Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Inferno

inferno lehtiTilaa Inferno lehti netistä

 • Inferno on metallimusiikin ja raskaan rockin erikoislehti.
 • Musiikkilehti on ilmestynyt jo yli 16 vuotta.
 • Inferno kokoaa kansiensa väliin kattavia artikkeleita, haastatteluja, reportaaseja, keikka- ja levyarvosteluja, joissa ei ikinä kumarrella kuvia.
 • Inferno lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2001.
 • Lehden jokainen numero sisältää 100 sivua rautaista asiaa.
 • Inferno musiikkilehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa.
 • Lehti tunnetaan rehellisenä ja asialleen 100% omistautuneena julkaisuna.
 • Inferno lehteä julkaisee Pop Media Oy.

 

 

Tilaa suosittu musiikkilehti netistä ja säästä 33% lehtitilauksessa

tilaa inferno lehti

Inferno on Pop Median julkaisema kerran kuukaudessa ilmestyvä musiikkilehti, joka käsittelee kattavasti raskasta rock- ja metallimusiikkia. Pop Media julkaisee Infernon lisäksi Soundi, Rumba ja Episodi lehtiä, joista Soundi ja Rumba ovat tunnettuja musiikkilehtiä ja Episodi on suosittu elokuvalehti.

Katso lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa suosittu metallilehti erikoishintaan netistä. Kaikki lehtitarjoukset  ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten nyt voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi jopa 33% edullisemmin normaalihintaan verrattuna!

Inferno lehden voi tilata netistä määräaikais- tai kestotilauksena kotiin toimitettuna. Määräaikaistilaus on helpoin tapa tilata lehti, sillä määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, sillä lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tarjousjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on aina jatkuva tilaus, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu netissä tai puhelimitse.

Lahjatilaus tehdään usein myös määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottanajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseeen numeroon.

Miksi lehtitilaus sitten kannattaa tehdä netissä? Netissä tehty lehtitilaus on noin 33% edullisempi vaihtoehto ja silti lehden tilaaja saa kaikki numerot kotiin toimitettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja. Lisäksi netissä voi rauhassa tutustua lehteen ennen kuin tilaa lehden tai vaihtoehtoisesti tilata lehden lahjaksi kaverille.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Miestenlehdet, Nuortenlehdet

Irferno on kotimainen musiikkilehti

Inferno on Pop Median julkaisema täysin Suomalainen raskasta rock- ja metallimusiikkia käsittelevä aikakauslehti, joka ilmestyy tällä hetkellä 11 kertaa vuodessa. Lehden ensimmäinen numero näki paivänvalon vuonna 2001 ja siitä lähtien lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo yli 16 vuotta.

Inferno tunnetaan rehellisenä, asialleen 100% omistautuneena julkaisuna, raskaan rock- ja metallimusiikin pää-äänenkantajana sekä musiikkilehtenä, joka tarjoaa rautaista asiaa kohderyhmänsä näköisessä ympäristössä, kuvia kumartelematta.

Inferno musiikkilehden jokainen numero on todella kattava 100 sivuinen lukupaketti, joka on täynnä rautaista asiaa. Se kokoaa kuukausittain kansiensa väliin musiikkiaiheiset haastattelut, raportit, artikkelit sekä keikka- ja levyarvostelut, jotka liittyvät metallimusiikkiin. Toisinaan lehdessä julkaistaan myös muiden musiikkilajien artikkeleja.

Lehden verkkosivuille kootaan monipuolisesti erilaista sisältöä, johon kannattaa myös tutustua ajan kanssa. Sivuilta löytyy muun muassa musiikkimaailman tuoreimmat uutiset, levy- ja livearvosteluja, keikkakuvia, uusien levyjen ennakkokatsauksia ja kilpailuja, joista osallistujat voivat voittaa festarilippuja, fanituotteita ja albumeja. Infernon Heavy Cooking Club – ruokakerhossa Miika Kuusinen valmistaa raskaalle musiikkimaulle sopivia ruokia.

Suosittu kotimainen musiikkilehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan ja tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena suoraan kotiin toimitettuna vuoden tai puolen vuoden mittaisella tilausjaksolla. Lehtitilaus on mahdollista tehdä netissä myös lahjaksi.

Inferno lehden historia

Inferno lehden perusti vuonna 2001 Oululainen Sauli Vuoti. Musiikkilehden ensimmäinen numero ilmestyi 27.8.2001. Lehti oli ensimmäinen ainostaan metallimusiikkiin keskittynyt aikakauslehti.

Inferno musiikkilehti yhdistyi Hamara-nimisen lehden kanssa vuonna 2005, jolloin Hamaran päätoimittaja Matti Riekki siirtyi Infernon päätoimittajaksi.

Inferno Kustannus Oy julkaisi lehteä vuoteen 2005 asti, jonka jälkeen lehden julkaisemista jatkoi Pop Media Oy. Samoihin aikoihin Pop Media alkoi julkaisemaan myös Rumba- ja Rytmi lehteä, joka teki siitä Suomen suurimman musiikkilehtikustantajan.

Tänä päivänä Pop Media julkaisee Infernon lisäksi Soundi, Rumba ja Episodi lehtiä, joista Soundi ja Rumba ovat tunnettuja musiikkilehtiä ja Episodi on suosittu elokuvalehti.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Pop Media Oy
 • Aloitusvuosi: 2001
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 11
 • Mieslukijoita: 78 %
 • Naislukijoita: 22 %
 • Lukijoiden ikä: 20–45 vuotta
 • Päätoimittaja: Matti Riekki

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Pop Media Oy

Osoite: Fredrikinkatu 42, 3.krs, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 045 110 5522