Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kotiliesi lehtiTilaa Kotiliesi lehti netistä

 • Kotiliesi on Suomalainen naistenlehtien klassikko, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1922 lähtien.
 • Kotiliesi pitää kansiensa välissä ajatuksia herättäviä henkilöhaastatteluja ja tärkeimmät puheenaiheet.
 • Jokainen numero on täynnä kiinnostavia lukujuttuja, hyötytietoa, tavallisten ihmisten tarinoita, koskettavat kohtalot, historiaa ja kulttuuria.
 • Kotiliesi aiheisiin kuuluvat myös ruoka, arki, sisustus, perhe-elämä, pukeutuminen ja terveys.
 • Teemanumeroissa käsitellään kattavasti käsitöitä, puutarhanhoitoa ja annetaan vinekkejä juhlien järjestämiseen.
 • Klassikkolehti ilmestyy 27 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

Tilaa naisten täydellinen lukupaketti jopa 51% edullisemmin netistä

tilaa kotiliesi lehti

Kotiliesi on noin 96 vuotta ilmestynyt naisten ja kodinlehtien todellinen klassikko, jonka jokainen numero sisältää kiinnostavia, ajatuksia herättäviä ja ajankohtaisia haastatteluja sekä mielenkiintoisia puheenaiheita suomalaisille naisille. Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ja tee lehtitilaus jopa 51% edullisemmin netistä normaalihintaan verrattuna. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa.

Kotilieden tilaaja voi vapaasti valita haluaako tilata lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena puolen vuoden vai vuoden tilausjaksolla. Molemmista tilausjaksoista löytyy niin määräaikainen kuin kestotilauskin, joten valinnanvaraa on hyvin tarjolla. Määräaikaistilaus on tilaustapa, jossa lehti ilmestyy tilaajalle tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on aina jatkuva tilaustapa, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu.

Lahjatilauksessa on tarjolla samat lehtitarjoukset kuin itselle tilatessakin. Lahjatilaus on kuitenkin helpointa tehdä määräaikaisesti, sillä silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon ilman erillistä irtisanomista. Lahjatilauksen voi toki tehdä myös kestotilauksena, joka onkin usein määräaikaistilausta hieman halvempi vaihtoehto.

Miksi Kotiliesi lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Netissä saat rauhassa tutustua lehden tarjouksiin ja päättää kaikessa rauhassa, haluatko tilata lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, vuoden vai puolen vuoden tilausjaksolla ilman, että kukaan painostaa tilaamaan lehteä. Netissä voit tilata lehden myös lahjaksi yhtä helposti kuin itsellekkin. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehdet huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron irtonumerona lehtipisteestä ja saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilman toimituskuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: perhelehdet, sisustuslehdet, ruokalehdet.

Kotiliesi on vuodesta 1922 lähtien ilmestynyt naistenlehti

Kotiliesi on todellinen naistenlehtien klassikko, sillä se on ollut suomalaisten naisten korvaamaton ystävä jo vuodesta 1922 lähtien. Voisi sanoa, että vaikka vuodet kuluu ja maailma muuttuu, niin Kotiliesi on ja pysyy yhtä suosittuna julkaisuna vuodesta toiseen!

Kotilieden ensimmäinen numero tuli uunista ulos vuonna 1922 ja se sai heti alusta alkaen hyvän startin ja vahvan kytkennän suomalaisiin kotitalouksiin sekä mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan. Alunperin lehden tarkoituksena oli opettaa naisia muun muassa kokkaamaan terveellistä ruokaa, kodinhoidossa, sairauksien hoidossa ja lastenkasvatuksessa. Tänä päivänä Kotiliesi ilmestyy jo 27 kertaa vuodessa, eli noin joka toinen viikko ilmestyy uusi numero ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Jo lähes vuosisadan suomalaisten naisten elämässä mukana ollut Kotiliesi on Suomen ensimmäinen ja perinteisin naistenlehti. Jokainen numero sisältää kiinostavia juttuja ruoasta, kodista ja sisustamisesta. Muihin aihealueisiin kuuluvat arki, perhe-elämä, ihmissuhteet, kulttuuri, hyvinvointi, työelämä ja muoti. Joka vuosi ilmestyvissä teemanumeroissa katse kohdistetaan tarkemmin perhejuhliin, erilaisiin käsitöihin ja puutarhanhoitoon. Kotiliedelle arki on juhlaa, koti ei ole vain paikka, vaan tärkeä voiman lähde ja ihmiset elämän tärkein voimavara.

Kotiliesi lehden tavaramerkki on ollut koko pitkän historiansa ajan sen upeat lukujutut, joissa kerrotaan tavallisten ihmisten tarinoita ja koskettavia kohtaloita sekä ajatuksia herättävät ja kiinnostavat haastattelut. Toimittajilla on taito saada haastateltava avautumaan ja kertomaan vaikeistakin asioista, joka tuo henkilöhaastatteluihin sellaista syvyyttä, josta lukijatkin saavat ammentaa omaan elämäänsä.

Kotiliesi on tunnettu, pidetty ja sisällöltään monipuolinen ja runsas aikakausilehti, jonka ohjeisiin luotetaan. Sen avulla opit arvostamaan enemmän ihan tavallista arkea ja nauttimaan jokaisesta hetkestä läheistesi kanssa.

Kotiliesi on tuhti lukupaketti, joka on täydellinen lehtivalinta kaikille naisille, joiden intohimona on kodinhoito, perhe, terveellinen ruoka, kodin sisustaminen, puutarhanhoito sekä erilaiset askareet ja käsityöt. Jokaiseen numeroon on koottu herkullisia ruokaideoita ja melko helposti valmistettavia reseptejä arkikokkailuihin ja hieman erikoisempia, jotka sopivat loistavasti juhlatarjoiluihin.

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Kotiliesi
 • Aloitusvuosi: 1922
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 27
 • Lukijamäärä: 250 000
 • Kokonaiskattavuus: 357 000
 • Mieslukijoita: 20 %
 • Naislukijoita: 80 %
 • Lukuminuutit: 86 min
 • Lukijoiden ikä: 21 – 65+ vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Saija Hakoniemi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköposti: kotiliesi@otavamedia.fi