Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kanava

kanava lehden tarjousTilaa Kanava lehti netistä

 • Kanava on maamme johtava yhteiskunta- ja kulttuuripoliittinen aikakausilehti.
 • Lehden pääaiheisiin kuuluvat kulttuuri, politiikka, talous ja yhteiskunta.
 • Lehti pyrkii  tarjoamaan valtavirtamedian näkökulmista ja aiheista poikkeavan vaihtoehton heille, jotka haluavat katsoa yhteiskuntaan pintaa syvemmältä.
 • Lehti tunnetaan syvällisistä ja runsaista artikkeleista, joiden kirjoittamiseen käytetään aina reilusti aikaa.
 • Kanava on aikakauslehti, jossa yhteiskunnan kärkinimet kirjoittavat syvällisesti ajankohtaisista kysymyksistä.
 • Kanavan julkaisijana toimii Otavamedia Oy.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

 


Tilaa Kanava lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa kanava lehti


Kanava lehti lyhyesti

Kanava lehti on laadukas yhteiskuntakriittinen aikakauslehti, jossa eri alojensa kärkinimet kirjoittavat syvällisesti, mutta yleistajuisesti yhteiskunnan, politiikan, talouden ja kulttuurin kysymyksistä. Se on todellinen vastavoima yhä pinnallisemmaksi käyvässä mediamaailmassa. Syvällisten ja vakavien analyysien julkaiseminen on vähentynyt, siksi Kanava tarjoaa punnittuja puheenvuoroja, joiden kirjoittamiseen ja lukemiseen käytetään reilusti aikaa.


Kanava lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on nyt tilattavissa tarjoushintaan netistä suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna toimituskuluitta. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi kaverille. Katso edullinen Kanava lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehti ei ole tällä hetkellä saatavilla lainkaan irtonumerona lehtipisteistä.


Tilaa Kanava lehti kestotilauksena tai määräaikaistilauksena

Lehtitilauksen yhteydessä tilaaja saa vapaasti valita haluaako tilata lehden jatkuvana vai määräaikaistilauksena.  Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Määräaikaisen tilauksen voi milloin vain vaihtaa jatkuvaan tilaukseen ilmoittamalla asiasta kustantajalle. Jatkuva tilaus, eli kestotilaus jatkuu aina ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaaja ilmoittaa peruutuksesta lehden kustantajalle.


Tilaa Kanava lehti tarjoushintaan lahjaksi ystävälle

Lahjatilauksessa voi valita myös määräaikais- tai jatkuvan tilauksen. Helpoin tapa tilata lehti lahjaksi on kuitenkin valita määräaikainen tarjous, sillä silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta ajoissa, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Halutessaan lehden voi kuitenkin tilata myös kestotilauksena lahjaksi, joka on usein määräaikaistilausta hieman edullisempi vaihtoehto.


Miksi Kanava lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Lehti ei ole saatavilla lainkaan irtonumerona, joten tällä hetkellä ainut tilaustapa on tehdä lehtitilaus netissä omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen noin 40% halvemmalla netistä normaalihintaan verrattuna ja saat aina uusimman numeron kotiin tai työpaikalle kannettuna ilman erillistä postimaksua. Netissä lehtitilauksen voi tehdä myös helposti ja edullisesti lahjaksi kaverille.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Yhteiskunnalliset lehdet, miestenlehdet, naistenlehdet.


Kanava – Punnittuja ja syvällisiä puheenvuoroja

Kanava on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka tunnetaan Suomen johtavana yhteiskunta- ja kulttuuripoliittisena julkaisuna. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä kirjoittavat eri alojen kärkinimet syvällisesti ja ymmärrettävästi politiikan, talouden, kulttuurin ja yhteiskunnan ajankohtaisista kysymyksistä.

Lehti on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia syvällisiä, punnittuja puheenvuoroja ja kattavia artikkeleita, joiden kirjoittamiseen on käytetty rutkasti aikaa. Lehti tunnetaan yhä pinnallisemmaksi käyvän mediamaailman vastavoimana.

Syvällisten ja vakavien analyysien julkaiseminen on vähentynyt vuosi vuodelta ja siksi Kanavan rooli on selvä, sen tavoitteena on tarjota syvällisiä ja ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja lukijoille, jotka haluavat seurata yhteiskuntaa pintaa syvemmältä.

Kanava on aikakausilehti, jonka tavoitteena on tarjota nopeuden vaatimusten ja alan murroksen kanssa painiskeleville pikamedioiden valtaamalle tiedotusvälinekentälle valtavirtamedian aiheista ja näkökulmista poikkeava vaihtoehto. Se on lehti, jossa politiikkaa, taloutta, kulttuuria ja yhteiskuntaa koskevia asioita ei raavita vain pinnasta, vaan pureudutaan kaikkiin aiheisiin täysillä pintaa syvemmältä.


Kanava lehden historia

Kanava lehden virallinen nimi on Kanava – Suomalainen Suomi. Suomalainen Suomi nimellä lehti  ilmestyi vuosina 1933-1968 Suomalaisuuden liiton julkaisemana, jolloin sen kirjoittajakuntaan kuuluivat Urho Kekkonen, Mika Waltari ja V.J Sukselainen. Lehti oli merkittävä hanke aikakauden mittapuuhun suhteutettuna, sillä sen ensimmäisen vuoden levikki oli jopa yli 1200.

Vuonna 1969 Suomalaisuuden Liiton rajallisten resurssien vuoksi yhdistettiin lehteen silloin taloudellisissa vaikeuksissa ollut Valvoja-lehti, jolloin lehden nimeksi annettiin Suomalainen Suomi Valvoja. Vuonna 1970 lehden nimi vaihtui jälleen, silloin lehden nimeksi annettiin Aika, jonka odotettiin miellyttävän niin vasemmistolaisia kuin liberaalejakin. Julkaisijoiden yhteistyö ei kuitenkaan onnistunut odotetulla tavalla ja lehden talous oli heikko, eikä sisällölle ollut kysyntää, jolloin Aika-lehti päätettiin lopettaa vuonna 1973.

Kanava lehti perustettiin vuonna 1973 lopetetun Aika lehden jatkajaksi, joka pyrkii olemaan yhteiskunnallinen ja asiapitoinen aikakauslehti. Vuonna 1997 lehden julkaisumäärä pudotettiin yhdeksästä numerosta kahdeksaan, joista yksi on tuplanumero. Kanava lehden sivumäärä nostettiin aluksi 72:een suuren sisältötarjonnan vuoksi ja lopulta vuonna 2000 sivumäärä päätettiin nostaa 80:een.


Kanava lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1973
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Kieli: Suomi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 25 – 60 vuotta
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä
 • Vastaava päätoimittaja: Ville Pernaa

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: kanava@otavamedi.fi


Kirjoita Kommentti ja arvostele Kanava lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Kanava lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo