Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hymy

hymy lehden tarjousTilaa Hymy lehti netistä

 • Hymy lehti on Suomalainen räväkkä ja suorapuheinen viihdelehti.
 • Se kääntää ihmisistä, asioista ja ilmiöistä esiin uuden ja tuoreen näkökulman.
 • Lehti sisältää haastattelut, julkkisjuorut, skandaalit, rohkeat kuvat, horoskoopin, ristikon, sudokun, ajanvietettä sekä asiaa terveydestä & hyvinvoinnista.
 • Jokainen numero sisältää Terveys-Hymy liitteen, jossa kerrotaan sairauksista & terveydestä.
 • Hymy on viihdyttänyt Suomalaisia jo lähes 60 vuotta.
 • Jokainen numero tarjoaa takuuvarmasti järkyttävimmät paljastukset julkkiksista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.

 


Tilaa Hymy lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa hymy lehti


Hymy lehti lyhyesti

Hymy lehti on todella suosittu sensaatiohakuinen juorulehti, joka ilmestyy vuonna joka kuukausi, eli yhteensä 12 kertaa vuodessa. Se on koko perheen yhteinen viihdelehti, joka kokoaa kansiensa väliin kuluneen kuukauden kuumimmat julkkisjuorut, rohkeimmat kuvat, suurimmat paljastukset ja skandaalit. Se on koko kansan lehti, jossa ei pokkuroida eikä kumarrella ketään eikä mitään. Hymyä ahmivat niin duunarit kuin tirehtööritkin.


Hymy lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta itselle tai lahjaksi ilman toimituskuluja. Katso uusin Hymy lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen samalla myös lahjaksi kaverille. Nettitilauksen lisäksi lehti on saatavilla irtonumerona hyvin varustelluista lehtipisteistä.


Hymy lehti on tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena netistä

Lehti on tilattavissa netistä vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona joko kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, joka päättyy vasta kun olet irtisanonut lehtitilauksen. Määräaikaistilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Huomaathan, että kestotilaus on aina hieman määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.


Miksi Hymy lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Useimmat valitsevat nettilauksen sen helppouden takia, voit nimittäin tehdä tilauksen juuri silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii muutamassa minuutissa kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimitse. Lisäksi voit itse päättää tilaatko lehden edullisena kestotilauksena, automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna.


Lisää suosituimpia lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: Tv-lehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.


Hymy lehti herättää keskustelua ja kertoo kuukauden puheenaiheet

Hymy lehti on viihdyttänyt kansaa jo lähes 60 vuotta ja on varmasti yksi Suomen kattavimmista juorulehdistä. Siitä löydät takuuvarmasti järkyttävimmät paljastukset, kuumimmat juorut, uutiset, skandaalit ja rohkeimmat kuvat Suomalaisista julkkiksista. Lehti tunnetaankin rohkeana, omia polkuja kulkevana aikakauslehtenä, joka uskaltaa kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta ketään tai mitään kumartelematta.

Hymy lehti tietää aina mitä Suomalaisjulkkisten elämässä tapahtuu juuri nyt ja paljastaa jokaisessa numerossa heidän salaisuudet, riitaiset erot, rahasotkut, kännisekoilut, romanssit ja muut ajankohtaiset juorut. Lisäksi lehti julkaisee myös julkkiksien omia kertomuksia asioihin liittyen, joka tarjoaa tarkenpia yksityiskohtia tapahtumista.

Lehden lukijana pääset kurkistamaan julkkisten jännittävään ja mielenkiintoiseen elämään ja tiedät aina ensimmäisenä, mistä juuri nyt kahvipöydissä puhutaan! Viihdyttävien paljastuksien ja juorujen lisäksi lehdessä julkaistaan myös aivan tavallisten tallaajien koskettavia kertomuksia elämästä.

Vaikka Hymy lehti tunnetaankin ja onkin yksi Suomen hienoimmista ja kattavimmista juorulehdistä, niin lehdestä löytyy kuitenkin paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä kuin pelkästään juoruja ja paljastuksia julkkiksista.

Jokainen numero sisältää nimittäin suositun Terveys-Hymy -liitteen, jossa käsitellään kattavasti terveyttä ja hyvinvointia. Liite sisältää yleisesti tietoa ja uutisia terveydestä, itsehoidosta, sairauksien ennaltaehkäisystä ja auttaa ylläpitämään hyvää terveyttä. Terveys-Hymy ei ole lehdessä kiinni, vaan on erillinen liite, jonka saa helposti pois lehden välistä.

Hymy lehden voit tilata sivustomme kautta itselle tai lahjaksi edullisena kestotilauksena tai muutaman numeron mittaisena määräaikaisena tilauksena. Huomaathan, että saat lehden huomattavasti edullisemmin, kun teet lehtitilauksen kestotilauksena.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon ja kestotilaus tulee irtisanoa erikseen. Lehden lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, koska silloin lehden vastaanottaja ei joudu irtisanomaa lehtitilausta, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti.


Hymy lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1959
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 128 000
 • Mieslukijoita: 52 %
 • Naislukijoita: 48 %
 • Lukuminuutit: 54 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 60+ vuotta
 • Päätoimittaja: Mika Lahtonen

 Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Hymy lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Hymy lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo