Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

koululainen-tarjousTilaa Koululainen netistä

 • Koululainen on kaikkien alakoululaisten suosikkilehti.
 • Koululainen ilmestyy 14 kertaa vuodessa.
 • Lehti elää vahvasti mukana alakoululaisten elämässä ja on vahvasti mukana torjumassa koulukiusaamista.
 • Lehti tarjoaa lapsille positiivisia virikkeitä, kehittää kieli ja lukutaitoa sekä aktivoi lapsien ajattelua.
 • Lehden vakioaiheisiin kuuluvat harrastukset, kaverit, idolit, lemmikit, koulu, välitunti ja perhe.
 • Lehden hauskat tehtävät, ristikot, testit ja tee-se-itse ideat tarjoavat mielekästä puuhaa yksi tai kavereiden kanssa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Katso lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi.

 

Lunasta Koululainen tarjous ja säästä 45% lehtitilauksessa!

tilaa koululainen

Koululainen lehtitarjous

Klassikkolehti Koululainen on vauhdikas ja hyväntuulinen koululaisten lukupaketti täynnä koululaisia kiinnostavia aiheita. Tutustu ja tilaa suosittu julkaisu edullisesti netistä itselle tai lahjaksi ystävälle. Tekemällä lehtitilauksen sivustomme kautta, saat alennusta lehtitilauksesta jopa 45%. Kaikki lehden tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit hyödyntää edulliset lehtitarjoukset myös lahjatilauksissa.

Voit tilata lehden edullisena kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, joka päättyy vasta kun tilaus on erikseen irtisanottu. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Suosittelemme valitsemaan lahjatilauksessa määräaikaistilauksen, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse itse perua tilausta jälkeenpäin, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti tilauskauden päätyttyä.

Suosittelemme tutustumaan myös lehtien tutustumistarjouksiin ja tilaajalahjoihin lastenlehdetnuortenlehdet ja eläinlehdet kategorioissamme. Katso myös aikakauslehtien alennukset, tilaajalahjat ja huipputarjoukset etusivultamme.

Tietoa Koululainen lehdestä

Lastenlehtien klassikko Koululainen on koululaisten suosikkilehti, joka käsittelee ajankohtaisesti kaikkia koululaisille tärkeitä aiheita ja on vahvasti mukana torjumassa koulukiusaamista. Koululainen lehteä julkaisee Otavamedia Oy.

Koululainen on nimensä mukaisesti kaikille koululaisille suunnattu lehti, joka tarjoaa lapsille positiivisia virikkeitä, kehittää lukutaitoa ja aktivoi lapsien ajattelua. Lehden vakiosisältöön kuuluvat muun muassa idolit, trendit, harrastukset, kaverit, lemmikit, perhe, välitunnit ja tietystin koulunkäynti.

Koululainen on ollut jo vuosikymmenten ajat alakoululaisten kestosuosikki. Lehti on aina yhtä hyväntuulinen, ajankohtainen, värikäs ja opettavainen, joka sopii sisällöltään niin tytöille kuin pojillekkin. Koululainen tukee oppimista ja sisältää monipuolisesti koululaisia kiinnostavia aiheita, mutta on kuitenkin aina yhtä viihdyttävä ja hauska lukupaketti.

Lehti tarjoaa hyviä vinkkejä koulunkäyntiin ja tehtävien tekoon sekä kertoo uusista hauskoista harrastuksista. Lehden suosittuun sisältöön kuuluvat myös julkkisten, urheilijoiden, bändien ja leffastarojen haastattelut, joissa he kertovat omasta elämästään, kouluajasta ja uusimmat kuulumiset. Lehdestä löytyy myös julkkiksien julisteita, joita lapset voivat laittaa oman huoneen seinälle.

Lehden mukavat tehtävät, ristikot, testit, kilpailut ja tee-se-itse ideat tarjoavat hauskaa tekemistä koulun jälkeen yksin, kavereiden tai perheen kanssa. Koululaisesta julkaistaan myös lemmikki-aiheisia erikoisnumeroita, joissa kerrotaan todella kattavasti eri eläimistä ja lemmikeistä. Lehden erikoisnumeroissa on myös aiheeseen liittyviä testejä ja hauskoja tehtäviä.

Koululainen on varmasti yksi parhaista alakoululaisille suunnatuista lehdistä ja lehti on myös erinomainen lahjaidea perheen pienimmille. Hyödynnä Koululainen tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä ja säästä 45% lehtitilauksessa!

Koululainen lehden

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Numeroita vuodessa: 14
 • Lukijamäärä: –
 • Poikia lukijoina: 50%
 • Tyttöjä lukijoina: 50%
 • Lukioiden ikä: 7–13 vuotta
 • Päätoimittaja: Emma Koivula

Koululainen tarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa myös lehden lahjatilauksessa

Mikä onkaan parempi lahja koululaiselle kuin oma lehti, joka tulee kotiin kannettuna säännöllisesti ja sisältää paljon koululaista kiinnostavaa sisältöä.

Koululainen lehti onkin yksi hienoimmista lahjalehdistä, jonka voit antaa koululaiselle. Lehti sisältää paljon koululaista kiinnostavaa sisältöä, joten vaikka lahjansaaja ei olisikkaan erityisen kiinnostunut lukemisesta niin lehden mielenkiintoisia juttuja lukee silti mielellään.

Lehden lahjatilaus sisältää suositun digiversion, joten lehteä voi lukea myös puhelimella tai tabletilla esimerkiksi koulumatkalla. Koululainen tarjous kannattaa muistaa hyödyntää aina myös lahjatilauksissa, koska silloin lehtitilauksen saa jopa puolet halvemmalla.

Lehden lahjatilaus on kaikista helpoin tehdä netissä. Lahjatilauksen voi tehdä valitsemalla tilauslomakkeesta lehden lahjatilauksen ja täyttämällä omat ja lehden vastaanottajan tiedot tilauslomakkeeseen. Lahjatilaus maksetaan normaalisti kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Miten lehtitilaus irtisanotaan?

Lehtitilauksen voi irtisanoa helposti puhelimitse, netissä tai sähköpostitse. Jos perut lehtitilauksen sähköpostitse, niin muista ilmoittaa viestissä nimesi, osoitteesi ja asiakasnumerosi.

Irtisano lehtitilaus netissä: www.otavamedia.fi/kirjaudu

Irtisano lehtitilaus puhelimitse: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Irtisano lehtitilaus sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Otavamedia yhteystiedot

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Puhelinnumero: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Koululainen lehden teemat ja ilmestymispäivät 2017

Lehden numeroVarausAineistoIlmestyyTeema
19.1216.124.1Vuoden 2017 uudet ilmiöt, asiat & tyypit. Lemmikkiekstra. Lemmikin hoito & tarvikkeet.
213.120.18.2Kaverinumero, ystävänpäivän lahjavinkit. Askarrellaan & pelataan yhdessä. Fiksusti verkossa & muut Mediataitoviikon aiheet.
33.210.21.3Kokataan yhdessä. Helpot herkut & välipalat. Kivoja juttuja hiuksille mm. letitys.
417.224.215.3Tiedenumero. Keksinnöt & vekottimet. Musataivaan tähdet. Pienet sisustusideat omaan huoneeseen.
510.317.35.4Tube- & some-ekstra. Ihmiset & ilmiöt. Pääsiäisen puuhat & herkut. Kevätvaatteet.
65.411.43.5Luontonumero. Retkieväitä, tarvikkeita, valokuvausopas, pyörät, skeitit & scootit.
712.519.57.6Urheilua & ulkohupia. Liikunta, uudet lajit, pihalelut, pelit & huvipuisto-opas.
89.616.65.7Kesän superlehti! Runsaasti puuhaa, testejä & lomalukemista. Älypuhelimet / tarvikkeet.
914.721.77.8Koulu alkaa -erikoisnumero. Kivat kouluvaatteet, koulutarvikkeet. Reilu luokka -kisa alkaa.
1011.818.86.9Harrastusnumero. mikä laji minulle sopii? Jääkiekko, jalkapallo, ratsastus, tanssi, voimistelu. Suosikkilajit & tarvikkeet.
118.915.94.10Lemmikkiekstra. Pienet / isot söpöläiset. Eläinaiheiset kirjat, pelit & pikkutavarat.
1222.929.918.10Lukemisekstra. Sankarit, sankarittaret kirjoissa & leffoissa. Halloweenin koristelut / hurjat syötävät.
1313.1020.108.11Minustako muusikko? Soittimet & välineet. Esiteinin ihonhoito.
143.1110.1129.11Joulun pelit, kirjat, puuhat, jouluaskartelu. Tehdään itse herkullisia karkkilahjoja.