Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

goal suomi lehtiTilaa Goal Suomi netistä

 • Goal on Suomen suosituin huippujalkapalloilua seuraava aikakauslehti.
 • Lehti kertoo kiinnostavimmat jutut maailman pelatuimman joukkuepelin parista.
 • Jokaisesta numerosta löydät huippujalkapalloiluun liittyvät uutiset, kattavat reportaasit, haastattelut, joukkueen esittelyn, taulukoin, faktoin ja taustoin.
 • Lehti sisältää kiinnostavimmat jutut Espanjan La Primerasta, Englannin Premier Leaguesta,  Italian Serie A:sta, Saksan Bundesliigasta, Champions Leaguesta ja monista muista sarjoista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Egmont Kustannus Oy.
 • Goal Suomi on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä sekä tilattavissa määräaikais ja kestotilauksena netistä.

 

Tilaa lehti edullisemmin netistä ja säästä jopa 30% lehtitilauksessa

tilaa goal suomi lehti

Katso Pohjoismaiden suurimman huippujalkapalloa seuraavan erikoislehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus jopa 30% edullisemmin netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen joko itselle tai lahjaksi kaverille edulliseen tarjoushintaan.

Goal Suomi lehdestä löytyy useampi lehtitarjous, joista lehden tilaaja voi valita sopivan mittaisen tilausjakson. Lehden voi tilata netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon ja kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden uusimman numeron kotiin kannettuna ilman postikuluja ennen kuin lehti ilmestyy edes kauppojen lehtipisteisiin.

Huomaathan lehteä tilatessa, että kestotilaus on aina huomattavasti määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Katso myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: Urheilulehdet, Miestenlehdet, Nuortenlehdet.

Goal Suomi kuvaus

Goal Suomi on kaikkien huippujalkapalloa seuraavien lehtivalinta. Goal on kerran kuukaudessa ilmestyvä jalkapallolehti, jota julkaiseen Egmont Kustannus Oy. Lehteä julkaistaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Suomen ainoa kansanvälisen ja Pohjoismaiden suurin jalkapalloilun erikoislehti Goal tarjoaa 12 kertaa vuodessa kiinnostavimmat uutiset maailman suosituimman lajin parista. Lehti esittelee kattavin reportaasein, artikkelin, joukkue-esittelyin, haastatteluin, taulukoin, taustoin ja faktoin kaiken sen mitä huippujalkapalloilussa tapahtuu.

Lehden katse kohdistuu usein Euroopan kovatasoisimpiin liigoihin, kuten Englannin Premier League, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga, Italian Serie A, Champions League ja moneen muuhun huippuliigaan. Lisäksi lehdestä löytyy huippuliigojen pelaajien mielenkiintoisia haastatteluja, jotka ovat kaikkien futisfanien mieleen.

Kokonaisuudessaan lehti on todella tuhti ja ajankohtainen lukupaketti, joka kertoo Euroopan jalkapalloilun uutiset ensimmäisten joukossa. Joulukuussa ilmestyvässä numerossa julkaistaan koko vuoden paras palaaja ja jaetaan paljon muitakin tunnustuksia. Goal lehden jokainen numero sisältää jalkapalloon liittyvän julisteen.

Goal Suomi lehden voi tilata edullisesti netistä määräaikais tai kestotilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle. Vaihtoehtoisesti lehden voi ostaa myös irtonumerona lehtipisteestä.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 2001
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Sivumäärä: 64-80 kpl + kannet
 • Mieslukijoita: 86 %
 • Naislukijoita: 14 %
 • Lukijoiden ikä: 6–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Hermann Dill

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404