Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Askartelun idealehti Taika

askartelun idealehti taikaAskartelun idealehti Taika

 • Askartelun idealehti Taika on jokaisen askartelusta innostuneen oma aikakauslehti, joka sisältää runsaasti ohjeita ja askarteluideoita.
 • Suomen monipuolisin idea- ja askartelulehti on ilmestynyt jo vuodesta 2005 lähtien.
 • Se pitää kansien välissä ajankohtaisia ohjeita, inspiroivia ideoita, seikkaperäisiä ohjeita sekä kauniita / innostavia kuvia.
 • Upea harrastelehti sopii mainiosti kaiken tasoisille ja ikäisille askartelijoille, kuten kerhoikäisille, koululaisille ja kokeneille kädentaitajille.
 • Jokainen julkaisu sisältää yhteensä 100-sivua edullisia askarteluideoita, niin lapsille, aikuisille, kouluille, päiväkodeille, kerhoille kuin erilaisille ryhmille.
 • Storia Kustannus Oy:n kustantama käsityölehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

 

Tilaa askartelun idealehti Taika nyt jopa 29% edullisemmin netistä

askartelun idealehti taika

Askartelun idealehti Taika on kotimainen askartelu- ja käsityölehti, joka ilmestyy yhteensä kahdeksan kertaa vuodessa. Yli 13 vuotta yhtäjaksoisesti ilmestynyt aikakauslehti tarjoilee jokaisessa numerossa erilaisia askarteluideoita kaiken tasoisille ja ikäisille tekijöille, kuten ohjeita helposti ymmärrettävässä muodossa kerhoikäisille, alakoululaisille sekä haastavia tehtäviä aikuisille ja vaativille harrastajille. Lehden askarteluvinkeissä pyritään käyttämään aina mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, kuten kankaita, lasia, paperia yms.

Askartelun idealehti Taika on ostettavissa lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa edullisesti verkosta suoraan postilaatikkoon toimitettuna ilman postikuluja. Katso ajankohtainen Askatelun idealehti Taika tarjous ja tilaukseen sisältyvä tilaajalahja katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samaan tarjoushintaan myös lahjaksi kaverille.

Askartelun idealehti Taika on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena 3 tai 8 lehden mittaisella tilausjaksolla. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on jatkuva tilaustapa, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Kestotilaus irtisanotaan ilmoittamalla asiasta kustantajalle.

Miksi Askartelun idealehti Taika sitten kannattaa tilata mielummin netistä? Monet valitsevat nettitilauksen sen takia, että se on ylivoimaisesti vaivattomin ja varmasti edullisin vaihtoehto tilata lehti. Lehtitilauksen voi tehdä internetissä kotoa käsin omalla tietokoneella, puhelimella tai vaikka tabletilla. Lisäksi saat jokaisen lehden aina ensimmäisten joukossa postilaatikkoon toimitettuna ja vieläpä ilman toimituskuluja!

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, nuortenlehdet, perhelehdet.

Askartelun idealehti Taika on kaikkien käsillä tekijöiden erikoislehti

Askartelun idealehti Taika on suomenkielinen käsityö- ja askartelulehti, joka sopii soveltuu niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekkin. Askartelulehti ilmestyy tällä hetkellä kahdeksan kertaa vuodessa ja tarjoilee jokaisessa numerossa huikeat 100-sivua mielenkiintoista sisältöä kaikille käsillä tekijöille. Sen ihanat kuvat, inspiroivat ideat ja ajankohtaiset ohjeet tekevät siitä ylivoimaisesti parhaan kaikille, jotka ovat innostuneet käsillä tekemisestä.

Askartelun idealehti Taika on sisällöltään runsas ja monipuolinen aikakauslehti, joka pitää sisällään rentouttavaa ja viihdyttävää sisältöä koko perheelle, kuten vaikeatasoisia tekniikoita aikuisille ja jo vuosia askartelua harrastaneille, monitasoisia käsillä tekemisen ideoita vasta-alkaville ja pienille lapsille. Jokainen julkaisu on pullollaan edullisia askarteluvinkkejä päiväkodeille, kerhoille ja kouluille, joissa opastetaan samalla kierrättämään vanhoja materiaaleja.

Askartelun idealehti Taika on moniin muihin askartelehtiin verrattuna melko edullinen aikakauslehti. Samassa paketissa on myös otettu hienosti huomioon kaiken ikäiset ja tasoiset askartelijat sekä seurat, ryhmät, kerhot, päiväkodit ja koulut. Lisäksi lehden ideoissa ja ohjeissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon kierrätystavaraa, joita löytyy takuulla jokaisesta kodista, koulusta ja kerhosta. Lehden tilaajan ei siis tarvitse mennä heti lehden tilaamisen jälkeen kauppaan ostamaan erilaisia kalliita askartelutarvikkeita.

Askartelun idealehti Taikan vuositilaajat saavat 8 numeroa postilaatikkoon kannettuna, joista neljä lehteä ovat 76-sivuisia yleisnumeroita, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten numeroiden teemana on kierrätys, luonto, pääsiäinen ja joulu. Vuositilaajat saavat siis yhteensä 680 sivua luettavaa ja inspiroivia ideoita. Lisäksi kaikki tilaajat saavat pääsyn Taika-blogiin, jossa on tulostettavissa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Askartelun idealehti Taika tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Taika
 • Kustantaja: Storia Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 2005
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 8 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 5 %
 • Naislukijoita: 95 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Anu Turu

Kustantajan yhteystiedot:

Storia Kustannus Oy / Taika-lehti

Y-tunnus: 1040576-5

Lahnuksentie 215

01840 Klaukkala

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)