Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Elisa Kirja

 

elisa kirja tarjous

Elisa kirja tarjous uusille asiakkaille

Joko olet kokeillut suosittua ääni- tai e-kirjaa? Nyt kannattaa kokeilla ja hyödyntää samalla Elisa kirja tarjous! Elisa on poiminut suuresta valikoimastaan viisi kirjaa, joista voit ladata mieluisimman maksutta! Lataa omasi jo tänään ja lue / kuuntele missä ja milloin vain omalla puhelimella tai tabletilla. Ei sitoumuksia tai tarvetta peruutuksille!

Lisää edullisia lehtitarjouksia ja tutustumistarjouksia löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com


elisa kirja tarjous

Elisa kirja tarjoaa Suomen laajimman valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja

Elisa kirja on ylivoimaisesti Suomen suurin ääni- ja e-kirjakauppa, joka on ollut varmasti koko toimintansa ajan kuluttajien eniten käyttämä palvelu. Se sisältää yli 10 000 suomenkielistä kirjaa aina kuumimmista uutuuksista rakastettuihin klassikkoihin. Palvelu ei ole vuosien aikana jämähtänyt paikoilleen, vaan sitä päivitetään jatkuvasti.

Elisa kirjan valikoima on todella monipuolinen ja uutuuksia ilmestyy palveluun kuin sieniä sateella. Siellä on muun muassa runsaasti tietokirjoja, rikosromaaneja, rakkausromaaneja, lastenkirjoja, elämäntaito-oppaita, elämäkertoja, käsityökirjoja, kokkikirjoja yms.. Eli koko perheelle löytyy varmasti mieleistä luettavaa aina lapsesta vaariin!

Tiesitkö, että sinä voit myös julkaista palvelussa oman kirjasi ja tienata sillä rahaa? Palvelun tarjoama omakustannepalvelu on erityisen mielenkiintoinen, sillä siellä kuka tahansa voi julkaista ladatun sovelluksen kautta palveluun oman e-kirjan.

Omakustannepalveluun on julkaissut oman e-kirjansa jo sadat suomalaiset kirjailijat. Elisan omakustannepalvelu on ollut loistava ponnistuslauta useille tunnetuille kirjailijoille.

Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi Android- ja Apple-laitteille

Elisa Kirja kannustaa nyt Suomalaisia lähtemään mukaan e-kirjojen ihmeelliseen maailmaan tarjoamalla ilmaisen rekisteröytymisen lisäksi yhden kirjan maksutta, jota voi kuunnella tai lukea omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tämä tarjous kannattaa jokaisen ehdottomasti hyödyntää, koska saat ilmaiseksi testata palvelua.

Lataamasi kirjat luet kätevimmin ilmaisella Elisa kirja -sovelluksella, joka on saatavilla Android- ja Apple-laitteille. E-kirjan laataaminen on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi ja verkkokauppa toimii kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys sekä kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä.

Elisa kirja -sovelluksen käytettävyys on todella hyvä, sillä se on helppo, selkeä ja yksinkertainen käyttää, vaikka siinä onkin runsaasti erilaisia toimintoja, kuten esimerkiksi kirjaan voi tehdä erilaisia merkintöjä tai jättää merkkejä, kirjainkokoa voi muuttaa itselle mieleiseksi sekä taustavalon kirkkaus on säädettävissä. Sovelluksen käyttäjällä on oma e-kirjasto, johon palvelu kokoaa ilmaisten kirjojen lisäksi kaikki ostetut kirjat selkeästi samaan paikkaan.

Miksi Elisa kirjaa kannattaa kokeilla?

1.) Ei edellytä Elisan liittymäasiakkuutta.

2.) 100% maksuton ja sitoumukseton liittyminen, ei tarvitse peruuttaa erikseen.

3.) Rentouttavaa ajanvietettä aina mukanasi kätevästi omassa tabletissa tai puhelimessa.

4.) Runsaasti edullista luettavaa puhelimeen ja tablettiin, e- ja äänikirjoja aina tarjouksessa.

5.) Suomen kattavin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja.

6.) Luettavaa koko perheelle aina lapsesta vaariin, jokaiseen makuun ja fiilikseen.

7.) Lue tai kuuntele jopa ilman nettiyhteyttä missä ja milloin vain.

8.) Valikoimassa mm: mestarillisia huipputrillereitä, hurmaavaa huumoria, Tv:tä tuttua huippujännitystä, eväitä hyvään elämään ja laatuviihdettä historiallisen viihteen taitureilta!

9.) Ei lainkaan kuukausimaksuja tai sitoumuksia – osta mitä haluat, missä haluat, silloin kun haluat, jos haluat!

10.) Elisa osaa viihdyttää, kokeile palvelua ja nappaa huippukirja nyt maksutta!

Millaisia kirjoja palvelussa sitten on tarjolla?

Elisa kirjassa on ylivoimaisesti maan laajin valikoima e- ja äänikirjoja, joten sieltä löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa koko perheelle. Palvelussa on kymmeniätuhansia Suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä e- ja äänikirjoja. Se sisältää runsaasti kirjoja, joita et muualta löydä sekä tuoreet uutuudet ja klassikot. Elisa kirjan kirjakaupassa on muun muassa sarjakuvia, oppikirjoja, tietokirjoja, romantiikkaa, romaaneja, fantasiaa, historiaa, dekkareita yms..

Voiko kirjoja ostaa Elisa kirja sovelluksen kautta?

Kirjojen ostaminen on mahdollista Elisa kirjan -sovelluksessa, mikäli käytät Android -puhelinta tai -tablettia. Kirjojen ostaminen ei onnistu iPhonella tai iPadilla. Jos sinulla on käytössä iPhone tai iPad, voit ostaa kirjoja suoraan Elisa kirja verkkokaupasta. Kaikki ostamasi kirjat ilmestyvät automaattisesti Elisa kirja -sovelluksesi kirjahyllyyn, kun olet kirjautuneena sisään Elisa kirja -sovellukseen.

Mitä maksutapoja Elisa kirja palvelussa on?

Elisa kirja sovelluksessa voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Jos asut muualla kuin Suomessa, voit maksaa ostoksesi Debit- tai Credit-kortilla.

E-kirjan saat käyttöösi heti maksun jälkeen, siksi sovellus on erinomainen muun muassa lomareissulla.

Perinteiset kirjat painavat paljon ja esimerkiksi ulkomaille lähtiessä harva lähtee kantamaan mukanaan kymmeniä kirjoa. Sovellus ei paina mitään ja silti sinulla on aina mukanasi kokonainen suomenkielinen kirjakauppa!

Mikä Elisa kirja lasku on?

Elisa kirja lasku on yksi palvelun kätevimmistä maksutapavaihtoehdoista.

Sinun ei siis tarvitse maksaa jokaista ostostasi erikseen, vaan saat ostoksistasi kerran kuukaudessa laskun, jossa on kaikki kuluneen kuukauden ostokset.

Laskussa on eriteltynä kaikki edellisen kuukauden aikana ostamasi kirjat. Mikäli haluat maksutavaksi laskun, tulee sinun varmentaa henkilötietosi henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Voiko palvelusta ostaa e-kirjoja rekisteröitymättä?

Palvelusta ei voi ostaa kirjoja rekisteröitymättä palveluun.

Rekisteröytyminen vie aikaa vain muutaman minuutin ja mikä parasta, se on täysin maksutonta.