Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kissafani

kissafani lehtiTilaa Kissafani lehti netistä

 • Kissafani on lämminhenkinen ja asiantunteva lemmikkilehti.
 • Se kertoo kissojen terveydestä, hoitamisesta, kasvattamisesta sekä ruokinnasta aina pennusta aikuivaiheeseen saakka.
 • Jokainen numero sisältää kiitetyn rotukissaesittelyn ja upeita kissajulisteita.
 • Kissafani sisältää parhaat palat kissanäyttelyistä ja muista kiinnostavista tapahtumista.
 • Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä harrastelehti on suuri tietopaketti kaikille kissaihmisille.
 • Lemmikkilehti on suunnattu kaikille kasvattajille, näyttelyharrastajille, kissaharrastajille ja omasta kissasta haaveileville.
 • Lehden julkaisijana toimii Karprint Oy.

 

Tilaa Kissafani helposti ja edullisesti netistä itselle tai lahjaksi

tilaa kissafani lehti

Tilaa kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä, kissaihmisille, näyttelyfriikeille, kasvattajille, kissaharrastajille ja omasta kissasta haaveileville suunnattu harrastelehti tarjoushintaan netistä suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Katso tämän hetken parhaat lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisesti verkossa joko itselle tai lahjaksi ystävälle. Lemmikkilehti on loistava lahjaidea kaikille kissaihmisille esimerkiksi syntymäpäivänä tai nimipäivänä.

Lehti on tilattavissa verkosta vuoden pituisella tilausjaksolla kestotilauksena tai määräaikaisesti. Määräaikaistilaus on vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on aina jakuva tilaus, joka laskutetaan vuoden tilausjaksolla, jonka jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti kunnes tilaaja on perunut tilauksen kustantajalle netissä tai puhelimitse.

Lehtitilauksen voi tehdä lahjaksi kaverille määräaikais- tai kestotilauksena, mutta lahjatilaus suositellaan aina tekemään mielummin määräaikaisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta ajoissa, vaan lehden ilmestyminen päättyy vuoden kuluttua automaattisesti.

Miksi Kissafani lemmikkilehti sitten kannattaa tilata netistä? Tilaamalla lehden netistä, voit valita vapaasti tilaatko lehden määräaikais- vai kestotilauksena itselle vai lahjaksi kaverille. Saat lehden todella edullisesti kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postimaksua. Tekemällä lehtitilauksen verkossa, saat lehden huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla kaikki numerot lehtipisteistä irtonumerona.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: eläinlehdet, aikakauslehdet, harrastelehdet.

Kissafani on jokaisen kissaihmisen lempilehti

Kissafani on lämmin, asiantunteva ja runsas tietopaketti, joka on suunnattu kissaihmisille, kissojen kasvattajille, kissaharrastajille ja kaikille, jotka vasta haaveilevat omasta lemmikistä. Suosittua kissa aiheista lehteä julkaisee Vihdin Huhmarissa toimiva harrastelehtiin painottunut aikakauslehtikustantaja Karprint Oy.

Lehti kertoo ajankohtaisesti kaiken tietämisen arvoisen kissojen terveydestä, hoitamisesta, kavatuksesta ja ruokinnasta aina pennusta aikuisikään saakka. Kissojen tunnepuoli kuuluu myös vahvasti lehden vakiosisältöön.

Kissafani lehden kansien välistä löytyy aina upeita kissa aiheisia julisteita sekä perusteellinen ja paljon kiitosta lukijoiden keskuudessa kerännyt rotuesittely. Kissaihmiset pääsevät lehden mukana nojatuolimatkalle kiinnostaviin kissanäyttelyihin ja lukuisiin muihin mielenkiintoisiin tapahtumiin, joista raportoidaan kattavasti värikkäin kuvin.

Kissafanin lukijat ovat valveutuneita, itsenäisiä joko omasta kissasta haaveilevia tai jo pidemmälle harrastuksessa ehtineitä näyttelyfriikkejä tai kasvattajia. Kissafani osallistuu voimakkaasti alan tapahtumiin ja näyttelyihin. Se kertoo perusteellisesti ja asiantuntevasti uusimman tiedon kissoihin liittyvissä asioissa.

Kissafani on saatavilla irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena netistä itselle tai lahjaksi vuoden pituisella tilausjaksolla.

Lehden perustiedot

 • Julkaisija: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
 • Lukijamäärä: 25 000
 • Mieslukijoita: 11 %
 • Naislukijoita: 89 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari