Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

herkkuleivonta lehtiTilaa HerkkuLeivonta netistä

 • HerkkuLeivonta on uusi kotimainen leivonnaisten aikakauslehti.
 • Lehti on pullollaan herkullisia, helposti valmistettavia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin.
 • HerkkuLeivonta vinkkaa jokaiseen juhlakauteen tai vuodenaikaan sopivan reseptin.
 • HerkkuLeivonnan neuvontapalsta ja leivontakoulu tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä, opastaa vaihe vaiheelta sekä käy läpi leivontatarvikkeita.
 • Lehti sisältää myös gluteenittomat, proteiinipitoiset leivonnaiset.
 • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Kolmiokirja Oy.
 • Katso edullisin HerkkuLeivonta tarjous alta ja tilaa jokaisen kotileipurin leivontalehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

 

Tilaa kotimainen uutuuslehti HerkkuLeivonta kamppanjahintaan itselle tai lahjaksi

tilaa herkkuleivonta lehti

Katso Suomen paras HerkkuLeivonta tarjous ja tee lehtitilaus edullisti netissä. Hyödyntämällä parhaat lehtitarjoukset, voit saada lehtitilauksen jopa 25% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden itselle tai lahjaksi ystävälle.

Lehtitilauksen voi tehdä netissä määräaikais tai kestotilauksena. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, sillä lehden tulo päättyy tarjousjakson viimeiseen numeroon automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehden ilmestyminen päätttyy vasta sitten kun lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen varmasti parhaaseen hintaan ja saat aina tuoreimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja.

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan määräaikaistilauksen, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse irtisanoa lehtitilausta, kun ei enää halua lehden ilmestyvän.

Huomaathan lehteä tilatessa, että kestotilaus on kuitenkin hieman edullisempi vaihtoehto kuin määräaikaistilaus.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Naistenlehdet, Ruokalehdet, Harrastelehdet.

HerkkuLeivonta kuvaus

Tykkäätkö sinä valmistaa suussasulavia leivonnaisia? Onko leipominen ja uusien leivonnaisten valmistaminen sinulle mukava ja rentouttava harrastus? Oletko aina innokas leipomaan, kun ystäväsi järjestää juhlia? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin HerkkuLeivonta lehti on kuin tehty sinulle!

Eikö laktoosi tai gluteeni sovikkaan sinulle? Vai haluatko mielummin valmistaa hieman kevyempiä herkkuja? Ei hätää, HerkkuLeivonta on ottanut huomioon myös erikoisruokavaliota noudattavat henkilöt, joten lehdestä löytyy paljon ohjeita sokerittomiin, gluteenittomiin ja proteiinipitoisiin herkkuihin.

HerkkuLeivonta on kaikille kotileipureille ja jauhopeukaloille suunnattu leivontalehti, joka on pullollaan suussa sulavien herkkujen ohjeita. HerkkuLeivonta ei välttämättä ole kaikille tuttu lehti, sillä se on vielä melko uusi leivontalehtien rintamalla, mutta se on kuitenkin otettu hyvin vastaan. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Kolmiokirja Oy.

HerkkuLeivonnan selkeiden, kuvallisten ohjeiden ja vinkkien avulla kuka vain onnistuu valmistamaan herkullisia leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Lehti antaa ideoita ja vinkkaa parhaat reseptit jokaisen juhlakauteen, jolloin aikaa jää reilusti muuhunki, kun ei tarvitse miettiä mitä valmistaisi ja etsiä ohjeita. Lehden resepteissä otetaan hienosti huomioon eri vuodenaikoina saatavilla olevat raaka-aineet, kuten esimerkiksi omenat syksyllä.

HerkkuLeivonta on siitä mukava leivontalehti, että se sopii erinomaisesti niin kokeneille leipureille kuin vasta-alkajille, sillä jokaisessa ohjeessa kerrotaan selkeästi, mitä seuraavaksi tulee tehdä. Lehti vinkkaa uusimmat trendit ja tarjoaa helposti ymmärrettäviä selkeitä ohjeita perinteisiin leivonnaisiin. Onnistuneet leivonnaiset innostavat jatkamaan harrastusta ja kokeilemaan vielä hieman vaikeampia reseptejä.

Kokeneet leipurit muokkaavat usein lehden resepteistä hieman erilaisia ja kokeilevat uutta, mutta tätä emme suosittele vasta-alkajille, sillä leivonnainen ei silloin aina onnistu. Lehden neuvontapalsta tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja asiantuntevia artikkeleita, joissa kerrotaan leivontatarvikkeista. Neuvontapalsta löytyy jokaisesta numerosta, joten siitä voi hakea nopeasti apua leipomiseen liittyen ja lukea uusimmat vinkit.

HerkkuLeivonta sisältää myös Leivontakoulu-osion, jossa käydään läpi leivontavälineitä, annetaan vinkkejä ja ideoita leipomiseen ja opetetaan vaihe vaiheelta kakun kortistelua.

Kokonaisuudessaan HerkkuLeivonta on todella tuhti hyötylehti, joka on täynnä upeita kuvia ja reseptejä herkullisista leivonnaisista. Lukijat saavat usein lehden kuvista inspiraatiota myös kattaukseen. Jos alkaa tuntumaan siltä, että pelkkä lehti ei riitä, niin siinä tapauksessa suosittelemme lisäksi tutustumaan lehden verkkosivuihin, jossa on tarjolla myös paljon erilaisten leivonnaisten reseptejä.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 30–60 vuotta
 • Päätoimittaja: Heidi Niskala

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370