Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ekoelo

ekoelo lehtiTilaa Ekoelo lehti netistä

 • Ekoelo on aikakauslehti, joka kertoo miten ihminen voi tuoda arkeensa enemmän ekologista, luonnonmukaista, puhdasta ja aitoa elämäntapaa.
 • Lehti sopii erinomaisesti ekologista elämäntapaa ja luonnonmukaisuutta arvostavalle henkilöille.
 • Ekoelon ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2012.
 • Lehden aiheisiin kuuluvat arjen arvovalinnat, ekologiset vapaa-ajan mahdollisuudet, lähipalvelun tuottajat, kurssi ja harrastustoiminta.
 • Ekoelo ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Karprint Oy.
 • Ekoelo lehdessä mietitään, miten Suomi voisi tehdä luonnonmukaisuudesta, puhtaudesta ja ekologisuudesta itselleen menestysbrändin.

 

Tee lehtitilaus netissä edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi

tilaa ekoelo lehti

Ekoelo lehti kertoo, miten jokainen ihmiset voi tuoda jokapäiväiseen arkeensa arvovalintoja, jotka tukevat ekologista elämäntapaa. Lehden pääsisältöä ovatkin mukava kotoilu ja kotona toteutettavat arvovalinnat ihmisen elämänkaaren eri vaiheissa. Lisäksi lehdessä tutustutaan ekologisiin ja luontoa lähellä oleviin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Ekoelo lehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta aina edulliseen tarjoushintaan. Katso uusin Ekoelo tarjous ja mahdolliset tilaajaedut katso tarjous napista ja tee lehtitilaus edullisemmin netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit hyödyntää edulliset lehtitarjoukset myös lahjatilauksissa.

Lehtitilauksen voi tehdä edullisena kestotilauksena tai määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu ja määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson viimeiseen numeroon automaattisesti, jolloin lehti tulee tilata uudestaan, mikäli haluaa lehden vielä ilmestyvän.

Lahjatilauksissa suositellaan usein valitsemaan mielummin määräaikaistilaus, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse erikseen perua lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson loppuun. Huomaathan, että kestotilaus on usein huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Miksi Ekoelo lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa edullisemmin ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna. Lisäksi saat aina tuoreen lehden valitsemaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Perhelehdet, Puutarhalehdet, Rakennuslehdet, Yhteiskunnalliset lehdet.

Ekoelo on lehti täynnä luonnonmukaisuutta ja egologista elämäntapaa

Ekoelo on jokaisen luonnonmukaisuutta ja ekologista elämäntapaa arvostavan henkilön lehtivalinta. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti kannustaa lukijoitaan elämään ekologisesti, puhtaasti, luonnonmukaisesti ja aidosti. Ekoelo on täynnä mielenkiintoista tietoa ekologisesta elämäntavasta ja siihen liittyvästä arvomaailmasta.

Lehden pääaiheisiin kuuluvat arjen arvovalinnat, ekologiset vapaa-ajan mahdollisuudet, lähipalvelun tuottajat, kurssi ja harrastustoiminta. Ekoelo lehden tavoite on antaa tietoa ekologisuudesta ja luonnonmukaisuudesta ja näin ollen kasvattaa lukijoiden tietoisuutta ekologisen ja luonnonmukaisen elämäntavan merkityksestä.

Elämä on valintoja täynnä, siksi lehti esittelee erilaisia ekologisia valintoja, joita jokainen ihminen tekee päivittäin ja kertoo millaisia vaikutuksia pienilläkin valinnoilla voi olla. Ekoelo lehti pitää sisällään useita hyödyllisiä ja mielenkiintoisia artikkeleita, joissa käsitellään ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta monesta eri näkökulmasta.

Ekoelo sisältää paljon hyödyllisiä artikkeleita, joissa kerrotaan ekologisista tavoista kasvattaa ruokaa, viljellä ja hoitaa puutarhaa. Lehdestä löytyy paljon myös ekologisia ruokavinkkejä.

Talon rakentamisesta ja kunnostamisesta kiinnostuneille henkilöille lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa ekologisesta rakentamisesta, kuten esimerkiksi tietoa ekologisista rakennusmateriaaleista ja energian tuottamisesta. Suomesta löytyy useita erilaisia ekoyrityksiä, luonnonmukaisia ja ekologisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja matkailukohteita, joita lehdessä käydään myös läpi.

Ekoelo lehden jokainen numero sisältää myös mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, joissa erilaiset henkilöt kertovat mitä ekologinen ja luonnonmukainen elämä heille merkitsee. Erilaiset koulutus ja kurssitoiminnat esitellään myös kattavissa artikkeleissa.

Lehti sopii erinomaisesti myös lahjaksi kaikille ekologista elämäntapaa arvostaville henkilöille. Lehden monipuolisten vinkkien avulla kuka vain voi muuttaa elämäänsä puhtaammaksi ja ekologisemmaksi aivan pienillä valinnoilla. Lehti sopii erinomaisesti kaikille, jotka elävät jo ekologisen arvomaailman mukaan, henkilöille jotka tietävät paljon ekologisista valinnoista, mutta haluavat lisää tietoa asiasta sekä henkilöille, joille ekologiset valinnat ovat aivan uusi juttu ja joita ei ole tullut edes ajatelleeksi.

Lehdellä on myös monipuolinen verkkosivusto, josta löytyy paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa ekologisesta ja luonnonmukaisesta arvomaailmasta. Verkkosivuston kautta käyttäjät voivat antaa lehdelle palautetta tai osallistua lehden tekoon lähettämällä juttuvinkkejä.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 2012
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 62 000
 • Mieslukijoita: 20%
 • Naislukijoita: 80%
 • Lukijoiden ikä: 30–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Reetta Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)