Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kotiliesi käsityö lehtiTilaa Kotiliesi Käsityö netistä

 • Kotiliesi Käsityö on Suomen monipuolisin käsityölehti.
 • Kotimainen käsityölehti palvelee kaikenikäisiä, kokoisia niin harrastajia kuin konkareitakin.
 • Lehti tarjoaa ohjeita nimekkäiden kotimaisten suunnittelijoiden tekstiileihin ja neuleisiin kotiin, lapsille ja aikuisille.
 • Lehden ompelumallisto antaa loistavia ideoita myös xl-kokoisille.
 • Kotiliesi Käsityön mukana saat ainoan suomalaisen kaava-arkin ja monipuolisen malliston, jota ei saa mistään muualta.
 • Kotiliesi Käsityö on entinen Moda-lehti, jossa yhdistyvät Modan upeat ohjeet ja Kotilieden vankka luotettavuus.
 • Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää kotimaista käsityölehteä julkaisee Otavamedia Oy.

 

Tilaa kotimainen ajankohtainen käsityölehti 45% edullisemmin netistä

tilaa kotiliesi käsityö lehti

Innostavia malleja ja monipuolista tekemistä tarjoaa uutuuslehti Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö on monipuolinen ja inspiroiva käsityöharrastajien oma luottolehti, joka tarjoaa toinen toistaan parempia vinkkejä, ideoita ja ohjeita, joilla valmistat erilaisia tekstiilejä ja neuleita kotiin, lapselle ja aikuiselle. Suosittu käsityölehti ottaa hienosti sisällössä huomioon kaikenikäiset ja kaikenkokoiset ihmiset.

Tutustu ja tilaa Suomen monipuolisin käsityölehti nyt jopa 45% edullisemmin netistä. Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi käsitöiden valmistamisesta innostuneelle ystävälle. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa.

Lehti on tilattavissa verkosta automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena sekä vaihtoehtoisesti jatkuvana tilauksena, eli kestotilauksena. Määräaikaistilauksessa lehti ilmestyy tilaajalle sovitun ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on peruttu netissä tai puhelimitse.

Lahjatilauksessa voi valita määräaikais- tai kestotilauksen. Usein lahjatilaus tehdään määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse huolehti tilauksen peruuttamisesta.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: askartelulehdet, harrastelehdet, muotilehdet.

Miksi Kotiliesi Käsityö sitten kannattaa tilata netistä? Verkossa lehteen ehtii tutustua kaikessa rauhassa ja lehden tilaaminen on vaivatonta. Usein lehden saa tilattua netistä huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla lehden irtonumerohintaan lehtipisteestä. Tilaamisen helppouden ja edullisen hinnan lisäksi netistä tilatut lehdet toimitetaan aina ilman toimituskuluja kotiin kannettuna ilmestymispäivänä jo paria päivää ennemmin kuin lehti edes ilmestyy kauppojen hyllylle.

Kotiliesi Käsityö on käsityöharrastajien yhteinen uutuuslehti

Kotiliesi Käsityö on varmasti Suomen monipuolisin käsityölehti. Se tarjoaa todella monipuolista ja ajankohtaista sisältöä kaikille käsityöharrastajille aina aloittelijoista todellisiin ammattilaisiin. Suosituksi noussut uutukainen kuuluu Otavamedia Oy:n julkaisemiin aikakausilehtiin, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Käsityöharrastajien suosikkilehti Kotiliesi Käsityö on pullollaan inspiraatiota, onnitumisen iloa ja käsillä tekemisen riemua. Olipa juttusi sitten ompeleminen, kudonta, neulominen, virkkaaminen, kodin koristelu, muoti tai sisustaminen, niin voimme lähes taata, että Suomen monipuolisimmasta käsityölehdestä löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Kotiliesi Käsityö on kattava muoti-opas, joka sopii erinomaisesti yksilöllisyyttä arvostaville naisille. Siinä yhdistyvät oppimisen ilo, itse tekemisen riemu sekä tietystin hyöty. Käsityölehti pitää sisällään näyttävät ja muodikkaat mallit, jotka ovat suunniteltu kaikenikäisille ja kokoisille naisille, miehille ja lapsille.

Jokaiseen numeroon on koottu runsaasti ompelu- ja neulontamalleja sekä innostavia vinkkejä ja ideoita oman vaatekaapin päivittämiseen. Lisäksi sisältöön kuuluvat niin suuret kuin pienet käsityöt, joissa tilaajat pääsevät näyttämään taitonsa virkkaamisessa, kutomisessa ja kudonnassa. Lehden vakiosisältöön kuuluu vahvasti myös kodin sisustaminen ja koristelu etenkin joulun lähellä!

Kotiliesi Käsityö on käsityölehti, joka sisältää suuren kattauksen vaativuustasoltaan erilaisia ohjeita, jotka tarjoavat mukavia askarteluhetkiä kaikentasoisille henkilöille. Pidit sitten askartelusta, kodintekstiilien, vaatteiden tai erilaisten asusteiden valmistamisesta, niin Kotiliesi Käsityö on juuri oikea lehtivalinta sinulle! Jokaisessa numerossa käydään läpi myös erilaisia askartelutekniikoita.

Kotiliesi Käsityö tunnettiin aikaisemmin nimellä Moda

Kotiliesi Käsityö on melko uusi aikakausilehti, sillä se on ilmestynyt vuodesta 2015 lähtien. Aikaisemmin lehti tunnettiin nimellä Moda, mutta tammikuussa 2015 Modasta tuli Kotiliesi Käsityö. Kaksi lehteä yhdistämällä saatiin aikaan suosittu käsityölehti, jossa yhdistyvät Moda-lehden loistavat käsityöideat ja Kotilieden horjumaton luotettavuus ja laatu.

Käsityölehtien uutukainen tarjoaa yhtä kattavan tarjonnan sisältöä kuin entinen Modakin. Se sisältää muun muassa 24-sivuisen kaava-arkin, joka on huomattavasti entistä helppokäyttöisempi. Laura ja Saara Huhdan suunnittelema ompelumallisto löytyy myös uudesta julkaisusta.

Lehden perustiedot

 • Aloitusvuosi: 2015
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 196 000
 • Mieslukijoita: 4 %
 • Naislukijoita: 96 %
 • Lukuminuutit: 78 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 65+ vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Saija Hakoniemi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköposti: kotiliesikasityo@otavamedia.fi