Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Fakta

fakta lehtiTilaa Fakta lehti netistä

 • Fakta lehti on esimiestyöhön, johtamiseen ja organisaatioiden kehittäiseen keskittynyt aikakauslehti.
 • Lehden uusi slogan on: Fakta tekee sinusta paremman johtajan.
 • Faktan aihealueisiin kuuluvat yrittäjyys, organisaation & henkilöstön kehittäminen, strateginen- ja muutosjohtaminen ja esimiestyön käytännöt ja työvälineet.
 • Jokainen numero sisältää käytännön vinkkejä johtamisesta.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Alma Talent Oy.
 • Fakta on erinomainen lehtivalinta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään johtajana, yrittäjänä tai esimiehenä.

 

 


Tilaa Fakta lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa fakta lehti


Fakta lehti lyhyesti

Fakta on Suomen ainoa johtamisen, esimiestyön ja organisaatioiden kehittämisen erikoislehti. Sitä lukevat johto- ja esimiestehtävissä olevat sekä itsensä ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Se puhuttelee niin uusia esimiehiä kuin ylintä johtoakin, mutta myös yrittäjiä ja julkisella sektorilla toimivia vastuunkantajia. Joka numerossa kiinnostavien ihmisten kertomuksia heidän omista johtamiskokemuksistaan.


Fakta lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on tilattavissa nyt palvelumme kautta suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja. Katso uusin Fakta lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samaan tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Lehti ei ole tällä hetkellä saatavilla lainkaan irtonumerona lehtispisteistä.


Miksi Fakta lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Tilaamalla lehden netistä, saat aina uusimman numeron kotiin tai työpaikalle kannettuna ilmestymispäivänä normaalin postin mukana ilman erillisiä postikuluja. Voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii kotoa käsin omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Tilausta tehdessä voit itse valita tilaatko lehden jatkuvana kestotilauksena vai lyhyenä määräaikaistilauksena itselle vai myös lahjaksi ystävälle.


Tutustu myös seuraavien kategorioiden lehtitarjouksiin: Naistenlehdet, Miestenlehdet, Talouslehdet.


Fakta lehti tarjoaa työkaluja esimiestyöhön

Fakta lehti on Suomen ainoa esimiestyön, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen ammattilehti. Se on suunnattu johto- ja esimiestehtävissä työskenteleville ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Fakta on erinomainen lehtivalinta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään yrittäjänä, johtajana tai avainhenkilönä.

Lehti sisältää paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä niin vanhoille kuin uusille esimiehille, yrittäjille, johtajille ja julkisella sektorilla toimiville vastuunkantajille.

Fakta lehden aihealueisiin kuuluvat organisaation ja henkilöstön kehittäminen, yrittäjyys, strateginen- ja muutosjohtaminen, esimiestyön käytännöt ja työvälineet, harrastukset, vapaa-aika ja henkilökuvat.

Lehti kertoo todella kattavasti maailman trendeistä ja johtamisen tuoreimmista tutkimuksista sekä esimiestyöstä ja siihen liittyvistä haasteista, arjesta ja ongelmista. Lisäksi eri alojen johtajat jakavat omia kokemuksia johtamisesta ja esimiestyöstä. Esimiesten haastattelut tarjoavat lukijoille tärkeää tietoa ja vinkkejä johtajuuteen.

Fakta lehti sopii erinomaisesti kaikille niille, jotka haluavat kehittyä, saada uutta tietoa ja oppia johtamaan paremmin. Lehti pitää lukijat ajan tasalla ja antaa vinkkejä työyhteisön kehittämiseen. Fakta lehden tekijät ovat Suomen parhaita talousmaailman asiantuntijoita ja Talouselämä lehden toimittajia.

Lehden verkkosivuihin voit tutustua Talouselämän työelämä-osiossa. Talentumin lehtiarkistossa lehden tilaajat voivat tutustua vuodesta 2001 lähtien kaikkiin julkaisuihin. Arkistoon ilmestyy artikkeleita noin kahden viikon välein.

Lehti tarjoaa mielenkiintoista luettavaa 12 kertaa vuodessa, joista kesäkuun numero on kaksoisnumero. Lehden voi tilata netistä puolen vuoden (sisältää 6 lehteä) tai vuoden tilausjaksolla (sisältää 12 lehteä). Lehti ei ole irtonumeromyynnissä lehtipisteissä.


Fakta lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Aloitusvuosi: 1981
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Mieslukijoita: 26 %
 • Naislukijoita: 74 %
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä

Miten Fakta lehti tilataan?

Katso uusimmat lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”, jolloin siirryt automaattisesti Lehtitukun verkkosivuille.

 • Valitse lehtitarjouksista sopivan mittainen tilausjakso ja klikkaa ”Tilaa” nappia.
 • Täytä tilauslomakkeeseen lehden vastaanottajan tiedot ja lähetä tilaus.
 • Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Ensimmäisen numeron saat heti kun lehden seuraava numero ilmestyy.

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

KäyntiosoiteAlvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki


Kirjoita kommentti ja arvostele Fakta lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Fakta lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo