Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

fakta lehtiTilaa Fakta lehti netistä

 • Fakta on esimiestyöhön, johtamiseen ja organisaatioiden kehittäiseen keskittynyt aikakauslehti.
 • Lehden uusi slogan on: Fakta tekee sinusta paremman johtajan.
 • Faktan aihealueisiin kuuluvat yrittäjyys, organisaation & henkilöstön kehittäminen, strateginen- ja muutosjohtaminen ja esimiestyön käytännöt ja työvälineet.
 • Jokainen numero sisältää käytännön vinkkejä johtamisesta.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Alma Talent Oy.
 • Fakta on erinomainen lehtivalinta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään johtajana, yrittäjänä tai esimiehenä.

 

Tilaa lehti edullisemmin netistä itselle tai lahjaksi ja säästä 17% lehtitilauksessa

tilaa fakta lehti

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edulliseen tarjoushintaan netistä. Lehtitarjoukset voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Tilaamalla lehden netistä itselle tai lahjaksi, saat lehtitilauksen nyt 17% edullisemmin normaalihintaan verrattuna.

Tilaamalla lehden netistä, saat aina uusimman numeron kotiin tai työpaikalle kannettuna ilmestymispäivänä normaalin postin mukana ilman erillisiä postikuluja.

Faktan lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan. Yleensä lehden voi tilata määräaikaisesti tai vaihtoehtoisesti kestotilauksena. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon ja kestotilaus on jatkuva tilaus, joka tulee irtisanoa erikseen.

Lahjatilauksissa kannattaa valita yleensä määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta erikseen, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti.

Huomaathan lehteä tilatessa, että kestotilaus on aina määräaikaista tilausta huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Tutustu myös seuraavien kategorioiden lehtitarjouksiin: Naistenlehdet, Miestenlehdet, Talouslehdet.

Fakta lehden kuvaus

Fakta on Suomen ainoa esimiestyön, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen ammattilehti. Lehti on suunnattu johto- ja esimiestehtävissä työskenteleville ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Fakta on erinomainen lehtivalinta kaikille, jotka haluavat kehittää itseään yrittäjänä, johtajana tai avainhenkilönä.

Lehti sisältää paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä niin vanhoille kuin uusille esimiehille, yrittäjille, johtajille ja julkisella sektorilla toimiville vastuunkantajille.

Faktan aihealueisiin kuuluvat organisaation ja henkilöstön kehittäminen, yrittäjyys, strateginen- ja muutosjohtaminen, esimiestyön käytännöt ja työvälineet, harrastukset, vapaa-aika ja henkilökuvat.

Lehti kertoo todella kattavasti maailman trendeistä ja johtamisen tuoreimmista tutkimuksista sekä esimiestyöstä ja siihen liittyvistä haasteista, arjesta ja ongelmista. Lisäksi eri alojen johtajat jakavat omia kokemuksia johtamisesta ja esimiestyöstä. Esimiesten haastattelut tarjoavat lukijoille tärkeää tietoa ja vinkkejä johtajuuteen.

Fakta on lehti sopii erinomaisesti kaikille niille, jotka haluavat kehittyä, saada uutta tietoa ja oppia johtamaan paremmin. Lehti pitää lukijat ajan tasalla ja antaa vinkkejä työyhteisön kehittämiseen. Fakta lehden tekijät ovat Suomen parhaita talousmaailman asiantuntijoita ja Talouselämä lehden toimittajia.

Lehden verkkosivuihin voit tutustua Talouselämän työelämä-osiossa. Talentumin lehtiarkistossa lehden tilaajat voivat tutustua vuodesta 2001 lähtien kaikkiin julkaisuihin. Arkistoon ilmestyy artikkeleita noin kahden viikon välein.

Lehti tarjoaa mielenkiintoista luettavaa 12 kertaa vuodessa, joista kesäkuun numero on kaksoisnumero. Lehden voi tilata netistä puolen vuoden (sisältää 6 lehteä) tai vuoden tilausjaksolla (sisältää 12 lehteä). Lehti ei ole irtonumeromyynnissä lehtipisteissä.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Alma Talent Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Mieslukijoita: 26 %
 • Naislukijoita: 74 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Alma Talent Oy

Postiosoite: PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto) 00101 Helsinki

KäyntiosoiteAlvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki