Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mondo

mondo lehtiTilaa Mondo lehti netistä

 • Mondo on ylivoimaisesti Suomen luetuin matkailulehti.
 • Aikakauslehti esittelee ja suosittelee matkakohteita, haastattelee matkailupersoonia, kertoo kiinnostavia tarinoita eri kohteista sekä antaa parhaat matkailuideat & vinkit.
 • Lehden vinkkien avulla lomamatkan valitseminen ja suunnittelu tapahtuu jouhevasti.
 • Mondo reissaa ympäri maailmaa ja tekee retkistä innostavia tarinoita, joita lukiessa pääsee ilmaiselle nojatuolimatkalle.
 • Suomen suosituin matkailulehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee A-lehdet Oy.

 

 

Tilaa Suomen suosituin matkailulehti nyt 30% edullisemmin netistä

tilaa mondo lehti

Mondo on varmasti Suomen suosituin ja luetuin matkailulehti, joka tarjoaa jokaisessa julkaisussa tietoa ja tarinoita matkakohteista, parhaat matkailuvinkit, haastattelee matkailijoita, tutustuu erilaisiin matkakohteisiin ja kertoo niistä lehden kattavissa artikkeleissa, jotka vievät lukijat rentouttaville nojatuolimatkoille uskomattomiin kohteisiin.

Suomen luetuin matkailulehti Mondo on nyt tilattavissa palvelustamme jopa 30% normaalihintaa edullisemmin. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat klikkaamalla kohdasta katso tarjous. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan itselle, lahjaksi innokkaalle matkailijalle tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Mondo -lehti on tilattavissa internetistä kotiin kannettuna ilman toimituskuluja määräaikais- ja kestotilauksena. Määräaikaistilaus on usein mahdollista tehdä 6 kk tai 12 kk tilausjaksona, jonka päättymisen jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus, eli jatkuva tilaus tehdään yleensä myös vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona, jonka jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen erikseen lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa.

Mondo on tilattavissa lahjaksi määräaikais- ja kestotilauksena. Lahjatilaus kannattaa kuitenkin tehdä aina mielummin määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse murehtia lehtitilauksen peruuttamisesta, sillä määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua.

Miksi Mondo lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, saat itse valita teetkö lehtitilauksen kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat lehtitilauksen huomattavasti lehden normaalihintaa halvemmalla, kun hyödynnät ajankohtaiset lehtitarjoukset. Tekemällä lehtitilauksen verkossa, saat aina uusimman numeron ilmestymispäivänä kotiovelle toimitettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, naistenlehdet.

Mondo on kotimainen erittäin suosittu matkailulehti

Minne juuri nyt kannattaa matkustaa? Mitä ennen matkalle lähtöä tulee ottaa huomioon? Miten saan lomastani enemmän irti? Mondo on kaikkien matkailusta kiinnostuneiden paras ystävä, josta löytyy takuuvarmasti vastaus matkakohteisiin ja matkustamiseen liittyviin kysymyksiin.

Mondo on A-lehdet Oy:n lehtivalikoimaan kuuluva aikakauslehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Kotimainen matkailulehti on suunnattu kaikille matkailusta kiinnostuneille ja haaveileville ihmisille, jotka etsivät täysin uusia elämyksiä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Mondo matkustaa ympäri maailmaa yllätyksellisissäkin kolkissa ja kertoo jokaisessa numerossa useista kohteista innostavia tarinoita, jotka vievät lukijat uskomattomille ja kiehtoville nojatuolimatkoille. Lehti vierailee useissa suomalaisille tutuissa kohteissa sekä tuntemattomissa kohteissa, joihin varsinkin suomalaiset matkustavat hyvin harvoin. Se esittelee asiantuntevasti eri kohteet ja tarjoaa lukijoille aina uutta ja oikeaa tietoa eri matkakohteista.

Mondo on todellinen hyötylehti, jota voimme lämpimästi suositella kaikille matkailijoille. Sen kattavat tarinat ja matkakohteiden esittelyt sekä asiantuntijoiden vinkkien avulla matkakohteen valinta on helpompaa, matkan suunnittelu tapahtuu jouhevasti sekä parhaat hotellit, ruokapaikat, nähtävyydet, ostospaikat ja aktiviteetit ovat jo ennen matkalle lähtöä tiedossa, jolloin matkaa ei tarvitse suunnitella kohteessa ja aikaa jää enemmän lomailuun.

Mondo on matkailijan oma erikoislehti, joka sisältää myös matkailijoiden mielenkiintoisia haastatteluja. Haastatteluissa haastateltavat kertovat matkakohteista ja jakavat parhaat kokemukset lukijoiden kanssa. Lisäksi lehti esittelee tietystin myös parhaat varusteet, tuotteet, matkakosmetiikan, uusimmat teknologiat, kuten tabletit.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 2002
 • Ilmestyy vuodessa: 11
 • Lukijamäärä: 101 000
 • Mieslukijoita: 38 %
 • Naislukijoita: 62 %
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,90€ / kpl
 • Päätoimittaja: Kati Kelola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: A-lehdet Oy

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki