Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

alibi lehtiTilaa Alibi lehti netistä

 • Alibi on 1979 perustettu Suomalainen rikoslehti.
 • Katso Alibi lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.
 • Lehti tarjoaa jännittävää lukemista rikoksista, uhreista, tekijöistä, tuomioista ja oikeudenkäynneistä.
 • Alibi kertoo rikoksista ja pyrkii selvittämään, mitä on tapahtunut.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Alibi tuo esille rikoksen tekijän ja uhrin näkökulman.
 • Alibi on myös hyötylehti, sillä se antaa tärkeää tietoa turvallisuudesta, poliisin ja lainvalvontatyöstä.
 • Lehden lukijana pääset kurkistamaan poliisin arkeen ja saat tietoa kodin tapaturmista, turvalaitteista, onnettomuuksista sekä onnettomuuksien ja tapaturmien ennaltaehkäisystä.

 

Katso lehden lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi!

tilaa alibi lehti

Alibi on muhkea lukupaketti, jonka jokaisen numeron keskiössä on rikosten uudet ilmiöt, rikoksen uhrin asema sekä erikoisimmat oikeustapaukset. Kerran kuukaudessa ilmestyvästä riskoslehdestä lukijat pääsevät seuraamaan poliisin arkea aitiopaikalta, eli suoraan poliisiautosta. Lisäksi se tarjoaa hyödyllisiä käytännön turvallisuusvinkkejä.

Tilaa Alibi lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi sivustomme kautta ja voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna. Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ilman postikuluja normaalin postin mukana.

Voit tehdä lehtitilauksen joko edullisena kestotilauksena, joka jatkuu niin kauan kunnes irtisanot lehtitilauksen tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti, jolloin lehden tulo päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Lahjatilauksissa suosittelemme aina tilaamaan lehden määräaikaisesti, koska muuten lahjansaaja joutuu itse perumaan lehtitilauksen. Kun teet lahjatilauksen määräaikaisesti, niin lahjansaajan ei tarvitse perua tilausta, koska määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti.

Huomaathan, että lehden kestotilaus voi kuitenkin olla huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikainen tilaus, vaikka lehtitilaukset sisältäisivätkin yhtä monta lehteä.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: juorulehdet, yhteiskunnalliset lehdet, lehdet alle 20€.

Alibi kertoo kuukauden mielenkiintoisimmat rikostarinat

Alibin ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1979 ja lehteä julkaisee Otavamedia. Alibi esitttelee Suomen kohutuimmat rikosjutut tarkasti odottamattomista näkökulmista ja tarjoaa lukijoille sisäpiiritietoa, jota ei pääse lukemaan mistään muusta aikakauslehdestä.

Alibi on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä rikoslehti, joka sisältää mielenkiintoista ja jännittävää sisältöä rikosten uhreista, tekijöistä, tuomioista ja oikeudenkäynneistä. Alibi on varmasti yksi rohkeimmista ja ajankohtaisimmista aikakauslehdistä Suomessa. Lehti tarjoaa tietoa rikosmaailman molemmilta puolilta, kuitenkin aina uhria suojellen.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti kertoo rikoksiin liittyvistä ilmiöistä ja yrittää selvittää niiden taustat. Lehti pyrkii haastattelemaan aina rikosten uhrit ja heidän läheiset, mutta antaa puheenvuoron myös rikoksen tekijöille ja tuomituille. Lehden artikkeleissa ääneen pääsevät niin poliisit, elinkautisvangit kuin entiset jengiläisetkin, jotka kertovat oman näkemyksen asioihin.

Rikokset ja niiden taustojen selvittäminen on jännittävää ja mielenkiintoista luettavaa, varsinkin kun oman mielipiteensä pääsevät kertomaan vapaasti kaikki osapuolet. Lehti antaa puheenvuoron myös syyttömänä vankilassa vuosia olleille henkilöille.

Lehden toistuviin teemoihin kuuluvat rikosten uhrit, poliisin arki, omaisten haastattelut ja vankila-arki. Epäoikeudenmukaisuus ja karut ihmiskohtalot nousevat esiin Alibin jokaisessa numerossa.

Vaikka Alibin pääsisältöön kuuluvat rikosjutut, niin lehti tunnetaan myös hyötylehtenä, sillä se tarjoaa kattavasti tietoa turvallisuudesta ja poliisin työstä. Lehden lukijana pääset kurkistamaan poliisin arkeen ja saat tärkeää tietoa kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, hyväksi havaituista turvalaitteista, onnettomuuksista sekä vinkkejä siitä, miten sinä voit enneltaehkäistä vastaavat onnettomuudet ja tapaturmat.

Alibi lehden sisältö, artikkelit ja raportit ovat tunnetusti asiantuntevia ja tarkkoja. Juttujen yksityiskohdat tuodaan artikkeleissa aina selkeästi esille, rikosjuttujen lisäksi turvallisuus on lehden yksi vakioteemoista. Tilaa rohkea ja aina yhtä ajankohtainen ja jännittävä Alibi lehti netistä, niin saat lehden kerran kuukaudessa kotiin kannettuna ja pääset lukemaan ensimmäisten joukossa Suomen suurimpia murhamysteerejä, rikoksia, katoamisia ja rikollisjärjestöjen toiminnasta.

 

Lehden perustiedot

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1979
 • Ilmestyy vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 60 000
 • Mieslukijoita: 67%
 • Naislukijoita: 33%
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Lukioiden ikä: 20–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Mika Lahtonen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi