Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Anna

anna lehden tarjousTilaa Anna lehti netistä

 • Anna lehti on yksi Suomen suosituimmista naistenlehdistä.
 • Lehden teemoihin kuuluvat kauneus, muoti, matkat, ihmissuhteet, terveys, liikunta, julkkikset, työ ja koti.
 • Anna on elämäniloinen, rohkeasti elämää ja ilmiöitä käsittelevä viikkolehti, joka ilmestyy joka torstai.
 • Lehti on täynnä mielenkiintoista sisältöä, kuten reportaaseja, henkilöhaastatteluja, vinkkejä ja neuvoja.
 • Lehti on sisällöltään ajankohtainen ja monipuolinen, jonka ansiosta se sopii hyvin eri ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville naisille.
 • Lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa.
 • Katso lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus netissä.

 

 


Tilaa Anna lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa anna lehti


Anna lehti lyhyesti

Anna lehti on elämäniloinen, värikäs ja monipuolinen aikakauslehti, joka tarjoaa kiinnostavia lukuhetkiä 48 kertaa vuodessa. Jokainen lehti sisältää monipuolista asiaa muun muassa julkkishaastatteluita, selviytymistarinoita, lifestyle-vinkkejä yms. Lehti uskaltaa ottaa kantaa asioihin ja puhuu aina asioiden oikeilla nimillä tarjoten kuumimmat puheenaiheet kahvipöytään. Tutustu ja tilaa nyt kestotilauksena tai määräaikaisesti itselle tai lahjaksi.


Anna lehti on irtonumeromyynnissä ja tilattavissa tarjoushintaan netistä

Anna lehti on saatavilla irtonumerona lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan netistä suoraan postilaatikkoon toimitettuna. Katso uusin Anna lehden tarjous ja tilaukseen kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten tilaa lehti jo tänään itselle tai lahjaksi. Tilaamalla lehden netistä, saat lehden ilman postikuluja kotiin kannettuna.


Hyödynnä Anna lehden tarjous ja tilaa lehti vaivattomasti verkosta

Lehti on tilattavissa nyt alehintaan 13, 17, 43 ja 48 numeron mittaisilla tilausjaksoilla määräaikaistilauksena tai kestotilauksena. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, joka päättyy vasta kun lehden tilaaja erikseen irtisanoo lehtitilauksen. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua lainkaan erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset vaihtuvat usein, joten kannattaa vilkaista uusimmat tarjoukset.


Miksi Anna lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Netistä löydät aina helposti uusimman lehtitarjouksen ja voit tehdä lehtitilauksen juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan muutamassa minuutissa joko itselle tai lahjaksi ystävälle edullisena kestotilauksena tai lyhyenä määräaikaistilauksena. Saat tilaamasi lehden säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna toimituskuluitta.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista:  viihdelehdet ja aikakauslehdet


Anna on monipuolinen, ajankohtainen ja hyväntuulinen aikakauslehti

Kerran viikossa ilmestyvä Anna lehti on ehdottomasti yksi suosituimmista naistenlehdistä. Lehdellä on lukijoita 234 000 ja sen julkaisijana toimii Otavamedia Oy. Viikkolehtien klassikko on ilmestynyt jo vuodesta 1963 lähtien.

Anna lehti on sisällöltään aina yhtä hyväntuulinen, ajankohtainen ja monipuolinen lehti, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti monen ikäisille naisille. Anna on viikkolehti joka tarjoaa piristystä tavalliseen arkeen joka torstai tuhansille Suomalaisille.

Anna lehti tietää mistä aiheista Suomalaiset naiset ovat kiinnostuneita ja mistä he haluavat keskustella. Lifestyle-lehti kulkee aina mukana naisten elämässä ja antaa inspiraatiota ja ajatuksia niin juhlaan kuin tavalliseen arkeenkin. Viikkolehti on suuri lukupaketti täynnä mielenkiintoista ja monipuolista sisältöä.

Lehden teemoihin kuuluvat muun muassa muoti, kauneus, ihmisuhteet, koti, työ, liikunta, lifestyle matkat ja terveys. Tarvit sitten apua uuden tyylin löytämiseen tai tietoa parhaista matkakohteista, motivaatiota ja tukea terveellisten elämäntapojen aloittamiseen tai tietoa tämän hetken parhaista kulttuuritapahtumista, niin voit olla varma, että Anna lehdestä löydät parhaat vinkit ja neuvot.

Anna lehden suosittuun sisältöön kuuluu myös erilaisten julkkisten haastattelut sekä ihan tavallisten ihmisten tarinat, joita on mielenkiintoista lukea ja joista löytyy usein myös samaistumisenkohteita omaan elämään.


Anna lehden historia

Anna on perustettu vuonna 1963. Vuonna 1951 Kirsti Lyytikäinen aloitti toimittajana Yhtyneiden Kuvalehtien Seura lehdessä. Muutaman vuoden kuluttua hän avioitui Olli Lyytikäisen kanssa, joka oli juuri perustamassa Anna lehteä.

Kirsti Lyytikäinen siirtyi aviomiehensä perustamaan yhtiöön ja aloitti Anna lehden päätoimittajana. Yhtyneet Kuvalehdet ja Kustannusliike Apulehti solmivat yhteistyösopimuksen ja perustivat uuden kustannusyhtiön A-lehdet. Myöhemmin vuonna 1971 Anna lehti siirtyi A-lehdille. Vuonna 1980 A-lehtien sopimus purettiin ja Anna siirtyi Yhtyneille Kuvalehdille, joka tunnetaan tänä päivänä nimellä Otavamedia Oy.


Anna lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksessa

Tiesitkö, että uusin Anna lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksessa? Hyödynnä nyt edullinen lehtitarjous ja tilaa lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Lehtitilaus on nykyään todella suosittu lahja, koska lehtitilauksen tekeminen netissä on helppoa ja tilauksen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Lehtitilaus on suosittu lahja, koska siitä riittää iloa useaksi kuukaudeksi lahjansaajalle ja lahjatilauksen maksaja saa valita itselle useista tilaajalahjoista mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Lahjatilaus on myös silloin oiva lahja, jos olet unohtanut hankkia lahjan ajoissa. Lehden lahjatilaus sopii oikeastaan mihin juhlaan tahansa, kuten esimerkiksi syntymäpäivänä, jouluna, ystävänpäivänä, äitienpäivänä ja isänpäivänä.

Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, koska lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus. Lahjatilauksessa tulee valita tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen tilauslomakkeeseen, jonka jälkeen lehtitilaus maksetaan kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.


Anna lehden tiedot tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1963
 • Ilmestyy vuodessa: 52
 • Lukijamäärä: 234 000
 • Miehiä: 17 %
 • Naisia: 83 %
 • Lukuminuutit: 72 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Emma Koivula

Otavamedia Oy Yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Anna lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Anna lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo