Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Auto tekniikka ja kuljetus

auto tekniikka ja kuljetus lehtiAuto, tekniikka ja kuljetus

 • Auto tekniikka ja kuljetus on pohjoismaiden suurin kuljetustalouden, ammattiautoilun ja kuormaustekniikan ammattilehti.
 • Uusi numero ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.
 • Auto, tekniikka & kuljetus lehteä julkaisee B Yhtiöt Oy.
 • Lehti testaa henkilöautot, linja-autot, kuorma-autot ja pakettiautot.
 • Auto tekniikka ja kuljetus lehden tarkoituksena on tarjota korkealaatuista ja puolueetonta tietoa lukijoille.
 • Auto tekniikka & kuljetus on monille tutun Arctic Testin pääjärjestäjä.
 • Lehden voi hankkia irtonumerona lehtipisteistä tai tilata netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti itselle tai lahjaksi.
 • Auto tekniikka ja kuljetus on mainio lahjalehti kaikille autoista / logistiikasta kiinnostuneille henkilöille.

 

Tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi ja säästä 21% lehtitilauksessa!

tilaa auto tekniikka ja kuljetus lehti

Auto, Tekniikka ja Kuljetus lehti on Pohjoismaiden ja Suomen suurin ammattiautoiluun, kuljetus- ja kuormaustekniikkaan sekä kuljetustalouteen keskittynyt aikakauslehti, joka tavoittaa Suomen elinkeinoelämän päättäjät. 10 kertaa vuodessa ilmestyvä erikoislehti testaa pakettiautot, linja-autot, kuorma-autot ja monet muut autot, sekä pitää silmällä niin meillä Suomessa järjestettäviä alan tapahtumia kuin muualla maailmallakin.

Auto, Tekniikka ja Kuljetus on nyt tilattavissa sivustomme kautta noin 21% normaalihintaa edullisemmin. Katso vielä lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista ja tee lehtitilaus edullisemmin netistä!

Auto tekniikka ja kuljetus lehti on irtonumeromyynnissä useimmissa lehtipisteissä. Irtonumeron hinta on 8,90 euroa. Lisäksi lehden voit tilata itselle tai lahjaksi netistä, jolloin lehden kappalehinta on huomattavasti edullisempi.

Netissä lehden voi tilata kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti, jolloin lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Tilaamalla lehden netistä, voit säästää lehtitilauksessa jopa 21% normaalihintaan verrattuna ja lisäksi voit saada kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: ajoneuvolehdet, tekniikkalehdet, lahjalehdet miehelle.

Auto tekniikka ja kuljetus lehti on täynnä mielenkiintoista autoalan luettavaa

Auto tekniikka ja kuljetus on logistiikan, liikenteen ja kuljetusalan luetuin erikoislehti Suomessa, jonka julkaisijana toimii B Yhtiöt Oy (ent. Kustannus Oy Autotekniikka).

10 kertaa vuodessa ilmestyvä Auto tekniikka ja kuljetus lehti on Pohjoismaiden suurin kuljetus- ja kuormaustekniikan, kuljetustalouden ja ammattiautoilun erikoislehti, joka tavoittaa suomalaisen elinkeinoelämän päättäjät.

Lehti tarjoaa lukijoilleen puolueetonta ja korkealaatuista sisältöä ja seuraa, havannoi ja arvioi aktiivisesti erilaiset kuljetustalouden tapahtumat niin meillä Suomessa kuin ulkomaillakin. Lisäksi Auto tekniikka ja kuljetus lehti testaa  henkilöautot, kuorma-autot, pakettiautot, linja-autot, yritysautot ja muut autotyypit, joista lehden lukijat ovat kiinnostuneita.

Auto tekniikka ja kuljetus lehden tyypilliset lukijat ovat kaupan ja teollisuusalan johtajat, yritysauton käyttäjät, tekninen johtoporras, varasto-, kuljetus- ja hankintapäälliköt, liikenneluvan haltijat, kuljetusalan yritysjohtajat, ammattikuljettajat, liikennöitsijät, autokauppojen henkilöstö ja monet muut autoalan vaikuttajat ja viranomaiset.

Auto tekniikka ja kuljetus lehti on Arctic testin pääjärjestäjä

Auto tekniikka & kuljetus lehti on monille tutuksi tulleen Arctic Testin pääjärjestäjä. Arctic Test järjestettiin Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1987. Arktisella ja vaativalla testireitillä on ajettu tänä päivänä jo yli miljoona kilometriä. Arctic testiin on osallistunut jo yli 130 autoa, jotka ovat olleet muun muassa pakettiautoja, henkilöautoja, yhdistelmiä, kuorma- ja linja-autoja. Esimerkiksi kuorma-autojen ESP-ajonvakautusjärjestelmien vertailutesti on maailmanlaajuisesti tunnettu. Testien tuloksi on julkaistu jopa 33 eri maassa.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Auto, Tekniikka ja Kuljetus
 • Kustantaja: B Yhtiöt Oy
 • Ensimmäinen julkaisu: 1979
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 60 %
 • Naislukijoita: 40 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 60 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 8,50 €/kpl
 • Päätoimittaja: Klaus Bremer

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: B Yhtiöt Oy (ent. Kustannus Oy Autotekniikka)

Osoite: Nuijamiestentie 5 A, 00400 Helsinki

Vaihde: (09) 547 621

Fax: (09) 5476 2246

Puhelin (09) 4544 010

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.85 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo