Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

deko lehtiTilaa Deko lehti netistä

 • Deko on trendikäs, Suomalainen sisustuslehtien edelläkävijä.
 • Lehti tarjoaa käytännönläheisiä ja moderneja sisustusideoita innokkaille kodin laittajille.
 • Lehti esittelee upeita koteja, antaa sisustusideoita ja esittelee kodin tekniikkaa, tilaratkaisuja ja kertoo sisustamiseen liittyvät uutiset.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Sisustusvinkkien lisäksi Deko tarjoaa raikkaita ideoita parvekkeelle ja pihalle.
 • Lehti vierailee asuntomessuilla, antaa vinkkejä hankintoihin ja kertoo uusimmat trendit.
 • Tutustu ja tilaa sisustuslehtien edelläkävijä tarjoushintaan netistä.

 

Tilaa lehti netistä ja säästä jopa 34% lehtitilauksessa

tilaa deko lehti

Deko lehti on suunnattu kaikille, jotka todella rakastavat sisustamista! Kotimainen sisustuslehti esittelee jokaisessa numerossa tyylikkäitä skandinaavisia koteja, sisustussuunnittelun trendejä ennakkoluulottomasti sekä kertoo mihin suuntaan uusimmat trendit ovat menossa niin ulkomailla kuin Koti-Suomessa. Dekon tyyli on pelkistetty, urbaani, moderni ja se huokuu aina yhtä raikkaassa ulkoasussa.

Deko tarjous päivitetään uuteen noin kuukauden välein, joten tarkista ajankohtainen lehtitarjous ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista. Voit hyödyntää lehtitarjoukset joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi ystävälle.

Aikakauslehti on tilattavissa aina verkosta edulliseen tarjoushintaan kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu puhelimitse tai nettipalvelussa. Määräaikaistilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson lopputtua.

Lahjatilauksissa kannattaa valita mielummin määräaikaistilaus, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse erikseen irtisanoa lehtitilausta. Toki lehden voi tilata lahjaksi myös kestotilauksena, jos on varma että lahjansaaja haluaa lehden ilmestyvän pitemmän aikaa.

Miksi Deko lehti sitten kannattaa tilata internetistä? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 40% normaalihintaa edullisemmin ja silti saat vielä kaikki numerot kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja. Lisäksi saat itse valita tilaatko lehden jatkuvana tilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan firman osoitteeseen toimitettuna.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Puutarhalehdet, Ruokalehdet, Naistenlehdet.

Deko lehti on Suomalaisten sisustuslehtien todellinen edelläkävijä

Deko on trendikäs Suomalainen sisustuslehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehti on suunnattu nuorille aikuisille ja se esittelee erilaisia koteja, moderneja sisustusideoita ja käytännönläheisiä ratkaisuja. Lehti tietää mikä on suosittua sisustamisessa juuri nyt ja esittelee jokaisessa numerossa sisustamisen uusimmat trendit.

Nuorten persoonalliset kodin, luovat tilaratkaisut, sisustusideat ja vinkit, kodinkoneet, elektroniikkaa, muotoilualan uutiset, erilaiset suunnittelijat ja paljon muuta esittelevä sisustuslehti sisältää myös hyödyllisiä osto-oppaita ja kiertää asuntomessuilla, josta se esittelee parhaat palat lukijoille.

Deko on raikas sisustuslehti, jonka sisustusvinkit tarjoavat tärkeää tietoa ja opastusta lukijoille. Lehdessä esitellään kattavasti niin kalliita kuin edullisiakin sisustustuotteita. Sisustamisesssa ja sisustustuotteissa tärkeintä on persoonallinen tyyli ja tunnelma, joissa nautitaan pienistä oivalluksista.

Trensikatsauksien ja kattavien sisustusideoiden lisäksi lehdessä käsitellään myös mökkeilyä, matkailua, ruokaa ja puutarhaa. Kokonaisuudessaan lehti on ajankohtainen, mielenkiintoinen, viihdyttävä, monipuolinen, raikas, ennakkoluuloton, rohkea ja moderni kodin stailaaja. Voisi sanoa, että Deko on sisustuslehtien edelläkävijä!

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 135 000
 • Mieslukijoita: 16%
 • Naislukijoita: 84%
 • Lukuminuutit: 63 min
 • Lukijoiden ikä: 21–60 vuotta
 • Päätoimittaja: Saija Hakoniemi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)