Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Antiikki ja Taide

antiikki ja taide lehtiTilaa Antiikki ja Taide netistä

 • Antiikki ja Taide on antiikin ja taiteen erikoislehti.
 • Lehden aiheita ovat antiikki, taide, käräilijät, taideaarteet, mesenaatit, esineiden historia, haastattelut ja materiaalit.
 • Antiikki ja Taide lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2013.
 • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
 • Antiikki ja Taide lehteä julkaisee Karprint Oy.
 • Lehti on ostettavissa irtonumerona lehtipisteistä ja tilattavissa kestotilauksena tai määräaikaisesti netistä.
 • Lehdestä löytyy paljon mielenkiintoista sisältöä Suomen historiasta kiinnostuneille henkilöille.
 • Hyödynnä lehden parhaat lehtitarjoukset ja säästä 30% lehtitilauksessa.

 

 

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi!

tilaa antiikki ja taide lehti

Antiikki ja Taide on antiikkiin ja taiteeseen erikoistunut aikakauslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 2013 lähtien. Se on saavuttanut nopeasti suuren suosion niin tilaus- kuin irtonumeromyynnissäkin. Lehden keskeisintä sisältöä on koko laaja-alaisuudessaan antiikki. Runsaasti palstatilaa saavat muun muassa suomalaiset taideaarteet, mesenaatit ja taidekeräilijät.

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti tarjoushintaan netistä. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, voit säästää jopa 30% lehtitilauksessa. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen itselle tai lahjaksi.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat aina tuoreimman lehden kotiin kannettuna ilman postimaksua normaalin postin mukana.

Antiikki ja Taide lehden voi ostaa useista lehtipisteistä irtonumerona tai tilata lehti tarjoushintaan netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, joka päättyy vasta kun tilaus on erikseen peruttu ja määräaikainen tilaus päättyy aina automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Lahjatilauksessa suosittelemme valitsemaan määäräaikaisen tilauksen, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti.

Huomaathan, että kestotilaus on aina huomattavasti määräaikaista tilausta edullisenpi vaihtoehto.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: antiikkilehdet, designlehdet, yhteiskunnalliset lehdet.

Antiikki ja Taide kuvaus

Antiikki ja Taide lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2013 ja lehti sai erinomaisen vastaanoton niin irtonumero kuin tilausmyynnissäkin. Suuren suosion saavuttanut Antiikki ja Taide lehti ilmestyy tällä hetkellä 6 kertaa vuodessa ja lehden julkaisijana toimii Karprint Oy.

Antiikki ja Taide on nimensä mukaisesti antiikin ja taiteen erikoislehti, joka esittelee mesenaatteja, keräilijöitä ja erilaisia taideaarteita. Lisäksi lehdessä käsitellään kattavasti huonekaluja, keräilyä, materiaaleja, arjen ja esineiden historiaa. Erilaisten aarteiden ja antiikin innokkaat keräilijät pääsevät myös ääneen lehden haastatteluissa.

Antiikki ja Taide lehden lukijana pääset tutustumaan erilaisiin antiikki ja taide-esineisiin, sekä saat kattavasti tietoa  Suomalaisen arjen historian jännittävästä maailmasta. Lehden artikkeleissa kerrotaan tarkasti taiteesta ja antiikkiesineistä ja kerrotaan vanhojen tavaroiden entisöinnistä ja miten tavaroita ennen valmistettiin. Lehden suosittuun sisältöön kuuluvat myös asiantuntijoiden mielenkiintoiset haastattelut, joista keräilijät saavat tärkeää tietoa harrastukseen liittyen.

Antiikki ja Taide lehti sopii mainiosti niin ulkomaalaisista taide ja antiikkiesineistä kiinnostuneille henkilöille kuin Suomalaisista antiikki ja taide-esineistä kiinnostuneille henkilöille, sillä lehdessä käsitellään antiikkia kattavasti ympäri maailmaa.

Antiikki ja Taide on sisällöltään monipuolinen ja tuhti lukupaketti täynnä mielenkiintoista asiaa niin erilaisista tavaroista, antiikista kuin Suomen historiastakin. Lehden jutuissa kerrotaan erilaisista tavaroista ja esineistä, kuten ikkunoiden, ovien ja valaisimien entisöinnistä ja kerrotaan keräilijöiden omakohtaisista kokemuksista esineiden entisöintiin liittyen.

Antiikki ja Taide lehdessä käydään läpi monipuolisesti kaikkea sitä, mikä liittyy antiikkiin ja taiteiseen, mutta lehti sopii mainiosti myös henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta. Lehti nimittäin tarjoaa todella paljon mielenkiintoista tietoa Suomalaisen arjen historiasta ympäri Suomea.

Antiikki ja Taide lehti on erinomainen lehtivalinta keräilijöille ja kaikille vuosia harrastuksen parissa viihtyneille henkilöille kuin vasta aiheesta kiinnostuneille alokkaille. Lehden tyypilliset lukijat ovat taiteen ja antiikin harrastajia, sisustajia, entisöijiä, keräilijöitä, joita yhdistää valtava mielenkiinto antiikkiin, taiteeseen, lasiin, posliiniin ja huonekaluihin. Kaikki kaipaavat lisää tietoa muotoilusta, entisöinnistä, taiteilijoista, alan harrastajista sekä heidän tarinoista.

Antiikki & Taide lehden perustiedot

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ensimmäinen numero: 2013
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 12 000
 • Mieslukijoita: 34 %
 • Naislukijoita: 66 %
 • Lukijoiden ikä: 40–65 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 6,90€
 • Päätoimittaja: Eero Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelinnumero: 09 413 97 300

Osoite: Vanha Turuntie 317

Paikkakunta: Huhmari 03150

Y-tunnus: 0202999-0

Lehtitarjouksia.com
Logo