Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meidän Mökki

meidän mökki lehtiTilaa Meidän Mökki lehti

 • Meidän Mökki on kaikkien mökkeilyä rakastavien oma aikakauslehti.
 • Mökkeilyn erikoislehti esittelee kauniita mökkejä & vapaa-ajankoteja sekä niiden asukkaita ympäri Suomea.
 • Meidän Mökki tarjoaa jokaisessa numerossa nikkarointi-, sisustusvinkkejä, tee se itse ideoita ja innostaa hoitamaan puutarhaa, lähiympäristöä sekä pitämään paikat kunnossa.
 • A-Lehdet Oy:n lehtiperheeseen kuuluva julkaisu tunnetaan Suomen suurimpana vapaa-ajan asumisen lehtenä.
 • Meidän Mökki sisältää hyödyllisiä tuotekatsauksia, vertailuja ja testejä, joista lukijat saavat arvokasta tietoa uusiin hankintoihin.

 

Tilaa Suomen monipuolisin vapaa-ajan asumisen lehti 30% edullisemmin netistä

tilaa meidän mökki lehti

Meidän Mökki on mökkeilijän lämminhenkinen kumppani, joka käsittelee vapaa-ajan asumista käytännönläheisesti opastaen ja kannustaen fiksuihin valintoihin. Kerran kuukaudessa ilmestyvä mökkeilyn erikoislehti antaa hyödyllisiä huolto-ohjeita, tee se itse ideoita, nikkarointi-, puutarha- ja sisustusvinkkejä sekä esittelee kauniita mökkejä jokaisessa numerossa.

Katso Meidän Mökki lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja muut mahdolliset tilaajaedut klikkaamalla katso tarjous nappia. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden jopa 30% halvemmalla normaalihintaan verrattuna itselle tai lahjaksi mökkeilyä rakastavalle ystävälle.

Mökkeilyn erikoislehti on tilattavissa tällä hetkellä verkosta määräaikais- ja kestotilauksena. Lehtitarjoukset päivitetään kuitenkin noin kuukauden välein, joten lehteä ei ole aina saatavilla esimerkiksi määräaikaistilauksena.

Määräaikaistilaus on usein vuoden tai puolen vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti ilman erillistä peruutusilmoitusta. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti tilataan vuoden tai puolen vuoden sopimuksella, joka uusiutuu automaattisesti tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa.

Miksi Meidän Mökki lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden palvelustamme, saat lehtitilauksen jopa 30% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja voit valita tilaatko lehden määräaikaisesti, kestotilauksena, itselle, lahjaksi kaverille tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat tilatun lehden uusimman numeron ensimmäisten joukossa kotiovelle toimitettuna ilman postikuluja normaalin postin mukana.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: puutarhalehdet, rakennuslehdet, remonttilehdet.

Meidän Mökki on kiireettömästä mökkielämästä nauttivien suomalaisten erikoislehti

Meidän Mökki on A-lehdet Oy:n julkaisema 12 kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen suurin ja varmasti monipuolisin vapaa-ajan asumiseen keskittynyt aikakauslehti. Se on lämminhenkinen suomalaisille suunnattu julkaisu, joka sopii erinomaisesti kaikille, jotka nauttivat kiireettömästä ja rauhallisesta mökkielämästä.

Meidän Mökki esittelee jokaisessa numerossa käytännönläheisesti ja monipuolisesti persoonallisia kauniita mökkejä ja upeita vapaa-ajan asuntoja ympäri Suomea. Lisäksi se sisältää paljon hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja neuvoja jokaiselle mökin omistajalle, mökin rakentajalle ja vasta omasta mökistä haaveileville ihmisille.

Meidän mökki sisältää yli 30 erilaista projektia muun muassa uuden mökin rakentamisesta, vanhan mökin kunnostuksesta tai vapaa-ajan asunnon uudisrakentamisesta. Lehden suosittu tee se itse osio on pullollaan loistavia vinkkejä ja ideoita, jonka perusaiheisiin kuuluvat sisustaminen, remontti, maalaus, puutarhanhoito, pihan kunnostus sekä energia- ja jätevesiasiat. Lehti tarjoaa myös paljon hyötytietoa ja lukemisen arvoisia artikkeleita mökin hankkimista suunnitteleville henkilöille.

Meidän Mökki lehden tuotekatsaukset, vertailut ja testit antavat lukijoille korvaamatonta ja arvokasta tietoa erilaisista tuotteista. Laajat testit ja vertailut auttavat lukijoita tekemään kerralla hyviä hankintoja vapaa-ajan asuntoon tai mökille, jolloin aikaa ja rahaa säästyy väistämättä. Kattavissa tuotekatsauksissa tutustutaan myös uutuustuotteisiin ja kerrotaan erilaisista tuotteista hieman tarkemmin.

Meidän mökki on kokonaisuudessaan melko tuhti lukupaketti täynnä hyötytietoa kaikille mökkeilijöille, mökkiä rakentaville ja omasta mökistä vasta haaveileville henkilöille. Se on lehti täynnä ihanaa mökkeilyelämää, jonka jokainen julkaisu sisältää sopivassa suhteessa rakentamista, remontoimista ja tietenkin rentoutumista.

Lehden tiedot tiivistettynä

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1997
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 170 000
 • Mieslukijoita: 38 %
 • Naislukijoita: 62 %
 • Lukuminuutit: 56 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7,90€ / kpl
 • Päätoimittaja: Kari-Otso Nevaluoma

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: meidanmokki@a-lehdet.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo