Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kaksplus lehtiTilaa Kaksplus lehti netistä

 • Kaksplus on Suomen luetuin vauva- ja perhelehti.
 • Perhelehti sisältää asiantuntevaa tietoa vauvoista, odotuksesta, lasten kasvatuksesta ja kehityksestä, vanhemmuudesta ja perhe-elämästä.
 • Lehden asiantuntijat vastaavat lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin lapsen kehityksestä, terveydestä, kasvusta, koulusta, parisuhteesta, perhe-elämästä, lapsiperheen elämästä ja vanhemmuuden eri vaiheista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Kaksplus kannustaa sekä antaa toimivia vinkkejä lapsiperheen hektiseen arkeen.
 • Lehti on suunnattu tiedonjanoiselle kasvattajalle kuin vertaistukea kaipaavalle eri-ikäisten lasten vanhemmalle.
 • Lehteä kustantaa Otavamedia Oy.

 

Tilaa lapsiperheiden oma Kaksplus lehti nyt jopa 49% edullisemmin netistä

tilaa kaksplus lehti

Suomen suosituin perhe-elämään ja vanhemmuuteen keskittynyt aikakauslehti on nyt tilattavissa verkosta lähes 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tehdä tilauksen itselle tai lahjaksi ystävälle. Kaksplus on todella hyödyllinen lukupaketti kaikille lasta odottaville ja lapsiperheille.

Voisi sanoa, että Kaksplus lehden tilaajalla on ainakin valinnanvaraa lehteä tilatessa, sillä lehdestä löytyy jopa neljä eri pituista lehtitarjousta. Lehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena.

Määräaikainen tarjous on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on tilaustapa, jossa lehti tilataan esimerkiksi vuoden mittaisena tilausjaksona, joka uusiutuu automaattisesti ja lehden ilmestyminen loppuu kun tilaaja on erikseen perunut lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle netissä tai puhelimitse.

Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, sillä muuten lehden vastaanottaja joutuu itse perumaan lehtitilauksen. Toki lahjatilauksen voi tehdä halutessaan myös kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Miksi Kaksplus lehti sitten kannattaa tilata netistä? Netissä voit rauhassa tutustua lehteen ja miettiä rauhassa tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti. Netissä saat lehden huomattavasti edullisempaan hintaan kuin ostamalla jokaisen numeron irtonumerona lehtipisteestä. Voit tilata lehden verkosta tarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi kaverille. Kaikki tilaukset toimitetaan ilman postikuluja tilauslomakkeeseen ilmoitettuun osoitteeseen. Saat aina tuoreimman numeron ilmestymispäivänä kotiin kannettuna!

Katso lisää edullisia lehtitarjouksia seuraavista kategorioista: vauvalehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.

Kaksplus on lapsiperheiden tärkeimpien vuosien rinnallaeläjä

Kaksplus on suomalaisten suosima vanhemmuusmedia ja lapsiperheiden vanhin erikoislehti. Lapsiperheiden ykköslehti on ilmestynyt jo kahdeksankymmentäluvulta saakka. Se ilmestyy tänä päivänä kerran kuukaudessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Kaksplus on tarjonnut jo yli neljänkymmenen vuoden ajan lapsiperheille asiantuntevaa ja hyödyllistä tietoa odotuksesta, raskaudesta, synnytyksestä, vanhemmaksi valmistautumisesta, isyyden haasteista, vauvojen syömään opettelusta, hoitamisesta, potatuksesta, koululaisten peloista ja iloista, kasvatuksesta sekä perhe-elämän iloista ja suruista. Lehti on siis ollut jo todella monta vuotta lapsiperheiden elämässä mukana!

Kaksplus on koko perheen yhteinen aikakausilehti, jota on tituleerattu myös lapsiperheiden selviytymispaketiksi, sillä lehti on vahvasti mukana lapsiperheiden arjessa ja vertaistukena aina alkuraskaudesta pitkälle kouluikään saakka. Lehti sisältää todella paljon monipuolista sisältöä ja kaikki asiat ovat järjestetty selkeästi omiin osioihin, kuten raskaus & odotus, vauva-aika, taaperoaika, pikkulapset ja pikkukoululaiset.

Vaikka Kaksplus lehden pääsisältöön kuuluvatkin suurimmaksi osaksi raskaus, odostus ja vauva-aika, niin palstatilaa jää kuitenkin myös vanhempien parisuhteen hoitamiselle, seksille, kotitöille, kasvatushaasteille, työn yhteensovittamiselle ja tietystin tärkeille käytännön ohjeille ja arvokkaille vinkeille, kuten esimerkiksi vinkit koliikkivauvan hoitamiseen, imetykseen ja moneen muuhun tärkeään asiaan.

Kaksplus lehden monipuoliseen sisältöön kuuluvat myös erilaiset testit ja vertailut, jotka tarjoavat rahanarvoista tietoa erilaisista tuotteista ja auttavat perheitä löytämään nopeammin kestävimmät ja laadukkaat tuotteet. Lehti testaa muun muassa imetystyynyt, itkuhälyttimet, sitterit, turvaistuimet, lastenrattaat, polkupyörät, pyöräkärryt ja monet muut lapsiperheille välttämättömät tuotteet. Lisäksi esittelyyn pääsevät myös vanhempien ja lasten muoti ja kauden vaatteet, kuten lasten kesä- ja talvivaatteet.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaksplus sisältää kaiken muun monipuolisen sisällön lisäksi vielä suositun osion, jossa asiantuntijat vastaavat lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten lapsen kasvusta, kehityksestä, terveydestä, koulusta sekä vanhemmuuden vaiheista ja parisuhteesta.

Tiesitkö, että Kaksplus lehdellä on lisäksi vilkas keskustelupalsta verkossa? Keskustelupalstalla käydään joka päivä vilkasta keskustelua lehden aiheista ja kaikesta siitä, mikä lapsiperheitä kiinnostaa. Kaksplus lehden lisäksi suosittelemme tutustumaan myös aktiiviseen keskustelufoorumiin, jossa voi muun muassa kysyä neuvoa tai mielipidettä perheeseen, lapsiin tai vauvoihin liittyen muilta käyttäjiltä.

Lehden perustiedot

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 65 000
 • Mieslukijoita: 20 %
 • Naislukijoita: 80 %
 • Lukuminuutit: 40 min
 • Lukioiden ikä: 20 – 40 vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Emma Koivula

Otavamedia Oy Yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: kaksplus@otavamedia.fi