Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kaksplus

kaksplus lehden tarjousTilaa Kaksplus lehti netistä

 • Kaksplus on Suomen luetuin vauva- ja perhelehti.
 • Perhelehti sisältää asiantuntevaa tietoa vauvoista, odotuksesta, lasten kasvatuksesta ja kehityksestä, vanhemmuudesta ja perhe-elämästä.
 • Lehden asiantuntijat vastaavat lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin lapsen kehityksestä, terveydestä, kasvusta, koulusta, parisuhteesta, perhe-elämästä, lapsiperheen elämästä ja vanhemmuuden eri vaiheista.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Kaksplus kannustaa sekä antaa toimivia vinkkejä lapsiperheen hektiseen arkeen.
 • Lehti on suunnattu tiedonjanoiselle kasvattajalle kuin vertaistukea kaipaavalle eri-ikäisten lasten vanhemmalle.
 • Lehteä kustantaa Otavamedia Oy.

 


Tilaa Kaksplus lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa kaksplus lehti


KaksPlus lehti lyhyesti

KaksPlus lehti on Suomen suosituin perhe-elämään ja vanhemmuuteen keskittynyt aikakauslehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Vanhempien luottolehti tarjoaa jokaisessa numerossa mukaansatempaavia tarinoita, vertaistukea ja tuoreimman tiedon odotuksesta, synnytyksestä ja vauvoista. Lehti on myös luotettava mielipidevaikuttaja, joka esittelee ja valikoi lapsiperheen tavaroista tarpeellisimmat ja kasvatuksen uusista tuulista kiinnostavimmat.


KaksPlus lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

KaksPlus lehti on nyt tilattavissa helposti verkosta omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla säännöllisesti kotiin kannettna ilman toimituskuluja. Katso uusin KaksPlus lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä.


KaksPlus lehti on tilattavissa kestotilauksena ja määräaikaistilauksena

Voisi sanoa, että Kaksplus lehden tilaajalla on runsaasti ainakin valinnanvaraa lehteä tilatessa, sillä lehdestä löytyy jopa neljä eri pituista lehtitarjousta. Lehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena. Määräaikainen tarjous on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on tilaustapa, jossa lehti tilataan esimerkiksi vuoden mittaisena tilausjaksona, joka uusiutuu automaattisesti.


Tilaa KaksPlus lehti vaivattomasti lahjaksi netistä

Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaisesti, sillä muuten lehden vastaanottaja joutuu itse perumaan lehtitilauksen. Toki lahjatilauksen voi tehdä halutessaan myös kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto. Katso ajankohtaiset tarjoukset ja tutustu eri pituisiin tilausjaksoihin ja valitse sinulle sopivin lehtitarjous. Lehtitarjoukset vaihtuvat säännöllisesti ja ovat voimassa aina rajoitetun ajan.


Miksi KaksPlus lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Netissä voit rauhassa tutustua lehteen ja miettiä rauhassa tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti. Netistä tilatessa saat lehden huomattavasti edullisempaan hintaan kuin ostamalla jokaisen numeron irtonumerona lehtipisteestä. Voit tilata lehden verkosta tarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi kaverille. Kaikki tilaukset toimitetaan ilman postikuluja tilauslomakkeeseen ilmoitettuun osoitteeseen.


Katso lisää edullisia lehtitarjouksia seuraavista kategorioista: vauvalehdet, naistenlehdet, nuortenlehdet.


KaksPlus on lapsiperheiden tärkeimpien vuosien rinnallaeläjä

Kaksplus lehti on suomalaisten suosima vanhemmuusmedia ja lapsiperheiden vanhin erikoislehti. Lapsiperheiden ykköslehti on ilmestynyt jo kahdeksankymmentäluvulta saakka. Se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Kaksplus lehti on tarjonnut jo yli neljänkymmenen vuoden ajan lapsiperheille asiantuntevaa ja hyödyllistä tietoa odotuksesta, raskaudesta, synnytyksestä, vanhemmaksi valmistautumisesta, isyyden haasteista, vauvojen syömään opettelusta, hoitamisesta, potatuksesta, koululaisten peloista ja iloista, kasvatuksesta sekä perhe-elämän iloista ja suruista. Lehti on siis ollut jo todella monta vuotta lapsiperheiden elämässä mukana!

Kaksplus lehti on koko perheen yhteinen aikakausilehti, jota on tituleerattu myös lapsiperheiden selviytymispaketiksi, sillä lehti on vahvasti mukana lapsiperheiden arjessa ja vertaistukena aina alkuraskaudesta pitkälle kouluikään saakka. Se sisältää todella paljon monipuolista sisältöä ja kaikki asiat ovat järjestetty selkeästi omiin osioihin, kuten raskaus & odotus, vauva-aika, taaperoaika, pikkulapset ja pikkukoululaiset.

Vaikka Kaksplus lehden pääsisältöön kuuluvatkin suurimmaksi osaksi raskaus, odostus ja vauva-aika, niin palstatilaa jää kuitenkin myös vanhempien parisuhteen hoitamiselle, seksille, kotitöille, kasvatushaasteille, työn yhteensovittamiselle ja tietystin tärkeille käytännön ohjeille ja arvokkaille vinkeille, kuten esimerkiksi vinkit koliikkivauvan hoitamiseen, imetykseen ja moneen muuhun tärkeään asiaan.

Kaksplus lehden monipuoliseen sisältöön kuuluvat myös erilaiset testit ja vertailut, jotka tarjoavat rahanarvoista tietoa erilaisista tuotteista ja auttavat perheitä löytämään nopeammin kestävimmät ja laadukkaat tuotteet. Lehti testaa muun muassa imetystyynyt, itkuhälyttimet, sitterit, turvaistuimet, lastenrattaat, polkupyörät, pyöräkärryt ja monet muut lapsiperheille välttämättömät tuotteet. Lisäksi esittelyyn pääsevät myös vanhempien ja lasten muoti ja kauden vaatteet, kuten lasten kesä- ja talvivaatteet.

Eikä siinä vielä kaikki! Kaksplus sisältää kaiken muun monipuolisen sisällön lisäksi vielä suositun osion, jossa asiantuntijat vastaavat lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten lapsen kasvusta, kehityksestä, terveydestä, koulusta sekä vanhemmuuden vaiheista ja parisuhteesta.


KaksPlus lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1969
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 44 000
 • Mieslukijoita: 20 %
 • Naislukijoita: 80 %
 • Lukuminuutit: 48 min
 • Lukioiden ikä: 20 – 40 vuotta
 • Irtonumero: Lehtipisteistä kautta maan
 • Vastaava päätoimittaja: Emma Koivula

KaksPlus lehdellä on erittäin vilkas keskustelupalsta verkossa

Keskustelupalstalla käydään joka päivä vilkasta keskustelua lehden aiheista ja kaikesta siitä, mikä lapsiperheitä kiinnostaa. Kaksplus lehden lisäksi suosittelemme tutustumaan myös aktiiviseen keskustelufoorumiin, jossa voit muun muassa kysyä neuvoa tai mielipidettä perheeseen, lapsiin tai vauvoihin liittyen muilta käyttäjiltä.


Otavamedia Oy Yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: kaksplus@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele KaksPlus lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

KaksPlus lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]