Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kauneimmat Käsityöt

kauneimmat käsityöt lehtiKauneimmat Käsityöt lehti

 • Kauneimmat Käsityöt on lähes 40 vuotta ilmestynyt käsityölehti.
 • Täysin uudistunut Käsityölehti tarjoaa Suomen parhaan kattauksen virkkaus- ja neulontamalleja.
 • Kauneimmat Käsityöt lehti sisältää raikkaita ja inspiroivia ideoita aloittelijoille ja taitureille.
 • Käsityölehden helpoilla ja selkeillä ohjeilla valmistat kauniita käsitöitä kotiin ja asusteita koko perheelle.
 • Käsityölehti on entistäkin monipuolisempi ja kodikkaampi, joka tarjoaa selkeästi jaotellun sisällön lisäksi uudistuneet ohjesivut.
 • Vuoden sisällä lehti esittelee jopa 400 erilaista mallia, joista luot kauniita asusteita ja virkkuutöitä kotiin, myyntii tai läheisille.
 • Lehdestä ilmestyy tuore numero seitsemän kertaa vuodessa ja sen julkaisijana toimii Kolmiokirja Oy.

 

Tilaa Suomen ainoa virkkauksen ja neulonnan erikoislehti 25% halvemmalla netistä

tilaa kauneimmat käsityöt lehti

Kauneimmat Käsityöt on ilahduttanut käsityön ystäviä jo lähes 40 vuotta

Uudistettu Kauneuimmat Käsityöt lehti on nyt entistä kodikkaampi ja monipuolisempi. Aijempaa paremmin jaoteltu sisältö, raikkaampi ilme ja uudistetut ohjesivut tarjoavat entistä enemmän innostavia hetkiä kivojen käsitöiden parissa kaikentasoisille harrastajille. Katso täysin uudistetun julkaisun parhaat lehtitarjoukset ja tee tilaus netissä!

Uudistettu käsityölehti on nyt tilattavissa edullisesti netistä määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tilasjaksolla, joka sisältää seitsemän lehteä. Määräaikaistilaus on päättyy automaattisesti tilauskauden loputtua ja kestotilaus jatkuu automaattisesti tilauskauden päättymisen jälkeen kunnes tilaaja irtisanoo lehtitilauksen kustantajalle puhelimitse tai vaihtoehtoisesti verkossa.

Kauneimmat Käsityöt lehden voi tilata lahjaksi kestotilauksena tai määräaikaisesti myös vuoden tilausjaksolla. Lahjatilaus on kuitenkin helpoin tehdä määräaikaisesti, sillä kestotilatun lehden lahjansaaja joutuu irtisanomaan erikseen kustantajalle ja määräaikaista tilausta ei tarvitse perua, sillä tilaus päättyy automaattisesti viimeiseen numeroon.

Miksi Kauneimmat Käsityöt lehti sitten kannattaa tilata netistä? Netissä saat rauhassa tutustua lehteen ennen kuin teet lehtitilauksen ja saat lehtitilauksen varmasti halvinpaan mahdolliseen hintaan sekä jokaisen numeron kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Lisäksi verkossa voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi ystävälle silloin kuin sinulle itselle parhaiten sopii, sillä palvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa myös viikonloppuisin.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: askartelulehdet, sisustuslehdet, harrastelehdet.

Täysin uudistunut Kauneimmat Käsityöt sisältää runsaasti ihania malleja

Kauneimmat Käsityöt lehti on Suomen ainoa neulonnan ja virkkauksen erikoisjulkaisu, joka on ollut Suomen lehtimarkkinoilla jo lähes 40 vuotta. Käsityölehden monipuolisilla ja helposti ymmärrettävillä selkeillä ohjeilla ja malleilla ummikkokin onnistuu virkkaamaan ja kutomaan upeita käsitöitä ja asusteita omaan kotiin, perheelle tai vaikka myyntiin. Hameet, neuleet, paidat, liinat, verhot, vaatteet, asusteet ja peitteiden valmistaminen onnistuu käden käänteessä uudistettujen ohjesivujen ansiosta.

Kauneimmat Käsityöt on Suomen lehtimarkkinoiden ainoa julkaisu, joka on perehtynyt kutomiseen, virkkaukseen ja lankoihin. Kokonaisuudessaan lehti on raikas ja ajankohtainen käsityölehti, joka sisältää aina yhtä yllättäviä ja trendikkäitä ohjeita lasten ja aikuisten vaatteisiin sekä kodin sisustukseen. Vuoden aikana lehti tarjoaa tilaajille jopa 400 ohjetta niin arkeen kuin juhlaankin, joten seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä erikoisjulkaisu on todella tuhti ohjepaketti.

Kauneimmat Käsityöt lehden kaikki mallit sisältävät tarkat ja selvät ohjeet, joka numerossa käydään läpi myös virkkauksen ja kudonnan perusohjeita, jotka auttavat aloittelijoita pääsemään alkuun erilaisten käsitöiden valmistamisessa ja mukaan ihanien käsitöiden ihmeelliseen maailmaan.

Kauneimmat Käsityöt lehden ensimmäisellä lukukerralla jää usein ihmettelemään kuinka monipuolinen ja idearikas lehti onkaan moniin muihin käsityölehtiin verrattuna. Aina yhtä raikas ulkoasu, uusimmat mallit, selkeät ohjeet, uusien tuotteiden esittely, vinkit tarvikkeiden hankintaan, todella monipuolinen kattaus erilaisia ihania käsitöitä kotiin ja vaatteita koko perheelle. Lehteä selatessa todella huomaa, että lehden tekijät ovat alan todellisia ammattilaisia!

Kauneimmat Käsityöt -lehden rinnalla ilmestyvät lisäksi seuraavat erikoisjulkaisut:

Kodin sisustaminen & laaja ideapaketti – Runsaasti kauniita kodin sisustustekstiilejä sekä monipuolinen ja tuhti ideapaketti jokaiselle käsitöiden ystäville.

Tee itse & Suuri ohjepaketti – Esittelyssä kauneimmat itse tehdyt asusteet koko perheelle. Havainnolliset selkeät kuvat ja helpot ohjeet. Sopii erinomaisesti vasta-alkajille kuin kokeneemmillekkin tekijöille.

Lahjaideat jouluksi & tunnelmallisia käsityöohjeita – Erikoisjulkaisu täynnä innostavia lahjaideoita ja upeita käsityöohjeita tunnelmalliseen jouluun. Muodikkaita ohjeita joulun pehmeät paketit mielessä.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Kauneimmat Käsityöt
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 7
 • Mieslukijoita: 11 %
 • Naislukijoita: 89 %
 • Päätoimittaja: Päivi Kangasniemi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370