Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tuulilasi

tuulilasiTilaa Tuulilasi lehti netistä

 • Tuulilasi on lähes 60 vuotta ilmestynyt Suomen suurin autolehti.
 • Autoilun asiantuntija raportoi autoalan uutiset, esittelee varusteet ja koeajaa roppakaupalla kiinnostavia autouutuuksia.
 • Rengastestejä johtaa Suomen kovin rengastestaaja Pasi Piiroinen.
 • Kattavat testit tehdään Suomeen tuotavilla autoilla suomalaisissa olosuhteissa.
 • Ajoneuvolehti auttaa lukijoita tekemään testatusti oikeita valintoja silloin, kun uuden auton hankinta tai vaihto on ajankohtaista.
 • Joka numerossa suosittuja testejä & vertailuja mm: autoista, turvaistuimista, varusteista ja autotarvikkeista.
 • A-lehdet Oy:n julkaisema lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa.

 

Tilaa Suomalaisten suosima autolehti nyt 30% edullisemmin verkosta

tilaa tuulilasi lehti

Tuulilasi on vuodesta 1963 lähtien ilmestynyt aikakauslehti, jonka ydinsisältöön kuuluvat uudet autot ja autoalan uutiset. Suomen paras autolehti tarjoaa joka julkaisussa runsaasti monipuolista sisältöä raikkaaseen ulkoasuun pakattuna. Se tarjoaa mm: uusien autojen analyysit, testit, koeajot ja kesä- ja talvirenkaiden, turvaistuimien ja autovarusteiden testit. Joka numerossa autoalan tuoreimmat uutiset ja rutkasti rahanarvoista hyötytietoa.

Tuulilasi lehden voi ostaa irtonumerohintaan lehtipisteistä ja lehtikaupoista kautta maan tai vaihtoehtoisesti tilata tarjoushintaan netistä suoraan kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso Tuulilasi lehti tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti verkosta. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Tuulilasi on tilattavissa internetistä määräaikais- ja kestotilauksena 3, 9 ja 16 numeron mittaisella tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa tietyn määräajan, esimerkiksi 6 kuukautta, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, joka uusiutuu automaattisesti tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen ilmoittamalla asiasta kustantajalle verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Miksi Tuulilasi lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa 30% irtonumerohintaa halvemmalla ja saat itse valita tilaatko lehden määräaikaisesti, kestona, itselle, lahjaksi vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina juuri painetun lehden ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: miestenlehdet, nuortenlehdet, harrastelehdet.

Tuulilasi panostaa entistä enemmän testaustoimintaan ja autoelämyksiin

Tuulilasi on varmasti Suomen suurin ja paras autolehti, joka ilmestyy tänä päivänä 16 kertaa vuodessa. Suomen tunnetuin autolehti kuuluu A-lehdet Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan, joka on toiminut lehden kustantajana jo vuodesta 1971 lähtien. Uudistunut ja raikas julkaisu tarjoaa lukijoille joka numerossa autoalan tuoreimmat uutiset.

Uudistunut Tuulilasi on nyt raikkaampi, monipuolisempi, ajankohtaisempi ja runsaampi sisältöinen kuin koskaan ennen! Sen dynaaminen ja raikas ote näkyy heti ensivilkaisulla kannessa. Selkeä ja houkutteleva ulkoasu kertoo yhdellä vilkaisulla, mitä lehti kätkee kansiensa väliin: testejä, skuuppeja, vertailuja ja uutuusmallien analyysejä.

Tuulilasi lehden pääsisältöä ovat uutiset ja uusien autojen vertailut. Asiantunteva autolehti testaa, tutkii ja vertailee vuoden aikana suomalaisissa olosuhteissa jopa satoja uutuusmalleja. Se ei kuitenkaan testaa vain autoja, vaan autojen lisäksi tarkempaan syyniin otetaan mm: autotarvikkeet, turvaistuimet, talvi- ja kesärenkaat yms.

Tuulilasi lehden ydinsisältöön kuuluvat vahvasti uudet autot, mutta tuhdissa lukupaketissa on silti runsaasti tilaa myös yleisesti autoalaan liittyville artikkeleille, joissa voidaan kertoa esimerkiksi tarkemmin autoverotuksesta, liikenteestä, ympäristövaikutuksista, moottoripyöristä ja mönkijöistä. Lehti on tietystin myös vahvasti mukana suurissa autoalan tapahtumissa ja raportoi niistä kattavin artikkelein ja upeiden kuvien kera lehden lukijoille.

Tuulilasi kertoo jokaisessa lehdessä autoalan tärkeimmät uutiset ja pyrkii tarjoamaan lukijoille mahdollisimman paljon hyödyllistä ja rahanarvoista hyötytietoa muun muassa auton ostamiseen, vaihtamiseen ja käyttöön liittyen. Puolueettoman julkaisun tarkoituksena on tarjota lukijoille entistäkin mielenkiintoisempaa, elämyksellisempää ja hyödyllisempää tietoa kaikesta autoalaan liittyvästä ja päästää lukijat automaailman sisäpiiriin.

Julkaisun tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Tuulilasi
 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 1963
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 16 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 180 000
 • Mieslukijoita: 88 %
 • Naislukijoita: 12 %
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+ vuotta
 • Lukuminuutit: 49 min
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Jukka Rönkä

A-lehdet Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: tuulilasi@a-lehdet.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo