Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kotiliesi

kotiliesi lehden tarjousTilaa Kotiliesi lehti netistä

 • Kotiliesi on Suomalainen naistenlehtien klassikko, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1922 lähtien.
 • Kotiliesi pitää kansiensa välissä ajatuksia herättäviä henkilöhaastatteluja ja tärkeimmät puheenaiheet.
 • Jokainen numero on täynnä kiinnostavia lukujuttuja, hyötytietoa, tavallisten ihmisten tarinoita, koskettavat kohtalot, historiaa ja kulttuuria.
 • Kotiliesi aiheisiin kuuluvat myös ruoka, arki, sisustus, perhe-elämä, pukeutuminen ja terveys.
 • Teemanumeroissa käsitellään kattavasti käsitöitä, puutarhanhoitoa ja annetaan vinekkejä juhlien järjestämiseen.
 • Klassikkolehti ilmestyy 27 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

 

 


Tilaa Kotiliesi lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa kotiliesi lehti


Kotiliesi lehti lyhyesti

Kotiliesi lehti on noin 96 vuotta ilmestynyt naisten ja kodinlehtien todellinen klassikko, jonka jokainen numero sisältää kiinnostavia, ajatuksia herättäviä ja ajankohtaisia haastatteluja sekä mielenkiintoisia puheenaiheita suomalaisille naisille. Se sopii erinomaisesti kaikille perhekeskeisille kotoilijoille, jotka nauttivat ruoanlaitosta, lukemisesta, terveyden ja hyvän olon vaalimisesta. Tutustu julkaisuun tarkemmin ja tilaa omasi helposti netistä.


Kotiliesi lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Kotiliesi lehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta tarjoushintaan suoraan kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Kotiliesi lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edullisesti myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla nettitilauksen lisäksi myös irtonumerona lehtipisteistä kautta maan.


Tilaa Kotiliesi lehti kestotilauksena tai määräaikaisesti

Kotilieden tilaaja saa vapaasti valita haluaako tilata lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on tilaustapa, jossa lehti ilmestyy tilaajalle tilausjakson ajan, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on aina jatkuva tilaustapa, jossa lehti ilmestyy tilaajalle kunnes lehtitilaus on erikseen irtisanottu. Huomaathan, että kestotilaus on usein määräaikaistilausta hieman halvempi vaihtoehto.


Kotiliesi lehti on tilattavissa myös lahjatilauksena netistä

Lahjatilauksessa on tarjolla samat lehtitarjoukset kuin itselle tilatessakin. Lahjatilaus on kuitenkin helpointa tehdä määräaikaisesti, sillä silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse muistaa irtisanoa lehtitilausta, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon ilman erillistä irtisanomista. Lahjatilauksen voi toki tehdä myös kestotilauksena, joka onkin usein määräaikaistilausta hieman edullisempi vaihtoehto.


Miksi Kotiliesi lehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Netissä voit rauhassa tutustua lehden tarjouksiin ja päättää kaikessa rauhassa, haluatko tilata lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti sekä valita sopivimman tilausjakson. Netissä voit tilata lehden myös lahjaksi yhtä helposti kuin itsellekkin. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehdet huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron irtonumerona lehtipisteestä ja saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna postikuluitta.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: perhelehdet, sisustuslehdet, ruokalehdet.


Kotiliesi lehti on vuodesta 1922 lähtien ilmestynyt naistenlehti

Kotiliesi lehti on todellinen naistenlehtien klassikko, sillä se on ollut suomalaisten naisten korvaamaton ystävä jo vuodesta 1922 lähtien. Voisi sanoa, että vaikka vuodet kuluu ja maailma muuttuu, niin Kotiliesi on ja pysyy yhtä suosittuna julkaisuna vuodesta toiseen!

Tänä päivänä Kotiliesi lehti ilmestyy jo 27 kertaa vuodessa, eli noin joka toinen viikko ilmestyy uusi numero ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Kotilieden ensimmäinen numero tuli uunista ulos vuonna 1922 ja se sai heti alusta alkaen hyvän startin ja vahvan kytkennän suomalaisiin kotitalouksiin sekä mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan. Alunperin lehden tarkoituksena oli opettaa naisia mm: kokkaamaan terveellistä ruokaa, kodinhoidossa, sairauksien hoidossa ja lastenkasvatuksessa.

Jo lähes vuosisadan suomalaisten naisten elämässä mukana ollut Kotiliesi lehti on Suomen ensimmäinen ja perinteisin naistenlehti. Jokainen numero sisältää kiinostavia juttuja ruoasta, kodista ja sisustamisesta. Muihin aihealueisiin kuuluvat arki, perhe-elämä, ihmissuhteet, kulttuuri, hyvinvointi, työelämä ja muoti. Joka vuosi ilmestyvissä teemanumeroissa katse kohdistetaan tarkemmin perhejuhliin, erilaisiin käsitöihin ja puutarhanhoitoon. Kotiliedelle arki on juhlaa, koti ei ole vain paikka, vaan tärkeä voiman lähde ja ihmiset elämän tärkein voimavara.

Kotiliesi lehden tavaramerkki on ollut koko pitkän historiansa ajan sen upeat lukujutut, joissa kerrotaan tavallisten ihmisten tarinoita ja koskettavia kohtaloita sekä ajatuksia herättävät ja kiinnostavat haastattelut. Toimittajilla on taito saada haastateltava avautumaan ja kertomaan vaikeistakin asioista, joka tuo henkilöhaastatteluihin sellaista syvyyttä, josta lukijatkin saavat ammentaa omaan elämäänsä.

Kotiliesi on tunnettu, pidetty ja sisällöltään monipuolinen ja runsas aikakausilehti, jonka ohjeisiin luotetaan. Sen avulla opit arvostamaan enemmän ihan tavallista arkea ja nauttimaan jokaisesta hetkestä läheistesi kanssa.

Kotiliesi lehti on tuhti lukupaketti, joka on täydellinen lehtivalinta kaikille naisille, joiden intohimona on kodinhoito, perhe, terveellinen ruoka, kodin sisustaminen, puutarhanhoito sekä erilaiset askareet ja käsityöt. Jokaiseen numeroon on koottu herkullisia ruokaideoita ja melko helposti valmistettavia reseptejä arkikokkailuihin ja hieman erikoisempia, jotka sopivat loistavasti juhlatarjoiluihin.


Kotiliesi lehti tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Kotiliesi
 • Aloitusvuosi: 1922
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestyy vuodessa: 27
 • Lukijamäärä: 185 000
 • Kokonaiskattavuus: 323 033
 • Mieslukijoita: 20 %
 • Naislukijoita: 80 %
 • Lukuminuutit: 87 min
 • Lukijoiden ikä: 21 – 65+ vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Saija Hakoniemi

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Otavamedia Oy

Puhelinnumero: 09 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköposti: kotiliesi@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Kotiliesi lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Kotiliesi lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo