Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Deko

deko lehden tarjousTilaa Deko lehti netistä

 • Deko on trendikäs, Suomalainen sisustuslehtien edelläkävijä.
 • Lehti tarjoaa käytännönläheisiä ja moderneja sisustusideoita innokkaille kodin laittajille.
 • Lehti esittelee upeita koteja, antaa sisustusideoita ja esittelee kodin tekniikkaa, tilaratkaisuja ja kertoo sisustamiseen liittyvät uutiset.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Sisustusvinkkien lisäksi Deko tarjoaa raikkaita ideoita parvekkeelle ja pihalle.
 • Lehti vierailee asuntomessuilla, antaa vinkkejä hankintoihin ja kertoo uusimmat trendit.
 • Tutustu ja tilaa sisustuslehtien edelläkävijä tarjoushintaan netistä.

 


Tilaa Deko lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa deko lehti


Deko lehti lyhyesti

Deko lehti on suunnattu kaikille, jotka todella rakastavat sisustamista! Kotimainen sisustuslehti esittelee joka numerossa tyylikkäitä skandinaavisia koteja, sisustussuunnittelun trendejä ennakkoluulottomasti sekä kertoo mihin suuntaan uusimmat trendit ovat menossa niin ulkomailla kuin Koti-Suomessa. Dekon tyyli on pelkistetty, urbaani, moderni ja se huokuu aina yhtä raikkaassa ulkoasussa. Tutustu lehteen tarkemmin ja tilaa omasi jo tänään!


Deko lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Sisustulehtien todellinen edelläkävijä on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitetttuna postikuluitta. Katso uusin Deko lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Lehtitarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit helposti tilata lehden myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä irtonumerohintaan.


Deko lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Lehti on tilattavissa nyt verkosta edulliseen tarjoushintaan kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu ilmoittamalla asiasta kustantajalle puhelimitse tai netissä. Määräaikaistilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson loputtua. Huomaathan, että kestotilaus on aina hieman halvempi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikaistilaus.


Miksi Deko lehti sitten kannattaa tilata internetistä?

Tilaamalla lehden netistä, voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin itse haluat omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella ja saat tilaamasi lehden säännöllisesti ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna toimituskuluitta. Lisäksi saat itse valita lehteä tilatessa tilaatko lehden jatkuvana tilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan firman osoitteeseen toimitettuna.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Puutarhalehdet, Ruokalehdet, Naistenlehdet.


Deko lehti on Suomalaisten sisustuslehtien todellinen edelläkävijä

Deko lehti on trendikäs Suomalainen sisustuslehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehti on suunnattu nuorille aikuisille ja se esittelee erilaisia koteja, moderneja sisustusideoita ja käytännönläheisiä ratkaisuja. Lehti tietää mikä on suosittua sisustamisessa juuri nyt ja esittelee jokaisessa numerossa sisustamisen uusimmat trendit.

Nuorten persoonalliset kodin, luovat tilaratkaisut, sisustusideat ja vinkit, kodinkoneet, elektroniikkaa, muotoilualan uutiset, erilaiset suunnittelijat ja paljon muuta esittelevä sisustuslehti sisältää myös hyödyllisiä osto-oppaita ja kiertää asuntomessuilla, josta se esittelee parhaat palat lukijoille.

Deko lehti on raikas sisustuslehti, jonka sisustusvinkit tarjoavat tärkeää tietoa ja opastusta lukijoille. Lehdessä esitellään kattavasti niin kalliita kuin edullisiakin sisustustuotteita. Sisustamisesssa ja sisustustuotteissa tärkeintä on persoonallinen tyyli ja tunnelma, joissa nautitaan pienistä oivalluksista.

Trensikatsauksien ja kattavien sisustusideoiden lisäksi lehdessä käsitellään myös mökkeilyä, matkailua, ruokaa ja puutarhaa. Kokonaisuudessaan lehti on ajankohtainen, mielenkiintoinen, viihdyttävä, monipuolinen, raikas, ennakkoluuloton, rohkea ja moderni kodin stailaaja. Voisi sanoa, että Deko on sisustuslehtien edelläkävijä!


Deko lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 2004
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 112 000
 • Mieslukijoita: 16 %
 • Naislukijoita: 84 %
 • Lukuminuutit: 43 min
 • Lukijoiden ikä: 21–60 vuotta
 • Irtonumero: saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Saija Hakoniemi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Deko lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Deko lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo