Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hevoshullu

hevoshullu lehtiTilaa Hevoshullu netistä

 • Hevoshullu on noin 7-14-vuotiaille suunnattu hevosaiheinen aikakauslehti.
 • Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa hevosista, hevosten hoitamisesta, ratsastuksesta, hevosroduista, hevosalan ammateista ja varusteista.
 • Hevoshullu ilmestyy yhteensä 26 kertaa vuodessa, joista 7 numeroa on erityispaksuja tuplanumeroita.
 • Lehden vakiopalstoihin kuuluvat: kysy hevosista, tallinseinä ja sukutauluseinä.
 • Hevoshullu sisältää myös lukijoiden novelleja, Polle-sarjakuvat, kilpailuja, kirjekavereita ja hienoja hevosaiheisia julisteita.
 • Lehden jukaisijana toimii Egmont Kustannus Oy.
 • Lehti pitää sisällään noin 48-sivua hyödyllistä faktatietoa hevosista.
 • Hevoshullu on jo vuosia ollut jokaisen heppafanin toivelehti!

 

Tilaa Hevoshullu lehti netistä itselle tai lahjaksi ja säästä jopa 56% lehtitilauksessa

tilaa hevoshullu lehti

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisemmin netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten lehden voi tilata joko itselle tai lahjaksi. Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa 56% edullisemmin normaalihintaan verrattuna.

Lehden voi tilata netistä joko kestotilauksena tai määräaikaistilauksena. Kestotilaus on aina jakuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu. Määräaikaistilaus on nimensä mukaisesti määräaikainen, joka päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Tilaamalla lehden netistä, saat Hevoshullun varmasti halvimpaan hintaan, saat aina tuoreimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postimaksua ja lisäksi saat vuoden aikana 7 erityispaksua tuplanumeroa.

Huomaathan lehteä tilatessa, että kestotilaus on aina määräaikaistilausta huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Lahjalehdet lapselle, Lahjalehdet tytölle, Lastenlehdet, Sarjakuvalehdet.

Hevoshullu lehden kuvaus

Harrastaako sinun lapsesi ratsastusta? Onko hevosien hoitaminen hänelle mielekäs harrastus? Vai onko lapsesi muuten vain kiinnostunut hevosista ja kaikesta niihin liittyvästä? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin Hevoshullu on juuri oikea lehti hänelle! Hevoshullu on lisäksi yksi lasten toivotuimmista aikakauslehdistä!

Mikä onkaan pienelle lapselle mukavampaa kuin oma lehti, joka kolahtaa postilaatikkoon säännöllisesti!

Hevoshullu lehti, joka tunnetaan myös nimellä HH on jokaisen heppafanin toivelehti. Se on suunnattu noin 7-14-vuotiaille lapsille, jotka pitävät erityisesti hevosista. Lehti kertoo erilaisista hevosroduista, hevosten hoitamisesta, käsittelystä, ratsastuksesta ja hevosalan ammateista sekä varusteista.

Hevoshullu on ollut jo vuosia nuorten heppafanien ykköslehti, jonka parissa viihtyvät niin tytöt, pojat, kuin hevosista pitävät vanhemmatkin. Ajankohtaisten heppajuttujen lisäksi lehti sisältää lukijoiden omia novelleja sekä suosittuja vakiopalstoja, kuten Kysy hevosista, sukutauluseinä, tallinseinä ja ravikavio.

Lukijoiden omalta palstalta löytyy paljon mielenkiintoisia tarinoita ja kysymyksiä, jotka ovat saattaneet askarruttaa jo pitkään lehden lukijaa. Hevoshullun palstalta lapset voivat etsiä itselleen myös samanhenkisen kirjekaverin.

Hevoshullu sisältää yhteensä noin 48-sivua mielenkiintoista ja ajankohtaista luettavaa, upeita kuvia hevosista, artikkeleita hevosiin liittyen, hevosjulisteita, erilaista pientä puuhaa lapsille, kilpailuja sekä hauskoja sarjakuvia, joissa mukana jokaisen hevoshullun rakastama Polle.

Hevoshullu on siis lehti, joka pitää sisällään viihdyttävää luettavaa ja katseltavaa kuin myös hyödyllistä ja tärkeää faktatietoa hevosista ja kaikesta hevosiin liittyvästä. Se on lehti, jota ei heitetä heti muutaman päivän kuluttua roskiin, vaan kaikki numerot säästetään ja luetaan ja katsellaan vielä myöhemmin useamman kerran läpi.

Hevoshullu – sarjakuvahahmo Polle

Hevoshullu lehden sarjakuvahahmo Polle on seikkaillut suosituissa sarjakuvissa jo 1970-luvulta lähtien, suositun hahmon takana on Lena Furbergi. Siitä on julkaistu niin lyhyitä kuin pitkiäkin jatkosarjoja, joista tunnetuinpia ovat oikeiden ruotsalaisten yksityistallien tapahtumiin perustuvat Tuuvan talli (Lena Furberg) ja Niemelän tytöt (Ola ja Ylva Ericson).

Veikko Savolainen on piirtänyt Hevoshulluun useita sarjakuvia, joita ovat olleet muun muassa Tallin Jengi, Sirkus Napoleon ja Annika. Suurimmaksi osaksi lehden sarjakuvat ovat olleet ruotsalaista käsialaa. Uma Aaltonen on tuottanut myös lehteen sisältöä 1970-luvulta aina 1990-luvun alkuun saakka. Hän piti todella suosittua Misty vastaa -palstaa ja kirjoitti tarinoita Minkki-tammasta ja sen veljestä Cappuccinosta.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 1972
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 26
 • Mieslukijoita: 5 %
 • Naislukijoita: 95 %
 • Lukijoiden ikä: 7 – 14 vuotta
 • Päätoimittaja: Marjo Kylmänen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

Lehtitarjouksia.com
Logo