Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Elisa Kirja

elisa kirja tarjous

Hyödynnä Elisa kirja tarjous ja kokeile 14 päivää ilmaiseksi. Palvelussa laajin valikoima suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja sekä podcasteja.

Elisa kirja tarjous uusille asiakkaille

Joko olet kokeillut suosittuja ääni- tai e-kirjoja? Äänikirjat ja e-kirjat ovat tänä päivänä varmasti suositumpia kuin koskaan ennen, jonka takia niihin kannattaa tutustua tarkemmin.

Elisa kirja tarjoaa nyt uusille asiakkaille ilmaisen 14 vuorokauden mittaisen kokeilujakson, jonka ansiosta voit kokeilla palvelua täysin maksutta.

Äänikirjapalvelu on palvellut suomalaisia ääni- ja e-kirjojen ystäviä jo yli 10 vuotta. Palvelusta löydät kirjoja jokaiseen makuun ja eniten suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja sekä podcasteja.

Hyödynnä Elisa kirja tarjous ja kokeile palvelua maksutta sekä lopeta halutessasi koska tahansa. Tilauksessa ei ole sitovaa määräaikaa. Voit lukea ja kuunnella tuhansia kirjoja missä ja milloin vain omalla puhelimella tai tabletilla.

Näin pääset alkuun

 • Luo ensin tunnukset – aloita tilaamalla palvelu, uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivää.
 • Lataa sovellus – lataa Elisa kirja -sovellus laitteeseesi AppStoresta tai Google Playstä.
 • Nauti tuhansista kirjoista – kuuntele ja lue mieleisiä kirjoja niin paljon kuin haluat, myös offline tilassa.

Elisa kirja tarjoaa Suomen laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja

Elisa kirja on ylivoimaisesti Suomen suurin ääni- ja e-kirjakauppa, joka on ollut varmasti koko toimintansa ajan kuluttajien eniten käyttämä palvelu. Se sisältää yli 10 000 suomenkielistä kirjaa aina kuumimmista uutuuksista rakastettuihin klassikkoihin. Palvelu ei ole vuosien aikana jämähtänyt paikoilleen, vaan sitä päivitetään jatkuvasti. Uusia tarjouksia julkaistaan säännöllisesti.

Palvelun valikoima on todella monipuolinen ja uutuuksia ilmestyy palveluun kuin sieniä sateella. Siellä on muun muassa runsaasti tietokirjoja, rikosromaaneja, rakkausromaaneja, lastenkirjoja, elämäntaito-oppaita, elämäkertoja, käsityökirjoja, kokkikirjoja yms.. Eli koko perheelle löytyy varmasti mieleistä luettavaa aina lapsesta vaariin.

Tiesitkö, että sinä voit myös julkaista palvelussa oman kirjasi ja tienata sillä rahaa? Palvelun tarjoama omakustannepalvelu on erityisen mielenkiintoinen, sillä siellä kuka tahansa voi julkaista ladatun sovelluksen kautta palveluun oman e-kirjan.

Omakustannepalveluun on julkaissut oman e-kirjansa jo sadat suomalaiset kirjailijat. Elisan omakustannepalvelu on ollut loistava ponnistuslauta useille tunnetuille kirjailijoille.

Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi Android- ja Apple-laitteille

Elisa Kirja kannustaa nyt Suomalaisia lähtemään mukaan e-kirjojen ihmeelliseen maailmaan tarjoamalla ilmaisen rekisteröytymisen lisäksi 14 päivän maksuttoman kokeilujakson.

Voit kuunnella tai lukea tuhansia kirjoja omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tämä tarjous kannattaa jokaisen ehdottomasti hyödyntää, koska saat ilmaiseksi testata palvelua.

Lataamasi kirjat luet kätevimmin ilmaisella Elisa kirja -sovelluksella, joka on saatavilla Android- ja Apple-laitteille. E-kirjan laataaminen on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi ja verkkokauppa toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys sekä kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä.

Sovelluksen käytettävyys on todella hyvä, sillä se on helppo, selkeä ja yksinkertainen käyttää. Palvelussa on runsaasti erilaisia toimintoja, kuten esimerkiksi:

 • Kirjaan voi tehdä erilaisia merkintöjä
 • Jättää merkkejä
 • Muuttaa kirjainkokoa
 • Taustavalon kirkkaus on säädettävissä
 • Käyttäjällä on oma e-kirjasto, johon palvelu kokoaa ilmaisten kirjojen lisäksi kaikki ostetut kirjat.

Miksi Elisa kirjaa kannattaa kokeilla?

 • Ei edellytä Elisan liittymäasiakkuutta.
 • 14 päivän mittainen ilmainen kokeilujakso.
 • 100% maksuton ja sitoumukseton liittyminen, ei tarvitse peruuttaa erikseen.
 • Rentouttavaa ajanvietettä aina mukanasi kätevästi omassa tabletissa tai puhelimessa.
 • Runsaasti edullista luettavaa puhelimeen ja tablettiin, e- ja äänikirjoja aina tarjouksessa.
 • Suomen kattavin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja.
 • Luettavaa koko perheelle aina lapsesta vaariin, jokaiseen makuun ja fiilikseen.
 • Lue tai kuuntele jopa ilman nettiyhteyttä missä ja milloin vain.
 • Valikoimassa mm: mestarillisia huipputrillereitä, hurmaavaa huumoria, Tv:stä tuttua huippujännitystä, eväitä hyvään elämään ja laatuviihdettä historiallisen viihteen taitureilta.
 • Ei lainkaan kuukausimaksuja tai sitoumuksia – osta mitä haluat, missä haluat, silloin kun haluat, jos haluat.
 • Elisa osaa viihdyttää, kokeile palvelua ja nappaa huippukirja nyt maksutta.

Millaisia kirjoja palvelussa sitten on tarjolla?

Elisa kirjassa on ylivoimaisesti maan laajin valikoima e- ja äänikirjoja, joten sieltä löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa koko perheelle.

Palvelussa on kymmeniätuhansia Suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä e- ja äänikirjoja. Se sisältää runsaasti kirjoja, joita et muualta löydä sekä tuoreet uutuudet ja klassikot.

Kirjakaupassa on muun muassa sarjakuvia, oppikirjoja, tietokirjoja, romantiikkaa, romaaneja, fantasiaa, historiaa, dekkareita yms.

Voiko kirjoja ostaa sovelluksen kautta?

Kirjojen ostaminen on mahdollista Elisa kirjan -sovelluksessa, mikäli käytät Android -puhelinta tai -tablettia. Kirjojen ostaminen ei onnistu iPhonella tai iPadilla. Jos sinulla on käytössä iPhone tai iPad, voit ostaa kirjoja suoraan Elisa kirja verkkokaupasta.

Kaikki ostamasi kirjat ilmestyvät automaattisesti Elisa kirja -sovelluksesi kirjahyllyyn, kun olet kirjautuneena sisään Elisa kirja -sovellukseen.

Mitä maksutapoja Elisa kirja palvelussa on?

Elisa kirja sovelluksessa voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Jos asut muualla kuin Suomessa, voit maksaa ostoksesi Debit- tai Credit-kortilla.

E-kirjan saat käyttöösi heti maksun jälkeen, siksi sovellus on erinomainen muun muassa lomareissulla.

Perinteiset kirjat painavat paljon ja esimerkiksi ulkomaille lähtiessä harva lähtee kantamaan mukanaan kymmeniä kirjoa. Sovellus ei paina mitään ja silti sinulla on aina mukanasi kokonainen suomenkielinen kirjakauppa.

Mikä Elisa kirja lasku on?

Elisa kirja lasku on yksi palvelun kätevimmistä maksutapavaihtoehdoista.

Sinun ei siis tarvitse maksaa jokaista ostostasi erikseen, vaan saat ostoksistasi kerran kuukaudessa laskun, jossa on kaikki kuluneen kuukauden ostokset.

Laskussa on eriteltynä kaikki edellisen kuukauden aikana ostamasi kirjat. Mikäli haluat maksutavaksi laskun, tulee sinun varmentaa henkilötietosi henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Voiko palvelusta ostaa e-kirjoja rekisteröitymättä?

Palvelusta ei voi ostaa kirjoja rekisteröitymättä palveluun.

Rekisteröityminen vie aikaa vain muutaman minuutin ja mikä parasta, se on täysin maksutonta.

Miten voin lopettaa Elisa kirja palvelun tilauksen?

Voit lopettaa Elisa kirja palvelun tilauksen milloin itse haluat Oma tili -sivulla.

Tilauksen peruuttaminen on tehty asiakkaille mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Oma tili -sivulla voit myös helposti aktivoida kuukausitilauksen uudelleen myöhemmin yhdellä napin painalluksella.

Lehtitarjouksia.com
Logo