Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kippari

kippari lehden tarjousTilaa Kippari lehti netistä

 • Kippari on Suomen ainoa moottoriveneisiin syventynyt veneilylehti.
 • Kippari on Pohjoismaiden suurin moottorivenelehti, se tunnetaan maailmalla moottoriveneiden asiantuntijana.
 • Aikakauslehti kertoo alan uusimmat uutiset, esittelee moottoriveneitä, moottoreita, varusteita, tarvikkeita ja veneiden elektroniikkaa.
 • Lehti testaa / vertailee puolueettomasti veneet, perämoottorit, tekniikan, elektroniikan, varusteet ja opastaa lukijoita niiden käytössä.
 • Lehti antaa veneilijöille käytännön hyötyä useilla huolto- ja korjausohjeilla.
 • Lehden julkaisijana toimii Otavamedia Oy.

 


Tilaa Kippari lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa kippari lehti


Kippari lehti lyhyesti

Kippari lehti on yli 20 vuotta ilmestynyt Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa pelkästään moottoriveneisiin ja venetarvikkeisiin perehtynyt erikoislehti. Se kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoreista, veneistä, tarvikkeista, elektroniikasta käytettyjä moottoriveneitäkään unohtamatta. Jokainen numero sisältää runsaasti testejä ja vertailuja, joihin pääsevät mukaan muun muassa uudet veneet, moottorit ja muut laitteet.


Kippari lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Kippari lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta vaivattomasti verkosta säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna toimituskuluitta. Katso Kippari lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napsista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden helposti myös lahjaksi kaverille. Lehti on saatavilla myös irtonumerona hyvin varustelluista lehtipisteistä.


Tilaa Kippari lehti kestotilauksena tai määräaikaistilauksena

Lehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja automaattisesti jatkuvana kestotilauksena. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan ja se päättyy aina automaattisesti määräajan jälkeen, mutta määräaikaisen tilauksen voi milloin vain vaihtaa jakuvaan tilaukseen ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun. Jatkuva tilaus, eli kestotilaus on tilaustapa, joka jatkuu ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaaja peruuttaa lehtitilauksen lehden kustantajalle.


Tilaa Kippari lehti lahjaksi kestotilauksena tai määräaikaistilauksena

Lahjatilauksessa voi valita määräaikais- tai kestotilauksen, mutta usein lahjatilauksessa suositellaan valitsemaan määräaikainen tarjous, koska silloin lehtitilaus päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse perua tilausta erikseen. Huomaathan kuitenkin, että kestotilaus on aina edullisempi tilaustapa kuin vastaava määräaikaistilaus.


Miksi Kippari sitten kannattaa tilata netistä?

Netissä saat rauhassa tutustua edullisiin tarjouksiin ja päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti itselle vai lahjaksi. Netissä voit tehdä lehtitilauksen vaivattomasti omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella muutamassa minuutissa. Tekemällä tilauksen verkossa, saat aina tuoreen numeron kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja.


Lisää lehtitarjouksia löydät etusivultamme ja seuraavista kategorioista: ajoveuvolehdet, harrastelehdet, miestenlehdet.


Kippari on Suomen ainoa moottorivenelehti

Kippari lehti on Otavamedia Oy:n julkaisema moottoriveneisiin syventynyt erikoislehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa, eli 12 kertaa vuodessa. Se on saavuttanut yli 20-vuotisen taipaleensa aikana veneharrastajien keskuudessa maineen luotettavana, hyödyllisenä, käytännönläheisenä ja opastavana veneilylehtenä.

Kippari lehti välittää lukijoille venealan ajankohtaiset ja tuoreimmat kuulumiset ja pitää sinut ajantasalla siitä, mitä veneilyn saralla tapahtuu juuri nyt meillä Suomessa ja muualla maailmassa. Se tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja käytännönohjeita oman veneen päivitykseen ja kunnossapitoon. Lisäksi Kippari-lehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, vene-elektroniikasta, tarvikkeista ja tuotteista ensimmäisten joukossa.

Kippari lehden artikkeleissa esitellään tarkasti ja testataan nykyaikaisia elektronisia välineitä, perämoottoreita, veneilyn tekniikkaa, varusteita ja valistetaan käyttämään niitä oikein. Jokaisesta numerosta löytyy lisäksi uusia ja käytettyjä veneitä ja moottoreita sekä parhaat veneilykohteet. Pääpaino on kaikkien kansojen ulottuvilla olevissa veneissä ja moottoreissa.

Kippari on kattavien vene-esittelyjen ohella myös erittäin hyvä hyötylehti, joka tarjoaa lukijoille ajankohtaista ja tärkeää tietoa alasta ja alan tapahtumista. Kaikki vertailut ja testit se tekee puolueettomasti ja kritiikkiä kaihtamatta, jonka ansiosta lukijat saavat oikeaa, hyödyllistä, rahanarvoista ja opettavaista tietoa. Jokaisessa numerossa kerrotaan venealan tuoreet uutiset niin meiltä kotimaasta kuin muualta maailmaltakin. Kippari on lehti, joka opastaa sinua niin hankinnoissa, huolloissa kuin turvallisuusasioissa ja ohjaa tekemään hyviä valintoja.


Kuka Kippari lehteä lukee?

Kippari lehden lukijat ovat kiinnostuneita moottoriveneistä ja useimmat myös omistavat tai ovat ainakin aikeissa hankkia oman moottiriveneen. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat veneretket, sukellus ja kalastus. Veneellä liikkuminen ja erilaisissa venetapahtumissa käyminen on usein koko perheen yhteinen harrastus.


Kippari lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Kieli: Suomi
 • Lukijamäärä: 66 000
 • Mieslukijoita: 87 %
 • Naislukijoita: 13 %
 • Lukuminuutit: 63 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 60 vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Reijo Ruokanen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila


Kirjoita kommentti ja arvostele Kippari lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Kippari lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo