Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Erä

erä lehden tarjousTilaa Erä lehti netistä

 • Erä lehti on Suomen suosituin kalastamisen, metsästämisen ja retkeilyn erikoislehti.
 • Erä on jokaisen luonnossa liikkuvan lehtivalinta.
 • Lehti vinkkaa parhaat kalapaikat, esittelee kalastusvälineitä ja kertoo erilaisista pyyntimuodoista.
 • Lehden kattavat vertailut tarjoavat rahanarvoista tietoa erilaisista tuotteista.
 • Lehteä julkaiseen Otavamedia Oy.
 • Lehden teemoihin kuuluvat kalastus, luonto, kalastustulokset, retkeily, varusteet, vaelluskohteet, eräelektroniikka, eräruoka, eräkulttuuri ja matkailu.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

 


Tilaa Erä lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa era lehti


Erä lehti lyhyesti

Erä lehti on Pohjoismaiden suurin metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn erikoistunut aikakauslehti. Kuukausittain ilmestyvä lehti on jokaisen luonnossa ja vesillä liikkuvan ykkösmedia, joka vinkkaa parhaat kalakohteet, pyyntimuodot ja varusteet. Joka numero sisältää runsaasti vertailuja mm uusista tuotteista. Kattavia vertailuja seuraamalla lukijat tekevät fiksumpia valintoja ja saavat enemmän vastinetta rahoilleen.


Erä lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Erä lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin kannettuna ilmaisella toimituksella. Katso halvin Erä lehden tarjous ja tilaukseen kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti tarjoushintaan netistä. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen alehintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on myynnissä myös lehtipisteissä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Tilaa Erä lehti kestotilauksena tai määräaikaisesti

Lehtitilauksen voi tehdä edullisena kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilaus jatkuu niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtosanottu tilaajan toimesta ja määräaikainen lehtitilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus tulee aina irtisanoa ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle verkossa tai puhelimitse. Voit tilata lehden myös lahjaksi ystävälle kestotilauksena tai määräaikaisesti.


Miksi Erä lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa ja saat säännöllisesti tuoreimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postikuluja. Voit tehdä tilauksen vaivattomasti itselle tai lahjaksi ystävälle edullisena kestotilauksena tai määräaikaistilauksena, joka päättyy automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa kotoa käsin omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.


Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: Miestenlehdet, Harrastelehdet, Nuortenlehdet.


Erä lehti tarjoaa parasta sisältöä retkeilijälle ja kalastajalle

Kuuluuko sinun harrastuksiin kalastaminen ja retkeily? Haluatko tietoa parhaista kalastuspaikoista ja nähdä erilaisten kalastus ja retkeilytarvikkeiden suuret vertailut? Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme sinulle Erä lehteä!

Erä on Pohjoismaiden suurin ja Suomen suosituin retkeilyyn, kalastamiseen ja metsästykseen erikoistunut aikakauslehti. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja lehden julkaisijana toimii Otavamedia oy.

Erä lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ja rahanarvoisia vertailuja, joista on paljon hyötyä kaikille kalastajille, retkeilijöille, luonnossa ja vesillä liikkujille. Lehti kertoo parhaat pyyntipaikat, vertailee varusteita, esittelee parhaat vaelluskohteet, esittelee eräelektroniikkaa, eräkulttuuria ja kertoo maukkaista eräruoista.

Kalastamisessa pienelläkin kalastustekniikan muutoksella, välineen tai uistimen valinnalla tai kokonaan uuden taidon omaksumisella voi olla yllättävän suuri vaikutus saaliin määrään. Erä lehti antaa pieniä vinkkejä, joilla voi olla suurikin vaikutus niin saaliin määrään kuin laatuunkin.

Kalastus ja retkeily ovat todella suosittuja harrastuksia niin meillä Suomessa kuin muualla maailmassakin. Esimerkiksi Suomalaisista noin 2 miljoonaa harrastaa kalastusta. Kalastusvälineet ja tarvikkeet muuttuvat jatkuvasti kestävemmiksi ja paremmiksi, ihmiset matkustavat pitkiäkin matkoja erilaisiin kalastustapahtumiin ja kisoihin, harrastajat ovat ottaneet uudet kalastusvarusteet hyvin vastaan ja pukeutuvat yhä useammin kalastusharrastukseen suunniteltuihin vaatteisiin.

Erä lehti kertoo alan harrastajille uusimmat uutiset kalastamiseen ja retkeilyyn liittyen sekä tarjoaa rahanarvoisia vertailuja, joihin perehtymällä lukija saa enemmän vastinetta rahoilleen. Lehti testaa uutuustuotteet, kalastus ja retkeilyvarusteita. Kattavat vertailut paljastavat poikkeuksellisen hyvät tuotteet ja antaa lukijalle tietoa siitä, mitä tuotteita kannattaa hankkia ja mitä ei kannata. Lehden vertailuja seuraamalla, lukijat saavat enemmän vastinetta rahoilleen ja tekevät varmasti fiksumpia hankintoja.

Erä lehti sisältää kattavien vertailujen lisäksi kokeneiden kalastus ja retkeilyharrastajien omia kertomuksia, niin itse harrastuksesta kuin välineistä ja matkakohteistakin. Lehden takana seisovat Suomen parhaat erätoimittajat alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, joiden yhteistyön tuloksena syntyy Suomen suosituin kalastamiseen ja retkeilyyn keskittynyt aikakauslehti.


Erä lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Kieli: Suomi
 • Lukijamäärä: 178 000
 • Mieslukijoita: 77 %
 • Naislukijoita: 23 %
 • Lukuminuutit: 69 min
 • Lukijoiden ikä: 18–60 vuotta
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kommentoi ja arvostele Erä lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Erä lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]