Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kotilääkäri lehtiTilaa Kotilääkäri lehti netistä

 • Kotilääkäri on naisille suunnattu terveyslehti.
 • Lehden pääsisältöön kuuluvat itsestä ja läheisistä huolehtiminen ja terveelliset elämäntavat.
 • Terveyslehden vakioaiheita ovat psyyke & mielen asiat, terveys, kauneus, laihdutus, painonhallinta, terveellinen ruokavalio, sairauksien ennaltaehkäisy, liikunta, itsehoito sekä hemmotteluvinkit.
 • Lehti ratkoo lukijoiden kauneus- ja terveyshuolia ratkaisukeskeisesti.
 • Jokainen numero sisältää suositun lääkäripalstan.
 • Terveyslehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 

 

Tilaa lähes 130 vuotta ilmestynyt terveyslehti nyt 48% edullisemmin netistä

tilaa kotilääkäri lehti

Kotilääkäri on Suomen lehtimarkkinoiden yksi vanhimmista julkaisuista

Kotilääkäri on varmasti Suomen lehtimarkkinoiden yksi vanhimmista aikakausilehdistä, sillä se täyttää vuonna 2019 jo 130 vuotta. Terveyslehden ensimmäinen numero tuli uunista ulos vuonna 1889. Suosittu hyvinvointilehti on suunnattu naisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja läheistensä terveydestä ja hyvinvoinnista.

Klikkaa katso tarjous nappia ja näet lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset sekä mahdolliset tilaajalahjat. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden kätevästi netistä itselle tai lahjaksi hyvälle ystävälle.

Lehti on tilattavissa netistä edullisena kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla. Lahjatilaus kannattaa tehdä mielummin määräaikaisesti, vaikka kestotilaus onkin usein hieman edullisempi vaihtoehto, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse huolehtia lehtitilauksen perumista vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Kotilääkäri lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Netissä lehtitilauksen tekeminen itselle tai lahjaksi onnistuu muutamassa minuutissa ja verkosta löydät varmasti lehden aina parhaaseen hintaan sekä saat aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilman toimituskuluja lehden ilmestymispäivänä. Netissä lehtitilauksen voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä. Palvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa myös viikonloppuisin.

Lisää naisille suunnattujen aikakausilehtien lehtitarjouksia löydät naistenlehdet osiostamme.

Kotilääkäri auttaa voimaan paremmin ja antaa elinvoimaa jokaiseen päivään

Kotilääkäri on jo lähes 130 vuotta ilmestynyt aikakausilehti, jota julkaiseen Otavamedia Oy. Lehti on suunnattu Suomalaisille aikuisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita niin omasta kuin perheenjäsenten ja läheisten ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Se auttaa tekemään valintoja, jotka ovat hyväksi sinulle.

Kotilääkäri terveyslehden keskiössä ovat terveelliset elämäntavat sekä itsestä huolehtiminen. Hyvinvointilehden sykkivä sydän on ehdottomasti sen asiantuntevat, monipuoliset ja ajankohtaiset terveysjutut, jotka kuuluvat jokaisen itsestään huolehtivan naisen arkeen. Lisäksi jokainen numero sisältää kiinnostavan terveysteeman ja todella suositun lääkäripalstan.

Kotilääkäri lehden vakiosisältöön kuuluvat laihdutus ja painonhallinta. Se neuvoo kuinka liikunta ja kuntoilu tuodaan osaksi jokaista arkipäivää ja auttaa vaikeina aikoina sekä tarjoaa vertaistukea. Lehdestä löytyy myös kiinnostavia ja inspiroivia menestystarinoita, joista lukijat saavat mukavasti voimaa ja motivaatiota. Muita vakioaiheita ovat muun muassa sairauksien ennaltaehkäisy ja itsehoito sekä erilaiset hemmotteluvinkit.

Kotilääkäri lehdessä käydään keskustelua rohkeasti myös vaikeista ja monelle aroista asioista, kuten mielen ja psyyken asioista, työelämän suruista ja monista muista aiheista. Lehden henkilöhaastatteluissa keskustellaan myös rohkeasti niin iloisista kuin surullisistakin asioista.

Kotilääkäri neuvoo ja antaa parhaat vinkit myös ruokatottumuksiin ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa, sillä terveellisten elämäntapojen yksi kulmakivistä on ehdottomasti terveellinen ruokavalio. Herkulliset ja terveelliset ruokareseptit ja ravintoon liittyvät tärkeät neuvot ja vinkit tarjoaa Kotilääkäri jokaisessa numerossa.

Kokonaisuudessaan Kotilääkäri on todella hyödyllinen, luotettava, asiantunteva ja lämminhenkinen lukupaketti, josta löytyy aina tilaajalle hyödyllistä ja kiinnostavaa asiaa. Se ratkoo lukijoidensa terveys, hyvinvointi- ja kauneushuolia ratkaisukeskeisesti. Asiantuntijat kannustavat ja auttavat lukijoita painonhallintaan, hyvinvointiin, kauneuteen liittyvissä asioissa sekä tarjoaa elinvoimaa jokaiseen päivään!

Lehden perustiedot

 • Aloitusvuosi: 1889
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 122 000
 • Mieslukijoita: 20 %
 • Naislukijoita: 80 %
 • Lukuminuutit: 75 min
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Marjatta Leino

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköposti: kotilaakari@otavamedia.fi