Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kauneimmat Askartelut

kauneimmat askartelut lehtiKauneimmat Askartelut lehti

 • Kauneimmat Askartelut on uudistunut monipuolinen askartelulehti.
 • Askartelulehti sisältää paljon tuoreita helppoja askartelumalleja / ohjeita aloittelijoille ja haastavampia kokeneemmille tekijöille.
 • Vanhan kierrättäminen, paperiaskartelu, korut ja pienet virkkaustyöt ovat teemoja, jotka toistuvat jokaisessa numerossa.
 • Kaikissa ohjeissa pyritään kierrättämään kotona lojuvia vanhoja purkkeja, lankoja, papereita, pahveja ja vanhoja vaatteita.
 • Lehden selkeiden ohjeiden avulla opit askartelemaan kortteja, tekemään koruja, neulomaan, virkkaamaan ja ompelemaan pieniä käsitöitä.
 • Kauneimmat Askartelut on Kolmiokirja Oy:n julkaisema askartelulehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

 

 

Tilaa monipuolinen askartelulehti edullisesti netistä ja säästä 25% lehtitilauksessa

tilaa kauneimmat askartelut lehti

Kauneimmat askartelut on 68 sivuinen uudistunut monipuolinen raikas jokanaisen askartelulehti, joka sisältää oivaltavia ideoita ja askarteluohjeita kaikille innokkaille käsillä tekeville aina aloittelijasta pidempään harrastaneisiin.

Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus 25% edullisemmin netissä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi ystävälle, joka on innostunut valmistamaan kivoja pieniä käsitöitä.

Suositun askartelulehden voi tilata nyt suoraan kotiin toimitettuna määräaikais- tai kestotilauksena vuoden mittaisella tilausjaksolla, joka sisältää yhteensä neljä numeroa. Määräaikaistilaus on vuoden mittainen tilausjakso, jossa lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson loppuun. Kestotilaus on myös vuoden mittainen tilausjakso, mutta kestotilaus uusiutuu aina automaattisesti, joten lehtitilaus tulee irtisanoa erikseen puhelimitse tai netissä, kun ei halua enää lehden ilmestyvän.

Miksi Kauneimmat Askartelut lehti kannattaa tilata netistä? Kauneimmat Askartelut ja monet muut aikakauslehdet saa tilattua nykyään netistä suoraan kotiin tai työpaikalle ilman postikuluja huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla lehdet irtonumerona lehtipisteistä.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: Perhelehdet, naistenlehdet, harrastelehdet.

Kauneimmat Askartelut on ajankohtainen ja monipuolinen askartelulehti

Oletko sinä innostunut askartelusta ja pienten käsitöiden valmistamisesta? Haluatko käsityölehden, jonka ohjeissa otetaan huomioon myös vanhojen esineiden kierrättäminen? Vai etsitkö hyvää askartelulehteä lahjaksi ystävälle? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin Kauneimmat Askartelut on juuri oikea lehti sinulle!

Kauneimmat Askartelut on Kolmiokirja Oy:n uusi, ajankohtainen ja monipuolinen aikakauslehti, joka sisältää askarteluvinkkejä ja ohjeita aloittelijoille ja askartelua pidempään harrastaneille. Suosittu askartelulehti ilmestyy tällä hetkellä neljä kertaa vuodessa ja jokainen numero pitää sisällään jopa 68 sivua ajankohtaisia ohjeita.

Kauneimmat Askartelut lehden pääsisältöön kuuluvat yksinkertaiset, helpot ja melko nopeasti valmistettavat työt. Lehden yksityiskohtaisten ja selkeiden ohjeiden avulla jokainen onnistuu varmasti valmistamaan erilaisia kivoja töitä, joten lehteä voidaan suositella myös aloittelijoille.

Kauneimmat Askartelut on täynnä värikkäitä ja muodikkaita malleja, joilla lukijat voivat valmistaa erilaisia liinoja, verhoja, peitteitä ja paljon muuta. Askartelulehden kaikissa ohjeissa otetaan hienosti huomioon myös vanhojen tarpeettomien esineiden kierrättäminen, kuten kotona lojuvat lasi- ja muovi purkit, tilkkut, paperit, pahvit, langat ja vaatteet hyödynnetään erilaisissa töissä.

Suosittu askartelulehti opettaa lukijat valmistamaan erilaisia koruja, askartelemaan kortteja sekä neulomaan, virkkaamaan ja ompelemaan kivoja pieniä käsitöitä. Kaikissa askarteluohjeissa pyritään kierrättämään ja antamaan tarpeettomille tavaroille uusi elämä. Lehden tilaajan ei siis tarvitse juosta ensimmäisenä kauppaan ostamaan tarvikkeita erilaisten töiden valmistamiseen, vaan lehden askarteluohjeissa käytetyt materiaalit ovat kaikkien ulottuvilla.

Kauneimmat Askartelut lehden tilaajat saavat loistavia askarteluideoita ja ohjeita sesongittain alkaen pääsiäisen keltaisista käsitöistä, kohti kevään ja kesän juhlia, kuten häitä, kihlajaisia, kesäjuhlia ja valmistujaisia. Syksyn pimeneviin iltoihin luodaan valoa ja tunnelmaa kynttilöin ja tuunatuin lyhdyin ja jouluun valmistaudutaan ajoissa valmistamalla jouluisia käsitöitä, jotka sopivat mainiosti myös joululahjaksi. Unohtamatta pitkin vuotta tarvittavia onnittelukortteja.

Kokonaisuudessaan Kauneimmat Askartelut on oivaltava, monipuolinen, runsas, selkeä ja ajankohtainen askartelu- ja käsityölehti, jota voi suositella hyvin mielin niin aloittelijoille kuin jo vuosia erilaisia käsitöitä ja askartelua harrastaneille henkilöille. Helposti ymmärrettävien ja selkeiden ohjeiden ohessa lehti esittelee myös kattavasti erilaisia askarteluvälineitä ja tarvikkeita.

Lehden perustiedot

 • Lehti: Kauneimmat Askartelut
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 4
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370