Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

katso lehtiTilaa Katso lehti netistä

 • Katso lehti on ylivoimaisesti Suomen laajin ja tilatuin tv-lehti.
 • Hyödynnä ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee tilaus netissä.
 • Lehdestä löydät yli 70 kanavan tiedot.
 • Katso lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juonipaljastuksia sekä tietoa ohjelmien taustoista.
 • Lehden lukijana pääset lukemaan tähtien haastatteluja.
 • Kerran viikossa ilmestyvästä lehdestä löydät koko viikon tv-ohjelmat, viikon elokuvat sekä mielenkiintoiset henkilöhaastattelut.
 • Kaikki lehden tilaajat ovat mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 5000 euroa matkarahaa tai 35.000 euroa puhtaana käteen!
 • Vie tv:n katselu aivan uudelle tasolle ja tilaa Katso lehti nyt todella edullisesti itselle tai lahjaksi ystävälle!

 

Tee Katso lehden lehtitilaus netissä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle!

tilaa katso lehti

Katso lehden lehtitarjous

Katso päivän lehtitarjous ja tilaa Katso lehti nyt tarjoushintaan netistä. Tekemällä lehtitilauksen netisä, voit säästää jopa puolet normaalihintaan verrattuna. Lehtitarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi ystävälle.

Katso lehden lehtitarjous sisältää lähes aina useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Samat tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilaukseen, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Lisäksi kaikki kestotilaajat ovat automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joissa arvotaan lukijoiden kesken 5000 euroa matkarahaa ja 35.000 euroa puhtaana käteen.

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti netin halvinpaan hintaan itselle tai lahjaksi.

katso lehti

Katso lehti

Mitä elokuvia tällä viikolla tulee tv:stä? Monelta alkaa suosikkisarjasi? Mitä jännittävää tapahtuu seuraavassa lempisarjassasi? Nyt voit viedä television katselun aivan uudelle tasolle, tilaamalla suositun Katso lehden!

Katso lehti ilmestyy kerran viikossa ja lehteä julkaisee Aller Media Oy. Katso lehdestä löydät kaikkien ilmaiskanavien ohjelmatiedot sekä 60 maksukanavan tiedot.

Lehdestä näet kattavan listan kanavien ohjelmista sekä koko viikon elokuvat ja sarjat. Katso lehti sisältää kanavien lisäksi paljon muutakin, kuten mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, tietoa ohjelmien taustoista sekä kiinnostavia juonipaljastuksia. Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin näyttelijöihin ja kurkistamaan heidän yksityiselämään.

Katso lehden lukijana olet aina ajantasalla, mitä televisiosta tulee ja ohjelmien näyttelijöistä. Lehdestä löydät myös uusien elokuvien arvostelut.

Tilaa nyt Suomen kattavin ja tilatuin tv-lehti edullisesti ja saat tilaajalahjan kaupan päälle! Kaikki lehden kestotilaajat pääsevät myös mukaan arvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa matkarahaa sekä 35.000 euroa puhtaana käteen!

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavien kategorioiden lehtitarjoukset:

Katso lehden tiedot

 • Kustantaja: Aller Media Oy
 • Numeroita vuodessa: 49
 • Lukijamäärä: 65 000
 • Miehiä: 51% – 37 700 kpl
 • Naisia: 49% – 27 300 kpl
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Lukioiden ikä: 35 – 100 vuotta
 • Päätoimittaja: Kirsi Lindh-Mansikka

Katso lehti on todella suosittu lahjalehti

Katso lehdestä ystäväsi pääsee seuraamaan kätevästi kaikkien ilmaisten tv kanavien ohjelmatiedot sekä 60 maksukanavan tiedot. Kerran viikossa ilmestyvästä lehdestä hän voi katsoa nopeasti, monelta tv ohjelmat ja elokuvat alkaa, sekä lukemaan uusien elokuvien arvostelut. Kattavan tv ohjelmiston lisäksi hän pääsee lukemaan eri näyttelijöiden haastatteluja sekä kurkistamaan heidän yksityiselämään. Katso lehti on aina ajantasalla tv maailmasta.

Katso lehti on suosittu ja haluttu lahja, koska lähes kaikki tykkäävät katsoa tv:tä ja on mielenkiintoista päästä seuraamaan ohjelmien näyttelijöitä ja lukemaan mielenkiintoisia juttuja lempisarjoista ja kurkistamaan juonipaljastuksia. Katso lehdestä riittää iloa ystävällesi pitkäksi aikaa, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi kerralla.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös upean tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on tarjolla yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi muumimuki, lakanoita, pyyhkeitä, sääasema, taskulamppu, takki, käsilaukku ja paljon muuta. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 40 euron – 100 euron välillä. Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Tilaajalahja toimitetaan aina postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Huomaathan, että parhaimmat lehtitarjoukset ovat yleensä kestotilauksia, joten jos haluat tilata lehden vain esimerkiksi neljäksi kuukaudeksi, niin voit tehdä normaalisti lehtitilauksen ja hyödyntää edullisen lehtitarjouksen ja kun olet tehnyt tilauksen, niin voit tehdä peruutusilmoituksen ja ilmoittaa, että haluat päättää tilauksesi jakson loppuun.

Miksi Katso lehti kannattaa tilata?

 • Saat Katso lehden nyt todella edullisesti ja kaupan päälle saat arvokkaan tilaajalahjan.
 • Katso lehdestä löydät helposti ja nopeasti kaikkien ilmaisten TV-kanavien ohjelmatiedot sekä yli 60 maksukanavan  tiedot.
 • Lehdestä pääset kurkistamaan lempisarjasi juonipaljastuksia.
 • Katso lehdestä näet aina mitä televisiosta tulee, kuten koko viikon elokuvat ja sarjat.
 • Pääset lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita ohjelmien näyttelijöistä, kurkistamaan heidän yksityiselämään ja tutustumaan heihin paremmin.
 • Katso lehdestä löydät paljon elokuvien arvosteluja.
 • Katso lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, jossa arvotaan 5000 euroa matkarahaa sekä huikeat 35.000 euroa puhtaana käteen. Voittaja voit olla juuri sinä!

Tilaajaedut

Katso lehden tilaajana on mahdollisuus saada mukavia tilaajaetuja. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin. Katso lehden tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä. Tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat aina kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi sekä pääset automaattisesti mukaan suurten rahapalkintojen arvontaan. Kestotilaus on yleensä myös edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Usein lehtien kestotilauksia pidetään jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtittilausta, vaikka kestotilaus olisikin huomattavasti edullisenpi vaihtoehto. Lehtien kestotilaukset eivät kuitenkaan ole mitenkään huononpia vaihtoehtoja, kuin lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset. Nykyään esimerkiksi lehtitilausten peruutus on todella helppoa ja useimmat lehtitilaukset voi perua kätevästi netissä tai soittamalla lehden asiakaspalveluun. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisena, koska silloin lahjansaajan ei itse tarvitse perua lehtitilausta.

Tarjous

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä tarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Nyt kannattaa tilata Katso lehti, koska saat lehden todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.

Tilaajalahja

Saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Ristikkolehti veloituksetta

Kaikki tilaajat saavat maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja talven tuplanumeroiden yhteydessä.

Vuosiarvonnat

Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Median kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnassa, joissa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran 35.000 euroa.

Digitaalinen versio veloituksetta

Voit lukea ilmaiseksi lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella, missä ikinä liikutkin.

Kutsuja tapahtumiin

Tilaajana voit saada kutsuja Katson ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse.

Katso lehti netissä

Monilla lehdillä on käytössä myös ilmainen nettiversio, jossa on helppo käydä tutustumassa lehteen ennen lehden tilausta tai käydä muuten vain lukemassa lehdessä olleita artikkeleita netistä. Nettiversio ei kuitenkaan yleensä korvaa itse lehteä, vaan nettiversioon lisätään vain muutama artikkeli eri aihealueilta, jolloin sisältökään ei ole kovin ajankohtaista. Katso lehdellä ei kuitenkaan ole varsinaista nettiversiota ollenkaan. Ainut tapa seurata lehteä netissä, on tykätä lehden sivusta Facebookissa. Seuraamalla Katso lehden Facebook sivuja, pääset näkemään juonipaljastuksia ja saat tietoa eri televisio-ohjelmista ja elokuvista.

 

Usein kysytyt kysymykset

Miten teen Katso lehden lehtitilauksen?

Tilaa lehti netistä klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, niin siirryt suoraan Katso lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki uudet lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Valitse mieleinen lehtitarjous ja tilaajalahja ja tee lehtitilaus suoraan kustantajan sivulla täyttämällä tilauslomake. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voiko Katso lehden tilata lahjaksi?

Katso lehden voit tilata joko itselle tai lahjaksi. Katso lehden lehtitarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa myös lahjatilauksissa. Tilaa lehti lahjaksi valitsemalla tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä lehtitilauksen maksajan ja lehden vastaanottajan tiedot erikseen. Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Jos tilaan lehden kestotilauksena, niin loppuuko lehden ilmestyminen automaattisesti vai pitääkö lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Katso lehden kestotilaukset tulee irtisanoa aina erikseen. Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu kuitenkin helposti netissä.  Kestotilauksissa lehti ilmestyy niin kauan kunnes lehtitilaus on irtisanottu.

Miten lehtitilaus maksetaan?

Lehtitilauksen yhteydessä voit maksaa tilauksen verkkopankissa omilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Voit tehdä lehtitilauksen myös laskulla, jonka saat kotiin normaalin postin mukana.

Voiko Katso lehden tilata sähköpostitse?

Ei voi. Katso lehden voit tilata vain täyttämällä lehden tilauslomakkeen netissä.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse irtisanoa. Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

www.omaaller.fi on asiakkaan oma palvelukeskus, jossa voit hoitaa kaikki lehtitilauksiin liittyvät asiat helposti ja nopeasti, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palvelussa voit katsoa voimassa olevia lehtitilauksia ja tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.

Yhteystiedot

Kustantaja: Aller Media Oy

Osoite: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 Helsinki

Puhelinnumero: +358 9 8621 7000

Avoinna: ma-pe 08.30-16.00

Puhelun hinta: 8,8 snt/min + pvm/mpm. Hinta voimassa myös jonotuksen ajan.

Katso lehden ilmestymispäivät 2017

Alla olevasta taulukosta näet Katso lehden koko vuoden varaus, aineisto ja ilmestymispäivät.

NumeroVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäivä
123.1227.124.1
230.123.112.1
39.111.119.1
416.118.126.1
523.125.12.2
630.11.29.2
76.28.216.2
813.215.223.2
920.222.22.3
1027.21.39.3
116.38.316.3
1213.315.323.3
1320.322.330.3
1427.329.36.4
15-1631.34.412.4
1713.419.427.4
1821.425.44.5
1928.43.511.5
208.510.518.5
2112.516.524.5
2219.523.51.6
2329.531.58.6
245.67.615.6
25-269.613.621.6
2726.628.66.7
283.75.713.7
2910.712.720.7
3017.719.727.7
3124.726.73.8
3231.72.810.8
337.89.817.8
3414.816.824.8
3521.823.831.8
3628.830.87.9
374.96.914.9
3811.913.921.9
3918.920.928.9
4025.927.95.10
412.104.1012.10
429.1011.1019.10
4316.1018.1026.10
4423.1025.102.11
4530.101.119.11
466.118.11.16.11
4713.1115.1123.11
4820.1122.1130.11
4924.1128.117.12
501.125.1214.12
51-5211.1213.1221.12

Lisää lehtitarjouksia löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)