakauslehti, joka tarttuu kerran kuukaudessa tärkeinpiin puheenaiheisiin, kiinnostaviin ihmisiin ja yllättäviin ideoihin. Se käsittelee lifestyle-lehtien tapaan todella monenlaisia asioita laidasta laitaan, kuten taloutta, designia, ruokaa, työtä, hyvinvointia, populaarikulttuuria ja politiikkaa. Kaikkia aiheita käsitellään asiallisesti hyvin kirjoitetuissa artikkeleissa, huumoria unohtamatta.

Image käsittelee lisäksi kattavasti erilaisia televisio-ohjelmia, taidetta, musiikkia, elokuvia ja uusia kirjoja. Se ottaa kantaa erilaisiin asioihin omalla erikoisella tavallaan. Ruoka ja ruokareseptit kuuluvat myös lehden vakiosisältöön, niissä tosin keskitytään usein mahdollisimman erikoisiin ruokiin, eikä niinkään perinteisiin helposti valmistettaviin ruokiin.

Image on lifestyle-lehti, joka herättää tunteita ja tarjoaa välineitä keskusteluun, ottaa rohkeasti kantaa tärkeisiin asioihin, synnyttää keskustelua, niin lehden lukijoiden keskuudessa kuin yhteiskunnassa, se haluaa saada ihmiset ottamaan myös itse rohkeasti kantaa erilaisiin ristiriitaisiin puheenaiheisiin.

Image lehdessä lukijoiden suosikkeja ovat ylivoimaisesti erilaisten henkilöiden haastattelut ja aina yhtä hyvin kirjoitetut artikkelit, joissa käsitellään perusteellisesti teemoja, ilmiöitä ja yhteiskuntaa. Artikkeleissa nostetaan  esille vihreitä arvoja ja ihmisarvoja niin eri puolilla maailmaa kuin meillä Suomessa, siksi lehdessä on usein hyvin koskettavia ja kiinnostavia juttuja erilaisista ihmisoikeuksia koskevista aiheista.

Image lehden syväluotaavissa henkilöhaastatteluissa ovat vierailleen monet julkkikset, joten usein jokaisessa numerossa näkyy paljon tuttuja henkilöitä, joihin pääsee tutustumaan paremmin kattavissa haastatteluissa. Lehdessä ovat vierailleet muun muassa Li Andersson, Hjallis Harkimo, Kimi Räikkönen, Elli Haloo ja monet muut mielenkiintoiset henkilöt.

Kokonaisuudessaan Image on todella monipuolinen, ajankohtainen ja etenkin mielenkiintoinen lukupaketti, jossa riittää lukemista koko kuukaudeksi. Vaikka lehti tunnetaan vastarannan kiiskinä ja rääväsuuna, niin se on kuitenkin täynnä täyttä asiaa, jonka sisältö kannattaa toisinaan ottaa tosissaan!

Lehden perustiedot

 • Lehti: Image
 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1985
 • Ilmestyy vuodessa: 11
 • Lukijamäärä: 73 000
 • Mieslukijoita: 43 %
 • Naislukijoita: 57 %
 • Lukuminuutit: 68 min
 • Lukijoiden ikä: 18 – 50 vuotta
 • Päätoimittaja: Niklas Thesslund

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: image@a-lehdet.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo