Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

era lehtiTilaa Erä lehti tarjoushintaan netistä

 • Erä on Suomen suosituin kalastamisen, metsästämisen ja retkeilyn erikoislehti.
 • Erä on jokaisen luonnossa liikkuvan lehtivalinta.
 • Lehti vinkkaa parhaat kalapaikat, esittelee kalastusvälineitä ja kertoo erilaisista pyyntimuodoista.
 • Lehden kattavat vertailut tarjoavat rahanarvoista tietoa erilaisista tuotteista.
 • Lehteä julkaiseen Otavamedia Oy.
 • Lehden teemoihin kuuluvat kalastus, luonto, kalastustulokset, retkeily, varusteet, vaelluskohteet, eräelektroniikka, eräruoka, eräkulttuuri ja matkailu.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

 

Tilaa lehti tarjoushintaan netistä ja säästä 50% lehtitilauksessa!

tilaa era lehti

Erä lehtitarjous

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edulliseen tarjoushintaan netistä. Edulliset lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Lehtitilauksen voi tehdä edullisena kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilaus jatkuu niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtosanottu ja määräaikainen lehtitilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Tilaamalla lehden netistä, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa ja saat lehden uusimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postikuluja.

Huomaathan lehteä tilatessa, että määräaikainen tilaus on aina hieman kestotilausta kalliinpi vaihtoehto.

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: Miestenlehdet, Harrastelehdet, Nuortenlehdet.

Erä lehden kuvaus

Kuuluuko sinun harrastuksiin kalastaminen ja retkeily? Haluatko tietoa parhaista kalastuspaikoista ja nähdä erilaisten kalastus ja retkeilytarvikkeiden suuret vertailut? Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme sinulle Erä lehteä!

Erä on Pohjoismaiden suurin ja Suomen suosituin retkeilyyn, kalastamiseen ja metsästykseen erikoistunut aikakauslehti. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja lehden julkaisijana toimii Otavamedia oy.

Erä lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa ja rahanarvoisia vertailuja, joista on paljon hyötyä kaikille kalastajille, retkeilijöille, luonnossa ja vesillä liikkujille. Lehti kertoo parhaat pyyntipaikat, vertailee varusteita, esittelee parhaat vaelluskohteet, esittelee eräelektroniikkaa, eräkulttuuria ja kertoo maukkaista eräruoista.

Kalastamisessa pienelläkin kalastustekniikan muutoksella, välineen tai uistimen valinnalla tai kokonaan uuden taidon omaksumisella voi olla yllättävän suuri vaikutus saaliin määrään. Erä lehti antaa pieniä vinkkejä, joilla voi olla suurikin vaikutus niin saaliin määrään kuin laatuunkin.

Kalastus ja retkeily ovat todella suosittuja harrastuksia niin meillä Suomessa kuin muualla maailmassakin. Esimerkiksi Suomalaisista noin 2 miljoonaa harrastaa kalastusta. Kalastusvälineet ja tarvikkeet muuttuvat jatkuvasti kestävemmiksi ja paremmiksi, ihmiset matkustavat pitkiäkin matkoja erilaisiin kalastustapahtumiin ja kisoihin, harrastajat ovat ottaneet uudet kalastusvarusteet hyvin vastaan ja pukeutuvat yhä useammin kalastusharrastukseen suunniteltuihin vaatteisiin.

Lehti kertoo alan harrastajille uusimmat uutiset kalastamiseen ja retkeilyyn liittyen ja tarjoaa rahanarvoisia vertailuja, joihin perehtymällä lukija saa enemmän vastinetta rahoilleen. Lehti testaa muun muassa uutuustuotteet, kalastus ja retkeilyvarusteita. Lehden kattavat vertailut paljastavat poikkeuksellisen hyvät tuotteet ja antaa lukijalle tietoa siitä, mitä tuotteita kannattaa hankkia ja mitä ei kannata. Lehden vertailuja seuraamalla, lukijat saavat enemmän vastinetta rahoilleen ja tekevät varmasti fiksumpia hankintoja.

Erä lehti sisältää kattavien vertailujen lisäksi kokeneiden kalastus ja retkeilyharrastajien omia kertomuksia, niin itse harrastuksesta kuin välineistä ja matkakohteistakin. Lehden takana seisovat Suomen parhaat erätoimittajat alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, joiden yhteistyön tuloksena syntyy Suomen suosituin kalastamiseen ja retkeilyyn keskittynyt aikakauslehti.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Kieli: Suomi
 • Lukijamäärä: 209 000
 • Mieslukijoita: 77 %
 • Naislukijoita: 23 %
 • Lukuminuutit: 61 min
 • Lukijoiden ikä: 18–60 vuotta
 • Päätoimittaja: Vesa Leppä

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi