Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Anime

anime lehtiTilaa Anime lehti netistä

 • Anime on pohjoismaiden suurin manga ja animelehti, joka esittelee lukijoille animen ja mangan maailmaa.
 • Lehti sisältää animeen ja mangaan liittyvät uutiset, kolumnit, pääkirjoitukset, arvostelut ja lukijapalstan.
 • Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Suomessa H-Town Oy.
 • Lehteä julkaistaan Suomeksi ja se on suunnattu anime ja manga tyylistä pitäville.
 • Lehdessä esitellään ääninäyttelijöitä, mangapiirtäjiä ja nostetaan esiin suosituimpia mangasarjoja.
 • Lehden takana ovat Suomen parhaat anime-asiantuntijat, jotka ovat vuosia olleet animen ja mangan harrastajia.
 • Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti kestotilauksena tai määräaikaisesti.

 

 

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus kestotilauksena tai määräaikaisesti

tilaa anime lehti

Anime on H-Town Oy:n julkaisema harrastelehti, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Se tarjoaa alan uusimmat uutiset, opastaa lukijansa mangan ja animen maailmaan, seuraa Suomessa ja muissa maissa järjestettäviä tapahtumia, haastattelee kiinnostavia ääninäyttelijöitä ja piirtäjiä, arvostelee mangajulkaisuja ja esittelee vanhoja klassikkosarjoja.

Katso lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi helposti netissä. Tekemällä lehtitilauksen sivustomme kautta, voit säästää jopa 41% lehtitilauksessa.

Anime lehti on myynnissä irtonumerona useissa lehtipisteissä ja lisäksi lehden voi tilata netistä itselle tai lahjaksi ystävälle edullisena kestotilauksena, jolloin lehti ilmestyy niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti, jolloin lehti ilmestyy vain hetken, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti.

Lehteä tilatessa kannattaa vertailla kestotilauksen ja määräaikaisen tilauksen hintoja, sillä lähes aina kestotilaus on huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Lahjatilauksissa suositaan yleensä määräaikaista tilausta, koska määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti, jolloin lehden vastaanottajan ei tarvitse erikseen irtisanoa tilausta.

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: naistenlehdet, aikakauslehdet, nuortenlehdet.

Anime lehden kuvaus

H-Town julkaisemiin lehtiin kuuluva Anime on pohjoismaiden suurin mangan ja animen harrastelehti, joka esittelee lukijoilleen animen ja mangan kiehtovaa maailmaa. Anime on ainut Suomessa ilmestyvä animeen ja mangaan erikoistunut lehti. Lehteä julkaistaan suomeksi ja se on suunnattu kaikille harrastajille ja lehden tyylistä kiinnostuneille.

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti seuraa ajankohtaisia tapahtumia niin meillä Suomessa kuin ulkomaillakin, käsittelee asiantuntevasti alan ilmiöitä, käy läpi klassikoita, opastaa uuden populaarikulttuurin maailmaan, neuvoo mihin alan klassikoihin ja uutuuksiin kannattaa ehdottomasti kaikkien tutustua.

Lehti on tilattavissa netistä niin itselle kuin lahjaksikin aina edulliseen tarjoushintaan kestotilauksena tai määräaikaisesti ja lisäksi lehden voi hankkia useista lehtipisteistä irtonumerona. Halvimmalla lehden saa tekemällä lehtitilauksen netissä, sillä irtonumerona lehti on huomattavasti arvokkaanpi.

Japanilaiset sarjakuvat ja animaatiot ovat keränneet suuren suosion koko maailmassa ja niin myös meillä Suomessa. Suosion ja aiheen suuren kiinnostuksen huomaa yhä useammasta nuoresta, joka rakentaa koko identiteettinsä sen ympärille.

Lehden vakio sisältöön kuuluvat animeen ja mangaan liittyvät kolumnit, uutiset, arvostelut, lukijapalsta ja pääkirjoitukset. Kaikista lehden arvosteluista on olemassa konkreettinen julkaisu. Arvosteluissa annetaan teokselle ja julkaisulle erillinen arvosana, joka on kolmiportainen. Lehti sisältää arvosteluja Suomalaisista ja ulkomaalaisista mangajulkaisuista.

Anime lehdessä käsitellään myös tuoreita animesarjoja, mutta niille ei anneta erillistä arvosanaa. Uusia sarjoja käsitellään noin joka toisessa numerossa, koska japanissa alkaa uusia sarjoja niin harvoin. Kaikissa numeroissa, joissa ei käsitellä uusia sarjoja, käydään läpi kattavasti klassikkosarjoja ja paneudutaan niihin tarkemmin.

Anime on tuttu näky Suomalaisissa animetapahtumissa, jossa se haastattelee tapahtuman kunniavieraita.

Anime lehden historia

Ensimmäinen lehti ilmestyi vuonna 2005 tammikuussa, jolloin lehden päätoimittajana toimi Jari Lehtinen. Ensimmäisen vuoden lehdet sisälti 48-56 sivua ja sivumäärä päätettiin nostaa 68 vuonna 2006. Lehden toimitus erosi vuonna 2007 ja tilalle perustettiin kilpaileva Japan pop lehti.

Juha Wakonen pyrki tekemään lehdestä lukijaystävällisemmän vuonna 2007, jolloin hän toimi lehden päätoimittajana. Vuonna 2007 lehti sisälti mangan ja animen lisäksi musiikkia, pelejä, piirtämistä ja matkailua.

Vuonna 2008 Anime lehteen päätettiin kokeilla hieman suurempaa sivukokoa, mutta tästä luovuttiin kuitenkin jo vuoden 2009 alussa.

Petteri Uusitalo on toiminut lehden päätoimittajana vuodesta 2011 lähtien ja pyrkinyt viemään lehden sisältöä takaisin juurilleen. Tämän takia lehdestä on jätetty paljon erilaista sisältöä pois, kuten sarjakuvat ja musiikkiaiheet.

Lasse Erkola on toiminut lehden taittajana koko lehden historian ajan.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Anime
 • Aloitusvuosi: 2005
 • Julkaisija: H-Town Oy
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 44 000
 • Mieslukijoita: 17%
 • Naislukijoita: 28%
 • Lukioiden ikä: 18 – 30 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,00 € / kpl
 • Päätoimittaja: Petteri Uusitalo

Julkaisijan yhteystiedot

H-Town Oy
PL 1378
00101 Helsinki
Suomi