Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kotiblogit

kotiblogit lehtiTilaa Kotiblogit netistä

 • Kotiblogit lehti esittelee Suomen kiinnostavimmat blogit.
 • Lehden aiheita ovat: puutarha, sisustaminen, ruoka, ruoanlaitto, leivonta, matkustaminen ja itse tekeminen.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa.
 • Kotiblogit lehden kustantaja on Terassi Media Oy.
 • Lehti listaa ajankohtaisimmat blogit ja verkkokaupat.
 • Kotiblogit lehti poimii netin laadukkaimmat kirjoitukset ja kuvat perinteiseen painettuun lehteen.
 • Kotiblogit on uuden sukupolven lehti, joka poimii sisältönsä nettimaailmasta.

 

 


Tilaa Parhaat Kotiblogit lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa kotiblogit lehti


 

Parhaat Kotiblogit lehti lyhyesti

Parhaat Kotiblogit on vielä melko uusi aikakauslehti, joka kokoaa perinteiseen painettuun lehteen Suomen kiinnostavimmat blogit. Sen parissa on mukava pysähtyä kiireisen arjen keskellä ja ottaa omaa aikaa lukien netin mielenkiintoisimpia juttuja asumisesta, sisustamisesta, ruoasta, matkustamisesta ja itse tekemisestä.


Parhaat Kotiblogit lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Parhaat Kotiblogit lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta jopa puolet edullisemmin normaalihintaan verrattuna. Katso ajankohtainen Parhaat Kotiblogit tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Voit hyödyntää lehtitarjouksen joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi kaverille. Lehti on myös saatavilla useista lehtikaupoista kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan.


Parhaat Kotiblogit lehden tarjous saattaa muuttua muutaman viikon välein

Parhaat Kotiblogit on tilattavissa kestotilauksena vuoden tai kahden vuoden laskutusjaksolla. Vuoden tilausjakso sisältää 3 numeroa ja kahden vuoden tilausjakso sisältää 6 numeroa. Lehtitarjoukset kuitenkin päivitetään melko usein, joten välillä lehti saattaa olla tilattavissa myös automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Määräaikaistilaus tarkoittaa sitä, että tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: puutarhalehdet, sisustuslehdet, ruokalehdet.


Parhaat Kotiblogit lehti yhdistää Suomen parhaat blogit painettuu lehteen

Oletko jäänyt paitsi kiinnostavista jukaisuista, kun kiireiden takia ei tahdo jääda aikaa koneella istumiseen tai et ole löytänyt sitä netin valtavasta maailmasta? Jos vastasit kyllä, niin Kotiblokit lehti on kuin tehty sinulle!

Parhaat Kotiblogit lehti on kotimainen viisi kertaa vuodessa ilmestyvä kotiin & asumiseen liittyvä lehti. Lehden päätoimittaja on Eeva Ek ja lehden julkaisijana toimii Terassi Media Oy.

Parhaat Kotiblogit on täysin uudenlainen ja ainoa aikakauslehti maailmassa, joka yhdistää luontevasti jatkuvasti kasvavan digitaalisen maailman ja printtilehden yhdeksi mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Lehti esittelee netin mielenkiintoisimmat blogit ja verkkokaupat jokaisessa numerossa sekä julkaisee kiinnostavimpien ja suosituimpien kotimaisten kodin ja asumisen blogien kirjoituksia ja kuvia.

Lehden tarkoitus on viihdyttää, ilahduttaa ja olla avuksi kaikille niille, joilla aika ei yksinkertaisesti riitä tai ei ole mielenkiintoa etsiä internetistä laadukasta sisältöä, blogeja tai verkkokauppoja. Internetti on pullollaan niin hyödyllistä kuin mielenkiintoistakin sisältöä, josta useimmat perheelliset ja työkiireiset ihmiset jäävät paitsi.

Internetin opettavainen, hauska ja kiinnostava sisältö, suositut verkkokaupat, lukuisat blogi julkaisut jäävät kiireiden varjoo, mutta onneksi vihdoin on lehti, joka poimii kaikista hyödyllisimmän ja mielenkiintoisimman sisällön perinteiseen paperiseen lehteen, jonka selaaminen on monille ihmisille mielekästä ja rentouttavaa puuhaa raskaan työpäivän päätteeksi.

Enää ei siis tarvitse etsiä lukemista, vinkkejä tai ideoita netistä, vaan voit tilata sen sijaan lehden, jolloin kiinnostavin lukeminen, parhaat vinkit ja ideat kolahtavat säännöllisesti postilaatikkoosi.

Kotiblokit lehdestä voit tehdä täysin uusia mahtavia löytöjä ja voit jatkaa halutessasi niiden seuraamista myös myöhemmin netissä, jolloin säästät paljon aikaa, kun Kotiblogit lehti tuo tärkeimmät asiat kuin tarjottimella kotiisi, eikä sinun tarvitse itse etsiä mitään netin valtavasta tarjonnasta.

Lehden parissa viihtyvät varmasti kaikki asumisesta, kodista, sisustamisesta, puutarhasta, ruoanlaitosta, leipomisesta, matkustamisesta ja itse tekemisestä kiinnostuneet miehet ja naiset.


Parhaat Kotiblogit lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Terassi Media Oy
 • Ilmestyy vuodessa: 3
 • Mieslukijoita: 20%
 • Naislukijoita: 80%
 • Lukioiden ikä: 30–55 vuotta
 • Päätoimittaja: Eeva Ek

Tilaa Parhaat Kotiblogit lehti lahjaksi

Nyt voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen ja tilata Kotiblogit lehden lahjaksi ystävälle, sillä lehtitarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa! Kotiblogit on mainio lehtivalinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita blogeista ja haluavat lukea tietokoneen sijaan mielenkiintoisia artikkeleita perinteisestä lehdestä.

Lehden vuositilaus sisältää yhteensä viisi lehteä, joten lahjansaajalla on hyvin aikaa tutustua jokaiseen numeroon kaikessa rauhassa. Kotiblogit lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaalikin tilaus ja lehtitilauksen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaus sisältää myös tilaajalahjan, joka on aina sama kuin itselle tilatessakin. Lahjatilauksessa tulee kuitenkin muistaa, että lehti toimitetaan lahjansaajalle ja tilaajalahja toimitetaan postitse lehtitilauksen maksajalle.


Kommentoi ja arvostele Parhaat Kotiblogit lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Parhaat Kotiblogit arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo