Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Alibi

alibi lehden tarjousTilaa Alibi lehti netistä

 • Alibi on 1979 perustettu Suomalainen rikoslehti.
 • Lehti tarjoaa jännittävää lukemista rikoksista, uhreista, tekijöistä, tuomioista ja oikeudenkäynneistä.
 • Alibi kertoo rikoksista ja pyrkii selvittämään, mitä on tapahtunut.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Alibi tuo esille rikoksen tekijän ja uhrin näkökulman.
 • Alibi on myös hyötylehti, sillä se antaa tärkeää tietoa turvallisuudesta, poliisin ja lainvalvontatyöstä.
 • Lehden lukijana pääset kurkistamaan poliisin arkeen ja saat tietoa kodin tapaturmista, turvalaitteista, onnettomuuksista sekä onnettomuuksien ja tapaturmien ennaltaehkäisystä.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 


Tilaa Alibi lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa alibi lehti


Alibi lehti lyhyesti

Alibi lehti on muhkea lukupaketti, jonka keskiössä on rikosten uudet ilmiöt, uhrin asema sekä erikoisimmat oikeustapaukset. Kerran kuukaudessa ilmestyvästä riskoslehdestä lukijat pääsevät seuraamaan poliisin arkea aitiopaikalta, eli suoraan poliisiautosta. Lehti kertoo kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, onnettomuuksista, niiden ennaltaehkäisystä, turvalaitteiden maailmasta ja siitä miten ihminen voi kehittää omaa ja läheisten turvallisuutta.


Alibi lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Erittäin suosittu rikoslehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Alibi lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat/tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Jokainen lehtitarjous on voimassa tietystin myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samalla myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä.


Alibi lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Voit tehdä lehtitilauksen joko edullisena kestotilauksena, joka jatkuu niin kauan kunnes irtisanot lehtitilauksen tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti, jolloin lehden tulo päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Lahjatilauksissa voit myös valita vapaasti kestotilauksen tai määräaikaistilauksen. Huomaathan ennen lehden tilaamista lahjaksi, että kestotilaus on usein huomattavasti halvempi vaihtoehto kuin määräaikaistilaus.


Miksi Alibi lehti kannattaa tilata verkosta?

Netistä löydät uusimman tarjouksen vaivattomasti ja voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi muutamassa minuutissa kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Saat tilaamasi lehden ilmoittamaasi osoitteeseen säännöllisesti toimitettuna ilman toimituskuluja. Lisäksi voit itse valita sopivan mittaisen tilausjakson ja tehdä lehtitilauksen joko edullisena kestotilauksena tai lyhyenä määräaikaistilauksena.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: juorulehdet, yhteiskunnalliset lehdet, lehdet alle 20€.


Alibi kertoo kuukauden mielenkiintoisimmat rikostarinat

Alibi lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1979 ja lehteä julkaisee Otavamedia. Lehti esitttelee Suomen kohutuimmat rikosjutut tarkasti odottamattomista näkökulmista ja tarjoaa lukijoille sisäpiiritietoa, jota ei pääse lukemaan mistään muusta aikakauslehdestä.

Alibi lehti on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä rikoslehti, joka sisältää mielenkiintoista ja jännittävää sisältöä rikosten uhreista, tekijöistä, tuomioista ja oikeudenkäynneistä. Alibi on varmasti yksi rohkeimmista ja ajankohtaisimmista aikakauslehdistä Suomessa. Se tarjoaa tietoa rikosmaailman molemmilta puolilta, kuitenkin aina uhria suojellen.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Alibi lehti kertoo rikoksiin liittyvistä ilmiöistä ja yrittää selvittää niiden taustat. Se pyrkii haastattelemaan aina rikosten uhrit ja heidän läheiset, mutta antaa puheenvuoron myös rikoksen tekijöille ja tuomituille. Lehden artikkeleissa ääneen pääsevät niin poliisit, elinkautisvangit kuin entiset jengiläisetkin, jotka kertovat oman näkemyksen asioihin.

Rikokset ja niiden taustojen selvittäminen on jännittävää ja mielenkiintoista luettavaa, varsinkin kun oman mielipiteensä pääsevät kertomaan vapaasti kaikki osapuolet. Lehti antaa puheenvuoron myös syyttömänä vankilassa vuosia olleille henkilöille.

Alibi lehden toistuviin teemoihin kuuluvat rikosten uhrit, poliisin arki, omaisten haastattelut ja vankila-arki. Epäoikeudenmukaisuus ja karut ihmiskohtalot nousevat esiin Alibin jokaisessa numerossa.

Vaikka Alibi lehden pääsisältöön kuuluvat rikosjutut, niin lehti tunnetaan myös hyötylehtenä, sillä se tarjoaa kattavasti tietoa turvallisuudesta ja poliisin työstä. Lehden lukijana pääset kurkistamaan poliisin arkeen ja saat tärkeää tietoa kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, hyväksi havaituista turvalaitteista, onnettomuuksista sekä vinkkejä siitä, miten sinä voit enneltaehkäistä vastaavat onnettomuudet ja tapaturmat.

Alibi lehden sisältö, artikkelit ja raportit ovat tunnetusti asiantuntevia ja tarkkoja. Juttujen yksityiskohdat tuodaan artikkeleissa aina selkeästi esille, rikosjuttujen lisäksi turvallisuus on lehden yksi vakioteemoista. Tilaa rohkea ja aina yhtä ajankohtainen ja jännittävä Alibi lehti netistä, niin saat lehden kerran kuukaudessa kotiin kannettuna ja pääset lukemaan ensimmäisten joukossa Suomen suurimpia murhamysteerejä, rikoksia, katoamisia ja rikollisjärjestöjen toiminnasta.


Alibi lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1979
 • Ilmestyy vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 55 000
 • Mieslukijoita: 67 %
 • Naislukijoita: 33 %
 • Lukuminuutit: 67 min
 • Lukioiden ikä: 20 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Mika Lahtonen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Alibi lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Alibi lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo