Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kippari lehtiTilaa Kippari lehti netistä

 • Kippari on Suomen ainoa moottoriveneisiin syventynyt veneilylehti.
 • Kippari on Pohjoismaiden suurin moottorivenelehti, se tunnetaan maailmalla moottoriveneiden asiantuntijana.
 • Aikakauslehti kertoo alan uusimmat uutiset, esittelee moottoriveneitä, moottoreita, varusteita, tarvikkeita ja veneiden elektroniikkaa.
 • Lehti testaa / vertailee puolueettomasti veneet, perämoottorit, tekniikan, elektroniikan, varusteet ja opastaa lukijoita niiden käytössä.
 • Lehti antaa veneilijöille käytännön hyötyä useilla huolto- ja korjausohjeilla.
 • Lehden julkaisijana toimii Otavamedia Oy.

 

Tilaa pidetty moottorivenelehti Kippari jopa 48% edullisemmin netistä

tilaa kippari lehti

Yli 20 vuotta ilmestynyt Kippari on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa pelkästään moottoriveneisiin ja venetarvikkeisiin perehtynyt erikoislehti. Suositun venelehden voi tilata nyt netistä jopa 48% edullisemmin normaalihintaan verrattuna.

Katso Kipparin ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus helposti netissä. Kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tehdä tilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi kaverille, joka on kiinnostunut moottoriveneistä ja alan uutisista.

Lehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja automaattisesti jatkuvana kestotilauksena. Määräaikainen tilaus on voimassa sovitun määräajan ja se päättyy aina automaattisesti määräajan jälkeen, mutta määräaikaisen tilauksen voi milloin vain vaihtaa jakuvaan tilaukseen ottamalla yhteyttä lehden asiakaspalveluun. Jatkuva tilaus, eli kestotilaus on tilaustapa, joka jatkuu ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaaja peruuttaa lehtitilauksen lehden kustantajalle.

Huomaathan lehteä tilatessa, että jakuva tilaus on aina edullisempi tilaustapa kuin vastaavan pituinen määräaikaistilaus.

Lahjatilauksessa voi valita määräaikais- tai kestotilauksen, mutta usein lahjatilauksessa suositellaan valitsemaan mielummin lyhyt määräaikainen tarjous, koska silloin lehtitilaus päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse perua tilausta erikseen.

Miksi Kippari sitten kannattaa tilata netistä? Netissä saat rauhassa tutustua edullisiin tarjouksiin ja päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti itselle vai lahjaksi. Tekemällä tilauksen netissä, voit saada lehtitilauksen jopa 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat aina tuoreen numeron kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilmestymispäivänä ilman toimituskuluja.

Lisää lehtitarjouksia löydät etusivultamme ja seuraavista kategorioista: ajoveuvolehdet, harrastelehdet, miestenlehdet.

Kippari on Suomen ainoa moottorivenelehti

Kippari on Otavamedia Oy:n julkaisema moottoriveneisiin syventynyt erikoislehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa, eli 12 kertaa vuodessa. Se on saavuttanut yli 20-vuotisen taipaleensa aikana veneharrastajien keskuudessa maineen luotettavana, hyödyllisenä, käytännönläheisenä ja opastavana veneilylehtenä.

Kippari välittää lukijoille venealan ajankohtaiset ja tuoreimmat kuulumiset ja pitää sinut ajantasalla siitä, mitä veneilyn saralla tapahtuu juuri nyt meillä Suomessa ja muualla maailmassa. Se tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja käytännönohjeita oman veneen päivitykseen ja kunnossapitoon. Lisäksi Kippari-lehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, vene-elektroniikasta, tarvikkeista ja tuotteista ensimmäisten joukossa.

Kippari lehden artikkeleissa esitellään tarkasti ja testataan nykyaikaisia elektronisia välineitä, perämoottoreita, veneilyn tekniikkaa, varusteita ja valistetaan käyttämään niitä oikein. Jokaisesta numerosta löytyy lisäksi uusia ja käytettyjä veneitä ja moottoreita sekä parhaat veneilykohteet. Pääpaino on kaikkien kansojen ulottuvilla olevissa veneissä ja moottoreissa.

Kippari on kattavien vene-esittelyjen ohella myös erittäin hyvä hyötylehti, joka tarjoaa lukijoille ajankohtaista ja tärkeää tietoa alasta ja alan tapahtumista. Kaikki vertailut ja testit se tekee puolueettomasti ja kritiikkiä kaihtamatta, jonka ansiosta lukijat saavat oikeaa, hyödyllistä, rahanarvoista ja opettavaista tietoa. Jokaisessa numerossa kerrotaan venealan tuoreet uutiset niin meiltä kotimaasta kuin muualta maailmaltakin. Kippari on lehti, joka opastaa sinua niin hankinnoissa, huolloissa kuin turvallisuusasioissa ja ohjaa tekemään hyviä valintoja.

Kuka lehteä lukee? Kippari lehden lukijat ovat kiinnostuneita moottoriveneistä ja useimmat myös omistavat tai ovat ainakin aikeissa hankkia oman moottiriveneen. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat veneretket, sukellus ja kalastus. Veneellä liikkuminen ja erilaisissa venetapahtumissa käyminen on usein koko perheen yhteinen harrastus.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Kieli: Suomi
 • Lukijamäärä: 66 000
 • Mieslukijoita: 87 %
 • Naislukijoita: 13 %
 • Lukuminuutit: 63 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 60 vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Petri Korhonen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila