Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kiinteistö ja Energia

kiinteistö ja energia lehtiKiinteistö ja Energia lehti

 • Kiinteistö ja Energia on isännöintiin, kiinteistöhuoltoon ja energia-asioihin keskittynyt aikakauslehti.
 • Lehden sisältöön kuuluvat asuinympäristöt, energianäkökulma, jätehuolto, julkisivut, pihat, peruskorjaus, LVIS ja turvallisuus.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa, joista kaksi on kaksoisnumeroa.
 • Lehden kustantajana toimii Karprint Oy.
 • Kiinteistö ja Energia ammattilehti on suunnattu kiinteistöalan ammattilaisille, ammatti-isännöitsijöille ja taloyhtiöiden päättäjille.
 • Lehti on tilattavissa netistä vuoden tilausjaksolla määräaikaisesti tai vaihtoehtoisesti kestotilauksena itselle tai lahjaksi.

 

Tilaa suosittu ammattilehti määräaikais- tai kestotilauksena netistä

tilaa kiinteistö ja energia lehti

Kiinteistö ja Energia on asiantunteva ammattilehti, joka on liki 30-vuotisen olemassaolonsa aikana vakiinnuttanut asemansa alan ammattilaisten keskuudessa. Suositun ammattilehden saa tilattua nyt helposti ja aina yhtä edulliseen hintaan suoraan kotiin tai työpaikalle kannettuna netistä. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi. Lehti sopii lahjaksi esimerkiksi kiinteistöalan ammattilaisille, isännöitsijöille ja taloyhtiöiden päättäjille.

Lehti on tilattavissa netistä vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 8 numeroa määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on nimensä mukaisesti määräaikainen ja siinä lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on jatkuva tilaus, joka uusiutuu automaattisesti tilausjakson päättymisen jälkeen ja lehden ilmestyminen päättyy vasta, kun tilaaja irtisanoo lehtitilauksen kustantajalle.

Lahjatilauksessa voi valita määräaikaisen tai kestotilauksen, mutta usein määräaikaistilaus on helpompi tilausmuoto, sillä määräaikaista tilausta lahjansaajan ei tarvitse perua erikseen, vaan tilaus päättyy automaattisesti.

Miksi Kiinteistö ja Energia lehti sitten kannattaa tilata netistä? Tilaamalla lehden netistä, saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti ja vertailla rauhassa eri pituisten tilausjaksojen lehtitarjouksia. Lisäksi voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi aina yhtä edulliseen tarjoushintaan. Tekemällä lehtitilauksen netissä,  saat aina tuoreen lehden kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postimaksua.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: talouslehdet, remonttilehdet, rakennuslehdet.

Kiinteistö ja Energia yli 30 vuotta ilmestynyt ammattilehti

Kiinteistö ja Energia on entinen Kiinteistö ja Isännöinti lehti, joka on kotimainen kiinteistöhuollon ja ammatti-isännöinnin ammattilehti, joka ilmestyy tänä päivänä kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Karprint Oy. Tunnettu ammattilehti on vakiinnuttanut pitkän historiansa aikana asemansa kiinteistöhuollon ja isännöinnin ammatilaisten sekä taloyhtiöiden äänenkantajien keskuudessa.

Kiinteistö ja Energia lehden pääaiheita ovat peruskorjaukset, energianäkökulmat, tietotekniikka, asuinympäristöt, pihat, jätehuolto, julkisivut, turvallisuus, automaatio, LVIS ja maakuntien aluesivut. Ammattilehden kohderyhmiin kuuluvat ammatti-isännöitsijät, kiinteistöalan ammattilaiset ja taloyhtiöiden päättäjät ja kaikki jotka osallistuvat päätöksentekoon.

Kiinteistö ja Energia lehden verkkosivuilla lehden tilaajat voivat käydä lukemassa digilehteä, kirjautumalla palveluun omilla tunnuksilla. Palvelussa voi myös lähettää lehteen ilmoituksia, juttuvinkkejä tai antaa lehdelle palautetta.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Kiinteistö ja Energia
 • Julkaisija: Karprint Oy
 • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
 • Kieli: Suomi
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 30 – 60 vuotta
 • Päätoimittaja: Eero Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

Lehtitarjouksia.com
Logo