Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maku

maku lehtiTilaa Maku lehti netistä

 • Maku on Suomen arvostetuin, suurin, tilatuin ja luetuin ruokalehti.
 • Jokainen numero sisältää vähintään 40 ruokatoimittajien suunnittelemaa / testaamaa ohjetta.
 • Ruokalehden jokainen julkaisu tarjoaa runsaasti uusia reseptejä niin arki- kuin juhlakokkaajalle, kuten leivonnaisia, monipuolisia arkiruokia, juhlaideoita ja sesongin raaka-aineita.
 • Ruokaohjeiden lisäksi se vinkkaa parhaat juoma- ja viinisuositukset, keittiöniksit, kertoo alan uusimmat uutiset sekä vertailee keittiövälineitä & kodinkoneita.
 • Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää Maku lehteä julkaisee A-lehdet Oy.

 

Tilaa Suomen arvostetuin ruokalehti 30% edullisemmin netistä

tilaa maku lehti

Maku lehti on ylivoimaisesti Suomen suurin, arvostetuin ja luetuin ruoka- ja juomalehti. Se on monipuolinen, näyttävä ja helppolukuinen ruokalehti, joka täyttää kaikkien kotikokkaajien toiveet. Jokainen numero koostuu selkeistä teemoista, jotka avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin. Jokainen numero tarjoaa arkiruokaoivalluksia, ruoka- ja leivonta-ohjeita, viinivinkit, tietoa ravitsemuksesta, juhlamenuita, kodinkonetietoa ja ruokamatkoja.

Maku lehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta jopa 30% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat ja tee lehtitilaus tarjoushintaan verkosta. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edullisesti myös lahjaksi ystävälle.

Maku lehdestä löytyy yleensä monta lehtitarjousta, jotka kuitenkin vaihtuvat noin kuukauden välein. Yleensä lehti on saatavilla verkosta automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena ja edullisena kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen. Määräaikais- ja kestotilaus tehdään yleensä puolen vuoden tai vuoden tilausjaksona, josta vuoden tilausjakso sisältää 8 numeroa ja puolen vuoden tilaus 4 numeroa. Katso uudet lehtitarjoukset katso tarjous napista.

Miksi Maku lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada tilauksen jopa 30% normaalihintaa halvemmalla ja voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen julkaisun ensimmäisten joukossa kotiovelle toimitettuna normaalin postin mukana ja vieläpä ilman toimituskuluja!

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavista osioista: viinilehdet, leivontalehdet, naistenlehdet.

Maku lehti on innostava, runsas ja helposti lähestyttävä kotimainen ruokalehti

Maku lehti on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä ruoka- ja juomalehti, joka on ollut jokaisen kotikokin itsestään selvä lehtivalinta jo vuodesta 2003 lähtien. Suomen suurin, luetuin ja varmasti suosituin ruokalehti kuuluu A-lehdet Oy:n laajaan ja monipuoliseen aikakauslehti valikoimaan.

Maku lehti tarjoaa jokaisessa numerossa jopa yli 40 ammattilaisten suunnittelemaa ruokaohjetta, joiden seassa on niin perinteisiä kuin monille tuntemattomiakin uusia arki- ja juhlaruokia. Lehden selkeillä ohjeilla kaikki onnistuvat varmasti valmistamaan vaivattomasti ja monipuolisesti erilaisia herkullisia juhla- ja sesonkiherkkuja sekä perinteisempiä arkiruokia. Lehden kaikki reseptit ovat alan ammattilaisten testaamia ja lähes jokainen resepti sisältää valmistusvaiheessa otettuja kuvia, jotka auttavat ruoanvalmistuksessa.

Maku lehti vie lukijat rentouttaville makumatkoille maailman keittiöihin ja kertoo kaiken tietämisen arvoisen ruokamaailman tapahtumista sekä haastattelee suomalaisia ruokaihmisiä. Se poimii yllättävät ideat maailmalta ja haastaa kotikokkeja kokeilemaan uutta tarjoamalla uusia ohjeita kaikkina vuodenaikoina ja ruokasesonkeina.

Maku lehden monipuoliseen ja laadukkaaseen sisältöön kuuluvat lisäksi osiot, jossa se antaa käteviä keittiöniksejä ja ideoita kattaukseen & juhliin, kertoo kiinnostavimmat ruokauutiset ja tarjoaa tietoa ravitsemuksesta. Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi lehdessä esitellään kattavasti ruoanlaittoon ja leipomiseen käytettäviä uutuustuotteita ja vertaillaan kodinkoneita.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 2003
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 167 000
 • Mieslukijoita: 24 %
 • Naislukijoita: 76 %
 • Lukuminuutit: 48 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Satu Koivisto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Lehtitarjouksia.com
Logo