Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

barbie lehtiTilaa Barbie-lehti netistä

 • Barbie-lehti on 3-8-vuotiaiden perheen prinsessojen oma lehti.
 • Jokainen numero sisältää yllätyslahjan.
 • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
 • Lehden kustantaja on Egmont Kustannus Oy.
 • Lehti sisältää yllätyslahjoja, fotonovelleja, tarinoita, askarteluohjeita, julisteita, puuhatehtäviä, reseptejä, muotia – keräilykuvia.
 • Lehden lukijana pääset Barbien ja hänen ystäviensä mukaan hauskoihin seikkailuihin.
 • Lehden kaikki tarinat ovat ennen julkaisemattomia.
 • Lehden palkintotehtävistä voi voittaa erilaisia Barbie-aiheisia palkintoja.
 • Barbie-aiheisia kirjoja, leluja ja pelejä voi tilata myös netistä – Katso tästä yli 1400 tuotteen valikoima.

 

Tilaa lehti tarjoushintaan netistä ja säästä jopa 44 % lehtitilauksessa!

tilaa barbie lehti

Barbie-lehti on perheen prinsessojen oma aikakauslehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Se tarjoaa mukavia tarinoita, opettavaisia ja hauskoja puuhatehtäviä, askarteluohjeita, barbiemuotia, erilaisia leikkejä ja keräilykuvia 3-8-vuotiaille tytöille. Lehden tarinoissa seurataan hyväkäytöksisen Barbien ja hänen ystävien seikkailuja.

Barbie lehti on myynnissä irtonumerona hyvin varustetuissa lehtipisteissä kautta maan. Lisäksi lehden voi tilata netistä itselle tai lahjaksi edulliseen tarjoushintaan. Hyödyntämällä netin parhaat lehtitarjoukset, voit saada lehtitilauksen jopa 44% edullisemmin normaalihintaan verrattuna.

Barbie-lehden voit tilata nyt netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti. Kestotilaus on tilaus, joka jatkuu niin kauan kunnes lehtitilaus irtisanotaan erikseen ja määräaikaistilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon. Huomaathan lehteä tilatessa, että kestotilaus on aina huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin määräaikaistilaus.

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan määräaikaistilauksen, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua erikseen tilausta, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Tiesitkö, että Barbie-aiheisia leluja, kirjoja ja muita tuotteita voi myös tilata netistä? – Katso tästä yli 1400 tuotteen valikoima.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Lastenlehdet, Lahjalehdet tytölle, Lahjalehdet pojalle.

Barbie-lehti on tyttöjen todellinen kestosuosikki

Barbie-lehti on Suomalainen todella suosittu 3-8-vuotiaiden tyttöjenlehti täynnä tarinoita ja opettavaisia puuhatehtäviä. Jokainen lehti sisältää yllätyslahjan perheen prinsessalle, joka voi olla esimerkiksi koru, rannerengas tai sormus.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Barbie-lehti sisältää puuhatehtäviä, askarteluohjeita, lukemista, leikkejä, reseptejä, kilpailuja, keräilykuvia, fotonovelleja, tarinoita, yllätyslahjoja, julisteita ja paljon muuta. Lisäksi lehden teemanumeroissa keskitytään tarkemmin muun muassa erilaisiin ammatteihin, musiikkiin, eläimiin ja muotiin. Lehden kilpailuista lukijat voivat voittaa erilaisia Barbie-aiheisia palkintoja.

Barbie-lehden upeasti kuvitetuissa seikkailuissa lukijat pääsevät Barbien ja hänen ystäviensä Stacien ja Chelseanin mukaan seikkailuihin. Seikkailuissa on mukana tietystin myös Stacien ja Chelseanin eläinystävät.

Jokainen Barbie-lehti sisältää jännittäviä tarinoita ja seikkailuja, jotka ovat ennen julkaisemattomia. Lehden tarinat ovat täynnä onnistumisen riemua ja ystävyyttä. Lehden päähenkilö on hyväkäytöksinen tyttö, joka kunnioittaa ystäviään ja vanhempiaan.

Kokonaisuudessaan Barbie-lehti on ihana, säihkyvä, värikäs ja tyttömäinen lehti täynnä monipuolista sisältöä. Barbie-lehti on tyttöjen lehti, joka ilahduttaa takuuvarmasti perheen prinsessaa sisällöllään ja yllätyslahjoillaan. Varmista, että pääset mukaan lehden tuleviin ennen julkaisemattomiin seikkailuihin ja tilaa lehti netistä kampanjahintaan.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: –
 • Mieslukijoita: 6%
 • Naislukijoita: 94%
 • Lukijoiden ikä: 3–8 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 7.00 € / kpl

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)