Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Goal Suomi

goal suomi lehtiTilaa Goal Suomi netistä

 • Goal on Suomen suosituin huippujalkapalloilua seuraava aikakauslehti.
 • Lehti kertoo kiinnostavimmat jutut maailman pelatuimman joukkuepelin parista.
 • Jokaisesta numerosta löydät huippujalkapalloiluun liittyvät uutiset, kattavat reportaasit, haastattelut, joukkueen esittelyn, taulukoin, faktoin ja taustoin.
 • Lehti sisältää kiinnostavimmat jutut Espanjan La Primerasta, Englannin Premier Leaguesta,  Italian Serie A:sta, Saksan Bundesliigasta, Champions Leaguesta ja monista muista sarjoista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Egmont Kustannus Oy.
 • Goal Suomi on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä sekä tilattavissa määräaikais ja kestotilauksena netistä.

 


Tilaa Goal lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa goal suomi lehti


Goal Suomi lyhyesti

Goal Suomi on on kansainvälisen ja erityisesti eurooppalaisen huippujalkapalloilun ykköslehti Suomessa. Se tarjoaa jokaisessa numerossa kiinnostavimmat jutut maailman pelatuimman joukkuepelin parista. Lehti kertoo haastatteluin, reportaasein, joukkue-esittelyin, faktoin, taulukoin ja taustoin kaiken mitä huippujalkapalloilussa tapahtuu. Huippupelaajien ja liigojen pelaajien kuulumiset kiinnostavat kaikenikäisiä futisfaneja.


Goal Suomi on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Tällä hetkellä lehdestä löytyy useampi lehtitarjous, joista tilaaja voi valita itselle sopivan mittaisen tilausjakson. Lehden voi tilata netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti. Määräaikaistilaus päättyy aina automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon ja kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu. Lehtitilaus irtisanotaan ilmoittamalla asiasta suoraan lehden kustantajalle.


Goal Suomi tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta tarjoushintaan säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja. Katso uusin Goal Suomi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi ystävälle. Futislehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Miksi Goal Suomi kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla Pohjoismaiden suurimman huippujalkapalloa seuraavan erikoislehden netistä, saat lehden tarjoushintaan suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna postikuluitta. Tilausta tehdessä voit itse valita tilaatko lehden itselle, lahjaksi, määräaikaisesti vai kestotilauksena. Voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Katso halvin lehtitarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!


Katso myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset: Urheilulehdet, Miestenlehdet, Nuortenlehdet.


Goal Suomi on huippujalkapalloilun ykköslehti

Goal Suomi on kaikkien huippujalkapalloa seuraavien lehtivalinta! Se on kerran kuukaudessa ilmestyvä jalkapallolehti, jota julkaiseen Egmont Kustannus Oy. Lehteä julkaistaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Suomen ainoa kansanvälisen ja Pohjoismaiden suurin jalkapalloilun erikoislehti Goal Suomi tarjoaa 12 kertaa vuodessa kiinnostavimmat uutiset maailman suosituimman lajin parista. Se esittelee reportaasein, artikkelin, joukkue-esittelyin, haastatteluin, taulukoin, taustoin ja faktoin kaiken sen mitä huippujalkapalloilussa tapahtuu.

Lehden katse kohdistuu usein Euroopan kovatasoisimpiin liigoihin, kuten Englannin Premier League, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga, Italian Serie A, Champions League ja moneen muuhun huippuliigaan. Lisäksi lehdestä löytyy huippuliigojen pelaajien mielenkiintoisia haastatteluja, jotka ovat kaikkien futisfanien mieleen.

Kokonaisuudessaan lehti on todella tuhti ja ajankohtainen lukupaketti, joka kertoo Euroopan jalkapalloilun uutiset ensimmäisten joukossa. Joulukuussa ilmestyvässä numerossa julkaistaan koko vuoden paras palaaja ja jaetaan paljon muitakin tunnustuksia. Goal lehden jokainen numero sisältää jalkapalloon liittyvän julisteen.

Goal Suomi lehden voi tilata edullisesti netistä määräaikais tai kestotilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle. Vaihtoehtoisesti lehden voi ostaa myös irtonumerona lehtipisteestä.


Goal Suomi tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 2001
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Sivumäärä: 64-80 kpl + kannet
 • Mieslukijoita: 86 %
 • Naislukijoita: 14 %
 • Lukijoiden ikä: 6 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Hermann Dill

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404


Kirjoita kommentti ja arvostele Goal Suomi

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Goal Suomi lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo