Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Korkeajännitys

korkeajännitysTilaa Korkeajännitys netistä

 • Korkeajännitys on vuodesta 1953 lähtien ilmestynyt sota-aiheinen sarjakuvalehti.
 • Korkkari seikkailusarjakuva sopii erityisesti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sotahistoriasta.
 • Jokainen sarjakuvalehti sisältää neljä hyytävää sotaseikkailua.
 • Korkeajännitys sisältää yhteensä 260 sivua jännittäviä seikkailuja.
 • Tarinat tempaavat lukijat mukaan jännittäviin tapahtumiin toisen maailman sodan eturintamaan.
 • Nykyisessä pokkarimuodossa sotasarjakuvalehti on ilmestynyt vuodesta 1996 lähtien.
 • Korkeajännitys, eli Korkkari lehteä julkaisee Egmont Kustannus Oy.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

 

 

Tilaa maailman paras sotasarjakuvalehti jopa 30% edullisemmin netistä

tilaa korkeajannitys lehti

Korkeajännitys, joka tunnetaan myös nimellä Korkkari on epäilemättä maailman paras sotasarjakuvalehti. Sen jokainen numero pitää sisällään jopa neljä pitkää ja hyytävän jännittävää tarinaa. Korkkarin voi tilata nyt todella edullisesti suoraan kotiin toimitettuna verkosta. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi kaverille. Lehti on loistava lahja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sodasta ja sotahistoriasta.

Sarjakuvalehti on tilattavissa verkosta puolen vuoden ja vuoden pituisena tilausjaksona määräaikais- ja kestotilauksena. Puolen vuoden tilausjakso sisältää 4 numeroa ja vuoden tilausjakso sisältää 8 numeroa. Määraikaistilaus on helpoin tapa tilata lehti, sillä määräaikaista tilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, joka uusiutuu aina automaattisesti niin kauan kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen kustantajalle netissä tai puhelimitse.

Lahjatilauksessa suositaan usein määräaikaista tarjousta, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse huolehtia lehtitilauksen peruuttamista, vaan määräaikaistilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Miksi Korkejännitys sarjakuvalehti sitten kannattaa tilata netistä? Lehtitilaus on varmasti helpointa ja halvinta tehdä itse suoraan verkossa, jolloin lehtitilauksen voi saada jopa 40% edullisemmin ja silti jokainen numero toimitetaan kotiin ilman postimaksua. Lisäksi tilaaja voi valita itse tilaako lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti itselle, työpaikalle vai lahjaksi ystävälle.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: historialehdet, miestenlehdet, nuortenlehdet.

Korkeajännitys on täynnä jännittäviä sotasarjakuva seikkailuja

Korkeajännitys on kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä sotasarjakuvalehti, jonka julkaisijana toimii Egmont Kustannus Oy. Korkkari on ilmestynyt Suomessa jo vuodesta 1953 lähtien, jolloin sen nimi oli Korkeajännityssarja ja se piti sisällään agentti, salapoliisi, lännen, tieteis ja useita seikkailusarjoja. Ainoastaan sotaan liittyviä sarjakuvia lehti sisälti vasta 1960 luvun alusta alkaen, joiden aiheena oli monesti toinen maailmansota brittiläisten näkökulmasta katsottuna.

Korkeajännitys lehden slogan on Iskee kuin miljoona volttia, joka lukee myös lehden kannessa. Sarjakuvalehden sotatarinat ovat vakavia ja jännittäviä ja ne sijoittuvat suurimmaksi osaksi toiseen maailmansotaan, mutta lehteä lukiessa huomaa, että sitä on tehty myös hieman pilke silmäkulmassa. Tyypillisiä tarinoiden elementtejä ovat kansallisuuksien stereotypiat ja kliseet, joiden mukaan italialaisille tärkeintä on ruoka, japanilaisille kunnia, Jenkit taas ottavat rennosti, välillä rehentelevätkin ja tappavat natseja purkkaa jauhaen, saksalaiset ovat poikkeuksetta natseja ja venäläiset kommunisteja.

Korkeajännitys lehden sotatarinat toistavat usein samoja kaavoja. Usein tarinoissa jenkit, britit, ranskalaiset ja muut liittoituneet ovat hyviä ja japanilaiset, saksalaiset ja toisinaan myös neuvostoliittolaiset ovat pahoja. Naiset on suurimmaksi osaksi tarinoissa vain sivuosissa.

Korkeajännitys lehdellä on ollut sen pitkän historian aikana jo viisi eri kustantajaa. Vuosina 1954-1968 kustantajana toimi Pecos Bill Oy, 1969-1971 kustantajana toimi Sarjakustannus Oy, 1971-1976 kustantajana toimi UK-lehdet, 1976-1998 kustantajana toimi Williams/semic ja vuodesta 1998 lähtien kustantajana on toiminut Egmont Kustannus Oy.

Korkeajännitys sotasarjakuvalehden tekijoiden, kuten kirjoittajien ja piirtäjien nimiä ei alun perin ole ilmoitettu lehdessä, mutta 2010 vuoden linjamuutoksen jälkeen nimet on merkitty lehden kansisivulle. Suurin osa sarjakuvalehden piirtäjistä tulee Argentiinasta, Britanniasta ja Espanjasta ja sen käsikirjoitukset valmistetaan Iso-Britanniassa.

Korkeajännitys lehden historia

Korkeajännitys lehdessä julkaistiin tieteis, agentti ja avaruusseikkailuja 1950-luvulla, jotka saatiin muuan muassa brittiläisistä Cowboy Picture Library ja Super Detective Library lehdistä. Sherlock Holmes, Fu Manchu, Jet-Ace Logan, Mustanaamio ja Rick Random kuuluivat tuolloin lehden sankareihin. Agentti 13 ja Battler Britton nähtiin lehdessä 1960-luvulla.

1960-luvun puolivälissä lehdessä aloitettiin julkaisemaan Battle Picture Libraryn ja War Picture Libraryn tarinoita. Korkeajännitys lehden sarjakuvat hankittiin 1970-luvulla Commando-lehdestä, jolloin lehden aihepiireihin kuului enimmäkseen Britannian maavoimien toiminta Euroopassa.

Korkeajännitys sarjakuvalehden tarinoissa kuvataan vieläkin toista maailmansotaa suurimmaksi osaksi länsiliittoutuneiden näkökulmasta. Sotaseikkailujen sankarit ovat muun muassa brittiläisiä, italialaisia, saksalaisia ja joskus jopa suomalaisia. Vaikka lehden tarinoissa käsitellään usein toista maailmansotaa, niin silti välillä tarinoidaan myös ensimmäisestä maailmansodasta, Korean sodasta, Vietnamin sodasta ja Persianlahden sodasta.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Korkeajännitys
 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Aloitusvuosi: 1953
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 8
 • Mieslukijoita: 80 %
 • Naislukijoita: 20 %
 • Lukijoiden ikä: 13 – 90 vuotta
 • Päätoimittaja: Asko Alanen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Y-tunnus: 17817404

Lehtitarjouksia.com
Logo