Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kauneus ja Terveys

kauneus ja terveys lehtiKauneus ja Terveys lehti

 • Kauneus ja Terveys on Suomalaisille naisille suunnattu hyvinvointilehti.
 • Kauneus ja Terveys jakautuu neljään osaan: muoti, kauneus, terveys ja hyvinvointi.
 •  Se kertoo kiinnostavimmat terveysuutiset, testaa hyvinvointituotteita, jakaa asiantuntijoiden vinkkejä kosmetiikkavalintoihin.
 • Ulkonäöstä huolehtimisen lisäksi K&T auttaa lukijoita terveellisten elämäntapojen ja mielen tasapainon saavuttamisessa.
 • Kauneuteen ja terveyteen erikoistunut julkaisu ilmestyy 16 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisee & kustantaa A-lehdet Oy.

 

Tilaa hyvinvointiin keskittynyt lehtiklassikko 30% edullisemmin netistä

tilaa kauneus ja terveys lehti

Kauneus ja Terveys on inspiroiva, ihana, trendikäs ja ajankohtainen naistenlehti, joka kertoo todella kattavasti terveydestä, hyvinvoinnista, muodista ja kauneudesta. Todella suosittu ja pidetty naistenlehti K&T on tilattavissa nyt jopa 30% halvemmalla netistä normaalihintaan verrattuna. Katso päivän lehtitarjoukset ja tilaa lehti huomattavasti edullisemmin netistä. Kaikki K&T:n lehtitarjoukset ovat voimassa aina myös lahjatilauksessa, joten voit tehdä lehtitilauksen edullisesti nyt itselle tai lahjaksi ystävälle.

Huomioi, että lehtitarjoukset muuttuvat tiuhaan ja ovat voimassa vain tietyn ajan, joten tilaa lehti heti, jos hinta ja tilaajalahja miellyttävät!

Kauneus ja Terveys aikakausilehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja automaattisesti uusiutuvana kestotilauksena. Määräaikaistilaus on automaattisesti päättyvä tilaus, jossa lehtitilausta ei tarvitse irtisanoa erikseen. Jatkuva kestotilaus on tilausmuoto, jossa tilaus uusiutuu automaattisesti ja lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen peruttu kustantajalle netissä, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lahjatilaus kannattaa tehdä mielummin määräaikaisesti, jos vain mahdollista, sillä silloin lahjasaajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Määräaikainen tilaus on mahdollista myös muuttaa kestotilaukseen ottamalla yhteyttä lehden kustantajaan.

Miksi K&T sitten kannattaa tilata netistä? Netissä voit hyödyntää edulliset lehtitarjoukset ja tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi kaverille. Netissä saat rauhassa tutustua kaikkiin lehtitarjouksiin ja päättää kaikessa rauhassa, minkä lehden haluat tilata. Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen varmasti halvinpaan hintaan ja saat aina tuoreen numeron kotiin tai työpaikalle kannettuna ilman toimituskuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: muotilehdet, terveyslehdet, ruokalehdet.

Kauneus ja Terveys on ainutlaatuinen klassikkolehti

Voiko kasviksia syödä liikaa? Miksi sormeni turpoavat huomattavasti? Tarvitsenkö minä kalsiumlisää, kun olen allerginen maitoproteiinille? Mistä apu suonenvetoon? Mistä olkavarren kipu johtuu? Mistä motivaatiota liikkumiseen? Näinhin sekä kymmeniin muihin hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin, jotka voivat vaivata juuri sinua, saat vastauksen Kauneus ja Terveys aikakausilehdestä.

Kauneus ja Terveys on hyvinvointiin keskittynyt naistenlehti, joka tarjoaa takuuvarmasti ajankohtaisimmat ja inspiroivimmat vinkit monelle elämän eri osa-alueelle. Suomalaisille naisille suunnattu palveleva ja käytännöllinen kauneus- ja hyvinvointilehti on ilmestynyt jo vuodesta 1956 lähtien. Sen kustantajana toimii A-lehdet Oy.

Kauneus ja Terveys kertoo kattavasti mielenkiintoisimmat kauneuteen ja terveyteen liittyvät uutiset, testaa ja esittelee hyvinvointi- ja kauneustuotteet ja välittää asiantuntijoiden hinta- ja laatuvertailut muun muassa kosmetiikkatuotteista, jotka paljastavat poikkeuksellisen hyvät, huonot, edulliset ja arvokkaimmat tuotteet.

Kauneus ja Terveys tarjoaa arvokkaita ja innostavia vinkkejä painonhallintaan, muodonmuutokseen, kauneudenhoitoon ja lisäksi antaa loistavia vinkkejä hiusten, ihon ja kynsien hoitoon. Ulkonäöstä huolehtimisen rinnalla se ohjaa lukijoita terveellisimpiin elämäntapoihin ja saavuttamaan mielen tasapainon.

Monipuolisen ja tärkeän sisällön lisäksi se tarjoaa viimeisimmän tiedon terveellisestä ravinnosta. Lehti sisältää todella paljon maukkaita ruokareseptejä, joita noudattamalla lukijat voivat valmistaa helposti herkullista ja terveellistä ruokaa, joka maistuu koko perheelle. Jokainen numero pitää sisällään ajankohtaista faktatietoa ravitsemuksesta ja terveellisestä hyvästä ruoasta.

Kauneus ja Terveys on hyvinvointilehti, joka pitää huolen lukijoistaan kaikissa elämänvaiheissa. Se antaa kaikille lukijoille rahanarvoisia vinkkejä, viihdyttävää ja etenkin hyödyllistä sisältöä, työkaluja ja ideoita ulkonäköön, terveyteen, treenaamiseen ja painonhallintaan.

Kokonaisuudessaan Kauneus ja Terveys lehti on todella tuhti ja monipuolinen lukupaketti, jonka jokainen numero on yhtä asiantunteva, hyödyllinen, elämyksellinen, virkistävä ja tsemppaava! Se sopii mainiosti jokaiselle itsestään huolehtivalle, aktiiviselle naiselle.

Lehden perustiedot

 • Lehti: Kauneus ja Terveys
 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1956
 • Ilmestyy vuodessa: 16
 • Lukijamäärä: 187 000
 • Mieslukijoita: 14 %
 • Naislukijoita: 86 %
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 21 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Ulla Veirto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: kauneusjaterveys@a-lehdet.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo