Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Karvinen

karvinen lehtiTilaa Karvinen lehti netistä

 • Karvinen on maailman suosituimman kissan oma sarjakuvalehti.
 • Karvinen-sarjakuvalehti sisältää vanhoja klassikoita ja paljon uusia aijemmin julkaisemattomia strippejä.
 • Sarjakuvalehden tarinoissa pääset seuraamaan Karvisen, Oskun ja Eskon arkea ja mukaan hauskoihin seikkailuihin.
 • Karvinen ilmestyy kerran kuukaudessa, eli 12 kertaa vuodessa.
 • Lehden tarinat sopivat yli 7-vuotiaille lapsille ja kaikille, jotka eivät pidä maanantaipäivistä.
 • Karvinen on loistava lehti myös lahjaksi, sillä se sisältää hauskoja sarjakuvia kannesta kanteen sekä julisteen, jossa on aina kuukauden kalenteri.
 • Karvisen suosittu nimikkolehti on ilmestynyt Suomessa jo vuodesta 1984 lähtien.
 • Sarjakuvalehteä julkaisee Egmont Kustannus Oy.

 

 

Tilaa karvinen-sarjakuvalehti kotiin kannettuna jopa 43% edullisemmin netistä

tilaa karvinen lehti

Karvinen on monille tuttu hahmo sanomalehtien sarjakuvista, elokuvista ja televisiossa näytetyistä piirrossarjoista. Koko maailman tuntema maailman laiskin, suosituin ja hellyttävin kissan kommelluksia pääsee seuraamaan nyt lisäksi Karvisen omasta nimikkolehdestä. Sarjakuvissa on mukana tietystin myös hieman höntti Osku koira ja isäntä Esko.

Karvisen oman nimikkolehden saa tilattua nyt netistä kotiin kannettuna jopa 43% edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Kaikki sarjakuvalehden lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten lehden voi tilata tarjoushintaan itselle tai lahjaksi karvis fanille.

Netissä lehtitilauksen voi tehdä puolen vuoden mittaisena määräaikais- tai kestotilauksena, joka sisältää 6 numeroa tai vaihtoehtoisesti vuoden mittaisena määräaikais- tai kestotilauksena, joka sisältää 12 numeroa.

Määräaikaistilaus on vaivattomin tapa tehdä lehtitilaus, sillä määräaikaistilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on usein kaikista edullisin vaihtoehto tilata lehti netissä, mutta kestotilaus tulee aina irtisanoa erikseen lehden kustantajalle, jonka voi tehdä nykyään helposti myös netissä.

Lahjatilauksessa suositaan lyhyttä määräaikaistilausta, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti puolen vuoden tai vuoden kuluttua riippuen tilausjaksosta. Lahjatilauksen voi kuitenkin tehdä myös kestotilauksena, joka on usein määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Miksi lehtitilaus sitten kannattaa tehdä netissä? Tilaamalla lehden netistä, saat itse valita itsellesi sopivan mittaisen tilausjakson ja päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti. Netissä voit tilata lehden myös helposti ja edullisesti lahjaksi. Saat lehden varmasti halvemmalla netistä kuin ostamalla useamman numeron normaalihintaan irtonumerona ja saat aina uusimman lehden kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Nuortenlehdet, lahjalehdet pojalle, lahjalehdet tytölle.

Karvinen on maailman laiskin ja suosituin kissa

Karvinen on laiska oranssin värinen kissa, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Maailman suosituin kissa on monille tuttu sanomalehtien sarjakuva-osiosta ja Tv:ssä esitetyistä piirrossarjoista ja elokuvista. Karvisen on luonut sarjakuvapiirtäjä Jim Davis vuonna 1978, jonka jälkeen se on seikkaillut useiden lehtien sarjakuvastripeissä joka puolella maailmaa. Karvinen on ollut koko aikansa erittäin suosittu ja pidetty hahmo.

Karvinen on saanut nyt myös oman nimikkolehden, joka sisältää paljon uusia ennen julkaisemattomia strippejä ja lisäksi vanhempia klassikoita. Kerran kuukaudessa ilmestyvä sarjakuvalehti on täynnä hauskoja sarjakuvia, joissa on mukana myös isäntä Esko ja Karvisen sanoin tyhmä Osku koira. Jokainen sarjakuvalehti sisältää myös julisteen, jossa on kuukausikalenteri.

Karvisella on tapana laiskotella päivästä toiseen ja nauttia elämästä. Suurin osa päivästä kuluu rattoisasti nukkuessa ja syödessä, joten suurin osa sarjakuvista sijoittuu sängylle ja ruokapöydän ääreen. Vaikka suurin osa päivästä kuluukin nukkuessa ja syödessä, niin jää Karvisella aikaa kuitenkin vielä sen lempi puuhiinkin, jotka ovat tietystin lintujen jahtaaminen, hämähäkkien liiskaaminen ja Osku koiran härnääminen. Karvisen isäntä Esko tunnetaan pieleenmenneistä iskurepliikeistä ja epäonnistuneista treffeistä.

Karvinen on hulvattoman hauska sarjakuvalehti, joka soveltuu hyvin esimerkiksi lahjaksi yli 7-vuotiaille lapsille. Suositulla sarjakuvalehdellä on aina ollut paljon lukijoita, jotka koostuvat tasaisesti lapsista, nuorista ja aikuisista. Parhaiten Karvinen-sarjakuvalehti sopii henkilöille, jotka eivät tykkää maanantaista, kuten ei Karvinenkaan.

Sarjakuvalehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena sekä ostettavissa irtonumerona hyvin varustetuista lehtipisteistä kautta maan. Halvimmalla lehden saa tilaamalla netistä, sillä irtonumerona ostetut lehdet tulevat ajanmittaan huomattavasti kalliimmaksi.

Tietoa Karvisesta

 • Sarjakuvapiirtäjä Jim Davis suunnitteli Karvisen hahmon vuonna 1978
 • Ensimmäinen sarjakuva ilmestyi 19. kesäkuuta 1978.
 • Sarjakuvalehti on ilmestynyt Suomessa vuodesta 1984 lähtien
 • Vuonna 2005 julkaistiin Karvinen-elokuva
 • Vuonna 2006 elokuva sai jatko-osan – Karvinen 2

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 1978
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Mieslukijoita: 48 %
 • Naislukijoita: 52 %
 • Lukijoiden ikä: 7 – 60 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

Lehtitarjouksia.com
Logo