Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Jääkiekkolehti

jaakiekkolehtiTilaa Jääkiekkolehti netistä

 • Jääkiekkolehti on Suomen suosituinta urheilulajia käsittelevä harrastelehti.
 • Jääkiekkolehti seuraa niin kotimaista liigaa, KHL:ää, NHL:ää kuin arvokisoja ja maajoukkueita.
 • Uusimmat uutiset, haastattelut, henkilökuvat, reportaasit, analyysit ja ilmiöt ovat lehden vakiosisältöä.
 • Jääkiekkolehti on aina sielä missä tapahtuu ja raportoi lukijoille tärkeimmät asiat niin Suomesta kuin ulkomailtakin.
 • Lehtitilaus sisältää suuren kultanumeron, joka on erinomainen tietopaketti liigakauteen lähdettäessä.
 • Jääkiekkolehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Egmont Kustannus Oy.

 

Tilaa Suomen suosituinta urheilulajia seuraava erikoislehti 28% edullisemmin netistä

tilaa jaakiekkolehti

Jääkiekkolehti on jokaisen lätkäfanin oma aikakakauslehti, jonka saa tilattua nyt jopa 28% edullisemmin normaalihintaan verrattuna verkosta suoraan kotiin tai työpaikalle kannettuna. Katso päivän parhaat lehtitarjoukset ja tilaa Suomen suosituimmasta urheilulajista raportoiva Jääkiekkolehti netistä itselle tai lahjaksi kaverille.

Suositun urheilulehden voi tilata nyt netistä määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus tehdään 5 tai 10 numeron tilausjaksolla, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilauksena lehti tilataan myös 5 tai 10 numeron tilausjaksolla, jonka jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti, joten kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen netissä tai puhelimitse.

Jos haluat tilata lehden lahjaksi, niin silloin kannattaa valita mielummin määräaikainen tarjous, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse erikseen irtisanoa lehtitilausta, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti vuoden tai puolen vuoden kuluttua riippuen tilausjaksosta. Jääkiekkolehden voi halutessaan tilata lahjaksi myös kestotilauksena, joka on usein huomattavasti määräaikaistilausta halvempi vaihtoehto, mutta silloin lehtitilaus pitää irtisanoa kustantajalle netissä tai puhelimitse, kun ei enää halua lehden ilmestyvän.

Miksi Jääkiekkolehti sitten kannattaa tilata netistä? Kun teet lehtitilauksen netissä, saat aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja, ennen kuin lehti ilmestyy edes kauppojen lehtipisteisiin. Vaihtoehtoisesti lehden voi ostaa irtonumerona lehtipisteistä kautta maan, mutta irtonumerona ostetut lehdet tulevat ajanmittaan huomattavasti kalliimmaksi kuin lehtitilauksessa saadut lehdet.

Katso lisää edullisia lehtitarjouksia seuraavista kategorioista: urheilulehdet, miestenlehdet, nuortenlehdet.

Jääkiekkolehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen liigoista ja joukkueista

Jääkiekkolehti on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema harrastelehti, joka raportoi ja tarjoaa uusimmat uutiset Suomen suosituimmasta urheilulajista 10 kertaa vuodessa. Jääkiekkolehti on viihdyttävä, ajankohtainen, inhimillinen, analysoiva, yllättävä ja keskustelua herättävä julkaisu, jolla on jo lähes 100 000 tyytyväistä lukijaa.

Lukijoista suurin osa on miehiä, mutta lehdellä on myös paljon naislukijoita. Lukijoiden joukossa on niin lätkäfaneja, harrastajia kuin muuten vain aktiivisesti lätkää seuraavia. Kaikkia lukijoita yhdistää mielenkiinto Suomen suosituinta urheilulajia kohtaan!

Jääkiekkolehti on aina aitiopaikalla ja kirjaa jokaiseen numeroon alan tärkeimmät tapahtumat ja kertoo kaiken sen, mitä jokaisen lätkäfanin tulee tietää. Jokainen numero sisältää mielenkiintoisia haastatteluita, reportaaseja, analyyseja, ilmiöitä, henkilökuvia, tuloksia jääkiekosta niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Jääkiekkolehti raportoi ja kertoo uusimmat uutiset meiltä ja maailmalta kaikista liigoista ja joukkueista, kuten NHL:stä, KHL:stä, kotimaisesta liigasta sekä tietystin arvokisoista ja maajoukkueista. Lisäksi lehti kerää kansien väliin joukkue- ja pelaaja-analyysejä, suositut 99 pelaajakysymystä, ajankohtaisia artikkeleita, NHL:n parhaat palat ja paljon muuta mielenkiintoista faktaa jääkiekosta.

Kokonaisuudessa lehti on äärimmäisen monipuolinen ja vaihteleva, vaikka tietyt aiheet toistuvatkin jokaisessa numerossa, kuten esimerkiksi kolumnit ja liigareportaasit. Se kertoo ajankohtaisten aiheiden rinnalla myös jääkiekon historiasta, kuten erilaisista tapahtumista, pelaajista sekä merkittävimmistä otteluista. Voisi sanoa että, Jääkiekkolehden tilaajat ovat aina eturivissä seuraamassa mitä jääkiekossa tapahtuu juuri nyt!

Jääkiekkoa kattavasti käsittelevä lehti on irtonumeromyynnissä kautta maan ja tilattavissa netistä itselle, työpaikalle tai lahjaksi edullisena kestotilauksena tai määräaikaisesti. Tilasitpa lehden sitten kestotilauksena tai määräaikaisesti, voit valita joko vuoden tai puolen vuoden mittaisen tilausjakson. Vuoden tilausjakso sisältää 10 numeroa ja puolen vuoden mittainen tilausjakso sisältää 5 numeroa.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Jääkiekkolehti
 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 1993
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 80 000
 • Mieslukijoita: 88 %
 • Naislukijoita: 12 %
 • Lukijoiden ikä: 12 – 35 vuotta
 • Päätoimittaja: Jukka Torvinen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

Lehtitarjouksia.com
Logo