Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kotimikro lehti

kotimikro tarjousTilaa Kotimikro netistä

 • Kotimikro on pohjoismaiden suurin tietokonelehti.
 • Lehti antaa tärkeitä vinkkejä erilaisten laitteiden hankintaan.
 • Kotimikro lehden tilaajana saat muun muassa 4 Gt ilmaista tallennustilaa sekä mahdollisuuden tehdä omat kotisivut.
 • Lehden tilaajana saat myös henkilökohtaista apua teknisiin ongelmiin.
 • Hyödynnä lehtitarjous ja säästä 39% lehtitilauksessa.
 • Lehti auttaa ja opastaa lukijoita käyttämään pc-laitteistonsa monipuolisia ominaisuuksia.
 • Jokainen lehti sisältää cd:n, jossa on tärkeitä tietoturvaohjelmia ja pelejä.
 • Kotimikro lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.
 • Hyödynnä lehtitarjoukset ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi.

 

 

Hyödynnä Kotimikro tarjous ja säästä 39% lehtitilauksessa!

tilaa kotimikro lehti

Kotimikro lehtitarjous

Katso Kotimikro lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti edulliseen tutustumishintaan netistä. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, voit säästää lehtitilauksessa jopa 50% normaalihintaan verrattuna. Voit hyödyntää tutustumistarjouksen tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Kotimikro lehden lehtitarjous sisältää aina myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saa kaupan päälle ilmaiseksi. Lahjatilaukseen kuuluu myös tilaajalahja, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja. Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus netin halvinpaan hintaan itselle tai lahjaksi!

Tietoa Kotimikro lehdestä

Kotimikro on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä tietokonelehti, jota julkaisee Bonnier Publications.

Lehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen tietokoneista, laitteista ja tietotekniikasta. Kotimikro on ehdottomasti yksi suurimmista ja suosituimmista tietotekniikkaa käsittelevistä aikakauslehdistä.

Kotimikro lehden artikkeleissa kerrotaan tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Lehdessä kerrotaan kattavasti tietokoneista ja erilaisten laitteiden toiminnasta sekä opetetaan tietokoneen ja laitteiden käyttämistä.

Kotimikro opettaa lukijoita hallitsemaan pc-laitteistonsa viihde ja hyötyominaisuuksia. Jokainen lehti sisältää myös cd:n, josta lukijat saavat käyttöönsä tärkeitä tietoturvaohjelmia ja pelejä.

Kotimikro lehti sisältää myös todella suositun uutissivun, josta lehden lukijat saavat tietoa tietotekniikan uusimmista tapahtumista. Kattavat kurssit ja teema-artikkelit opettavat lukijoita erilaisten laitteiden ja ohjelmien käyttämisessä.

Kotimikro lehden tuotetestit ja suuret vertailut antavat paljon hyödyllistä tietoa alan tarjonnasta ja auttavat lukijoita uusien laitteiden hankinnassa.

Kotimikro lehden tilaajalana saat nyt myös 4 Gt ilmaista tallennustilaa ja mahdollisuuden tehdä omat kotisivut. Lisäksi lehden tilaajana voit käydä tutustumassa Kotimikron verkkosivuilla oleviin uutisiin ja kilpailuihin.

Katso myös lehtien tutustumistarjoukset it-lehdet ja seniorilehdet osioistamme. Katso myös lehtien parhaat alennukset ja erikoistarjoukset etusivultamme ja hyödynnä parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kotimikro lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Ilmestyy: 18 kertaa / vuosi
 • Levikki: 6949
 • Mieslukijoita: 63%
 • Naislukijoita: 37%
 • Lukijoiden ikä: 18-60 vuotta
 • Päätoimittaja: Leif Jonasson

 

Lunasta Kotimikro tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Nyt voit tehdä Kotimikro lehden lahjatilauksen helposti netissä, sillä Kotimikro tarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa myös lehden lahjatilauksessa.

Kotimikro lehti on mainio lahjaidea kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään tietokonetta paremmin. Voit tilata lehden esimerkiksi joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai ystävänpäivälahjaksi. Lehden lahjatilauksen voit tehdä joko määräaikaisesti tai kestotilauksena.

Lahjatilauksissa suosittelemme kuitenkin valitsemaan mielummin määräaikaisen tilauksen, koska silloin lehden tulo päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.

Toki lehden lahjatilaus tehdään usein myös kestotilauksena, koska kestotilaukset ovat usein huomattavasti edullisenpia vaihtoehtoja kuin lyhyet määräaikaiset lehtitilaukset ja aikakauslehtien kestotilaukset voi irtisanoa helposti netissä.

Lehti on nykyään todella suosittu lahjaidea, koska lehtitilaukset maksavat vain muutaman kympin ja silti lehdestä riittää iloa lahjansaajalle useammaksi kuukaudeksi. Lehtitarjouksien tilaajalahjat innostavat usein tilaamaan lehden lahjaksi, sillä lahjatilauksien tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

 

Miten tilaan Kotimikro lehden?

Jos haluat tehdä lehtitilauksen ja hyödyntää edullisen lehtitarjouksen, niin klikkaa kohdasta tilaa lehti tästä, jolloin siirryt automaattisesti lehden tilauslomakkeeseen. Täytä lehden tilauslomake ja maksa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilausvahvistus toimitetaan tilaajalle sähköpostitse, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Kotimikron kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna: 9.00-16.00