Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

hymyTilaa Hymy lehti netistä

 • Hymy on Suomalainen räväkkä ja suorapuheinen viihdelehti.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Lehti sisältää haastattelut, julkkisjuorut, skandaalit, rohkeat kuvat, horoskoopin, ristikon, sudokun, ajanvietettä sekä asiaa terveydestä & hyvinvoinnista.
 • Jokainen numero sisältää Terveys-Hymy liitteen, jossa kerrotaan sairauksista & terveydestä.
 • Hymy on viihdyttänyt Suomalaisia jo lähes 60 vuotta.
 • Jokainen numero tarjoaa takuuvarmasti järkyttävimmät paljastukset julkkiksista.
 • Katso lehtitarjoukset ja tilaa lehti kestotilauksena tai määräaikaisesti.

 

 

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi tarjoushintaan ja säästä jopa 50% lehtitilauksessa

tilaa hymy lehti

Hymy on todella suosittu sensaatiohakuinen juorulehti, joka ilmestyy vuonna 2018 joka kuukausi, eli 12 kertaa vuodessa. Se on koko perheen yhteinen viihdelehti, joka kokoaa kansiensa väliin kuluneen kuukauden kuumimmat julkkisjuorut, rohkeimmat kuvat, suurimmat paljastukset ja skandaalit.

Hymy lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Katso Hymy lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset, tilaajaedut ja mahdolliset tilaajalahjat ja tilaa lehti edullisesti netistä. Tekemällä lehtitilauksen sivustomme kautta, voit saada lehden jopa 50% edullisemmin. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit hyödyntää hyvän alennuksen myös silloin jos haluat tilata lehden myös ystävälle.

Hymy lehti on tilattavissa netistä vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona joko kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, joka päättyy vasta kun olet irtisanonut lehtitilauksen. Määräaikaistilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Huomaathan, että kestotilaus on aina hieman määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Miksi lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tekemällä lehtitilauksen netissä voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat silti lehden ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja lehden ilmestymispäivänä. Lisäksi voit itse päättää tilaatko lehden edullisena kestotilauksena, automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, itselle, lahjaksi kaverille vai työpaikalle toimitettuna.

Lisää suosituimpia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: Tv-lehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.

Hymy lehti herättää keskustelua ja kertoo kuukauden puheenaiheet

Hymy on viihdyttänyt kansaa jo lähes 60 vuotta ja on varmasti yksi Suomen kattavimmista juorulehdistä. Hymystä löydät takuuvarmasti järkyttävimmät paljastukset, kuumimmat juorut, uutiset, skandaalit ja rohkeimmat kuvat Suomalaisista julkkiksista. Lehti tunnetaankin rohkeana, omia polkuja kulkevana aikakauslehtenä, joka uskaltaa kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta ketään tai mitään kumartelematta.

Hymy tietää aina mitä Suomalaisjulkkisten elämässä tapahtuu juuri nyt ja paljastaa jokaisessa numerossa heidän salaisuudet, riitaiset erot, rahasotkut, kännisekoilut, romanssit ja muut ajankohtaiset juorut. Lisäksi lehti julkaisee myös julkkiksien omia kertomuksia asioihin liittyen, joka tarjoaa tarkenpia yksityiskohtia tapahtumista.

Lehden lukijana pääset kurkistamaan julkkisten jännittävään ja mielenkiintoiseen elämään ja tiedät aina ensimmäisenä, mistä juuri nyt kahvipöydissä puhutaan! Viihdyttävien paljastuksien ja juorujen lisäksi lehdessä julkaistaan myös aivan tavallisten tallaajien koskettavia kertomuksia elämästä.

Vaikka lehti tunnetaankin ja onkin yksi Suomen hienoimmista ja kattavimmista juorulehdistä, niin lehdestä löytyy kuitenkin paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä kuin pelkästään juoruja ja paljastuksia julkkiksista.

Jokainen numero sisältää nimittäin suositun Terveys-Hymy -liitteen, jossa käsitellään kattavasti terveyttä ja hyvinvointia. Liite sisältää yleisesti tietoa ja uutisia terveydestä, itsehoidosta, sairauksien ennaltaehkäisystä ja auttaa ylläpitämään hyvää terveyttä. Terveys-Hymy ei ole lehdessä kiinni, vaan on erillinen liite, jonka saa helposti pois lehden välistä.

Hymyn voit tilata sivustomme kautta itselle tai lahjaksi edullisena kestotilauksena tai muutaman numeron mittaisena määräaikaisena tilauksena. Huomaathan, että saat lehden huomattavasti edullisemmin, kun teet lehtitilauksen kestotilauksena.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon ja kestotilaus tulee irtisanoa erikseen. Lehden lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, koska silloin lehden vastaanottaja ei joudu irtisanomaa lehtitilausta, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Hymy lehden tiedot lyhyesti

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1959
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 149 000
 • Mieslukijoita: 52%
 • Naislukijoita: 48%
 • Lukuminuutit: 55 min
 • Lukijoiden ikä: 40–60+ vuotta
 • Päätoimittaja: Mika Lahtonen
 • Sähköposti: hymy@otavamedia.fi

 Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi