Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meidän Talo

meidän talo lehtiTilaa Meidän Talo netistä

 • Meidän Talo on Suomalainen elämäntapalehti omakotitaloasujalle ja -rakentajalle.
 • Se tarjoaa parhaat neuvot sisustamiseen, talon & pihan remontointiin sekä huoltoon.
 • Meidän Talo lehden kattavat tuotevertailut tarjoavat lukijoille rahan-arvoista tietoa erilaisista tuotteista.
 • Jokaisessa numerossa esitellään inspiroivia suomalaispihoja.
 • Meidän talo auttaa tilaajia suunnittelussa, esittelee uusinta talotekniikkaa, kertoo rakentajien ja remontoijien kertomuksia sekä tarjoaa parhaat sisustusvinkit.
 • Omakotitaloasujan ykköslehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee A-lehdet Oy.

 

Tilaa Suomen suurin omakotiasumisen lehti nyt 30% edullisemmin netistä

tilaa meidän talo lehti

Meidän Talo on omakotitaloasujien luottolehti, jonka jokainen numero on todella runsas lukupaketti täynnä inspiroivia käytännön ideoita ja hyötytietoa. Suomen suurin omakotiasumista käsittelevä ammattilehti on nyt tilattavissa tarjoushintaan palvelustamme.

Katso viikon lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat klikkaamalla katso tarjous nappia. Kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden 30% halvemmalla verkosta itselle, yllätyksenä ystävälle tai vaikka työpaikalle toimitettuna.

Meidän Talo on tilattavissa sivustomme kautta tarjoushintaan määräaikais- ja kestotilauksena vuoden ja puolen vuoden tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonkä jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on aina jatkuva tilaustyyppi, joka tehdään vuoden tai puolen vuoden tilausjaksolla, jonka päätyttyä tilaus uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkossa tai puhelimitse.

Meidän Talo on tilattavissa internetistä myös lahjatilauksena määräaikais- tai kestotilauksena. Lahjatilaus suositellaan tekemään määräaikaisesti, koska silloin lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen loppuu ilman irtinsanomisilmoitusta sovitun tilausjakson viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen.

Miksi Meidän Talo sitten kannattaa tilata verkosta? Palvelussamme saat tutustua rauhassa julkaisuun ennen kuin tilaat lehden. Lisäksi saat lehden varmasti netistä parhaaseen hintaan ja saat itse päättää tilaatko lehden itselle, lahjaksi ystävälle vai työpaikalle sekä saat aina tuoreen numeron ilman toimituskuluja normaalin postin mukana.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: sisustuslehdet, remonttilehdet, rakennuslehdet.

Meidän Talo johdattaa lukijat kohti mukavampaa ja parempaa asumista

Meidän Talo on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen suurin omakotiasumisen erikoislehti, joka on suunnattu rakentajille ja omakotiasujille. Erittäin suosittu aikakauslehti kuuluu A-lehdet Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan. Lehden levikki on nimittäin jo 42 000 ja se tavoittaa joka kuukaisi jopa 160 000 lukijaa.

Meidän Talo on todellinen hyötylehti, joka pitää sisällään runsaasti neuvoja, vinkkejä ja käytännöllisiä ideoita. Se auttaa lukijoita tekemään fiksuja ja harkittuja päätöksiä, joiden avulla talo pysyy varmasti kunnossa ja säilytät talosi arvon tai jopa nostat sitä. Se ei ole vain remontointiin ja rakentamiseen erikoistunut julkaisu, vaan se tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja tarjoaa ispiraatiota koko talon pitkän elinkaaren ajan.

Meidän Talo lehden tilaajana saat ajankohtaisia neuvoja, tuoreimmat ideat ja tietoa uusista talopaketeista ensimmäisten joukossa. Lehden loistavia vinkkejä ja neuvoja lukemalla onnistut varmasti tekemässäsi ja teet hinta-laatusuhteeltaan parhaat hankinnat, jolloin säästät paljon aikaa ja rahaa. Se kertoo myös kattavasti rakentamiseen liittyvistä uusista vaatimuksista ja säännöksistä.

Meidän Talo on Suomalaisten luottolehti, jonka asiantuntevilla ohjeilla onnistuu takuuvarmasti, oli kohteena sitten omakotitalo, keittiö, sauna, kylpyhuone, vessa, terassi tai piha. Lisäksi lehti neuvoo ja auttaa parhaansa mukaan kodinkoneiden, viihe-elektroniikan ja tulisijojen valinnoissa.

Meidän Talo lehden remppakaksikkona ovat TV:stä tutut Ari Lahti ja Kirsi Laamanen, jotka opettavat rakentamaan ja kunnostamaan helposti ymmärrettävästi selkeiden kuvien kera aina yhtä rennolla tavalla, huumoria unohtamatta.

Asiantuntevana remppakaksikkona nähdään TV:stä tutut Ari Lahti ja Kirsi Laamanen, jotka opastavat rakentamaan ja korjaamaan selkein ohjein ja rennolla otteella.

Kokonaisuudessaan lehti on asiantunteva, kiinnostava, monipuolinen, todella suuri ja etenkin innostava lukupaketti, joka on ollut aidosti omakotiasujan asialla jo lähes 60 vuotta!

Lehden tiedot tiivistettynä

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1959
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 160 000
 • Mieslukijoita: 43 %
 • Naislukijoita: 57 %
 • Lukijoiden ikä: 35 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7,90€ / kpl
 • Päätoimittaja: Titta Kiuru

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Lehtitarjouksia.com
Logo