Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hevosmaailma

hevosmaailma lehtiTilaa Hevosmaailma netistä

 • Hevosmaailma on hevosten kasvattajille, harrastajille ja omistajille suunnattu harrastelehti.
 • Lehden aiheita ovat hevosten hoito, ruokinta, turvallisuus ja terveydenhoito.
 • Lehti tarjoaa lukijoille ajankohtaiset uutiset ratsastuskisoista, raviradoilta ja hevostalouden alalta.
 • Hevosmaailma kertoo mitä varusteita kannattaa hankkia ja tarjoaa rahanarvoisia vinkkejä lukijoille.
 • Lehden julkaisijana toimii Karprint Oy.
 • Hevosmaailma antaa kullanarvoisia vinkkejä varusteiden hankintaan, talliturvallisuuteen ja muihin tärkeisiin asioihin.
 • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

 

Tilaa Hevosmaailma netistä itselle tai lahjaksi määräaikais tai kestotilauksena

tilaa hevosmaailma lehti

Hevosmaailma on todella suosittu ja ajankohtainen hevosalan hyötylehti, jonka voi tilata nyt edullisesti netistä itselle tai lahjaksi kaverille. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä.

Hevosmaailman voi tilata netistä joko määräaikaisesti tai edullisena kestotilauksena. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon ja kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Lehden tilaajat saavat aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilman postikuluja lehden ilmestymispäivänä, ennen kuin lehti ilmestyy edes lehtipisteisiin.

Lehden lahjatilauksissa suositellaan valitsemaan yleensä määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon.

Lahjatilauksen voi toki silti tehdä halutessaan kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Eläinlehdet, Naistenlehdet, Nuortenlehdet.

Hevosmaailma kuvaus

Minkälainen hevostraileri kannattaa hankkia? Minkälainen vakuutus hevoselle kannattaa ottaa? Onko sokeria sisältävä laidunruoho hevoselle terveysriski? Nämä ja monet muut kysymykset ovat varmasti pyörineet monien uusien hevosten omistajien mielessä. Hevosmaailma on lehti, joka tarjoaa vastauksen edellämainittuihin kysymyksiin sekä kertoo todella kattavasti monipuolisessa erikoislehdessä kaiken mikä liittyy vähänkin hevosiin.

Hevosmaailma on hevosalan erikoislehti, joka on suunnattu kaikille ratsastajille, hevosten omistajille, harrastajille ja kasvattajille. Olitpa sitten hevosen omistaja, raviharrastaja, kasvattaja, ratsastaja tai vasta hankkimassa omaa hevosta, niin lehti tarjoaa runsaasti mielenkiintoista, ajankohtaista ja monipuolista sisältöä juuri sinulle.

Hevosmaailma lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja lehteä julkaisee Karprint Oy. Hevosmaailma pitää sisällään hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa seuraavista aiheista: hevosten terveysdenhuolto, talliturvallisuus, alan varusteet, ruokinta ja hevosten hoito.

Suosittu harrastelehti kertoo tuoreimmat tapahtumat ja uusimmat uutiset muun muassa ratsastuskisoista, raviradoilta ja hevostalouden alalta. Lehti erottuu kilpailijoistaan kertomalla lukijoille kattavasti myös ravimaailmasta.

Hevomaailma on sisällöltään todella monipuolinen ja aina yhtä ajankohtainen harrastelehti, joka tarjoaa lukijoille myös rahanarvoisia vinkkejä varusteiden hankintaan.

Lehden kustantajan verkkosivulla voi tutustua rauhassa viimeisimmän numeron sisällysluetteloon ja lukea tiivistettyjä artikkeleita aijemmasta numerosta ja näin tutustua lehteen paremmin, ennen lehden tilaamista. Lisäksi verkkosivuilla voi osallistua lehden tekoon lähettämällä juttuvinkkejä, jättämällä ilmoituksen lehteen tai antamalla lehdelle palautetta

Hevosmaailman voi ostaa lehtipisteistä kautta maan tai vaihtoehtoisesti tilata netistä määräaikais tai kestotilauksena suoraan kotiin kannettuna ilman postikuluja vuoden tilausjaksolla.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Mieslukijoita: 20 %
 • Naislukijoita: 80 %
 • Lukijoiden ikä: 15–45 vuotta
 • Päätoimittaja: Mari Ahola-Aalto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

Lehtitarjouksia.com
Logo