Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Koululainen

koululainen lehden tarjousTilaa Koululainen netistä

 • Koululainen on kaikkien alakoululaisten suosikkilehti.
 • Lehti elää vahvasti mukana alakoululaisten elämässä ja on vahvasti mukana torjumassa koulukiusaamista.
 • Lehti tarjoaa lapsille positiivisia virikkeitä, kehittää kieli ja lukutaitoa sekä aktivoi lapsien ajattelua.
 • Lehden vakioaiheisiin kuuluvat harrastukset, kaverit, idolit, lemmikit, koulu, välitunti ja perhe.
 • Lehden hauskat tehtävät, ristikot, testit ja tee-se-itse ideat tarjoavat mielekästä puuhaa yksi tai kavereiden kanssa.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Jokaisessa numerossa on runsaasti viihdettä, jännittävää tiedettä, hyviä roolimalleja ja idoleita sekä monipuolisia tehtäviä.
 • Koululainen ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

 


Tilaa Koululainen lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa koululainen


Koululainen lehti lyhyesti

Koululainen lehti on vauhdikas ja hyväntuulinen koululaisten oma lukupaketti täynnä koululaisia kiinnostavia aiheita. Lehden huolellisesti suunniteltu rakenne auttaa oppimaan uutta ja tehtävillä rytmitetty sisältö tukee koulun opetussuunnitelmaa. Lehti tarjoaa lukijalleen runsaasti mielenkiintoista viihdettä, jännittävää tiedettä, hyviä roolimalleja ja idoleita sekä monipuolisia tehtäviä tietovisoista erilaisiin harrastuksiin ja kannustaviin testeihin.


Koululainen lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Nuorten suosikkilehti on nyt tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso uusin Koululainen lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla nettitilauksen lisäksi myös irtonumerona lehtipisteistä kautta maan.


Koululainen lehti on tilattavissa kestotilauksena ja määräaikaisesti

Voit tilata lehden edullisena kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Kestotilaus on jatkuva tilausmuoto, joka päättyy vasta kun tilaus on erikseen irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan määräaikaistilauksen, silloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta.


Miksi Koululainen lehti sitten kannattaa tilata netistä?

Netistä löydät nopeasti uusimman lehtitarjouksen ja voit tehdä tilauksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Nettilauksella saat lehdet melko varmasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen lehden erikseen irtonumerona. Saat tilaamasi lehden aina toimituskuluitta ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna. Lehtitilauksen voit tehdä samaan alehintaan joko itselle tai lahjaksi kaverille.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: lastenlehdetnuortenlehdet ja eläinlehdet.


Koululainen lehti tarjoaa monipuolista sisältöä alakoululaisille

Lastenlehtien klassikko Koululainen lehti on koululaisten suosikki, joka käsittelee ajankohtaisesti kaikkia koululaisille tärkeitä aiheita ja on vahvasti mukana torjumassa koulukiusaamista.

Lehti ilmestyy kaikkiaan 12 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy.

Koululainen lehti on nimensä mukaisesti kaikille koululaisille suunnattu aikakauslehti, joka tarjoaa lapsille positiivisia virikkeitä, kehittää lukutaitoa ja aktivoi lapsien ajattelua. Lehden vakiosisältöön kuuluvat muun muassa idolit, trendit, harrastukset, kaverit, lemmikit, perhe, välitunnit ja tietystin koulunkäynti.

Koululainen lehti on ollut jo vuosikymmenten ajat alakoululaisten kestosuosikki. Se on aina yhtä hyväntuulinen, ajankohtainen, värikäs ja opettavainen, joka sopii sisällöltään niin tytöille kuin pojillekkin. Lehti tukee oppimista ja sisältää monipuolisesti koululaisia kiinnostavia aiheita, mutta on kuitenkin aina yhtä viihdyttävä ja hauska lukupaketti.

Koululainen lehti tarjoaa hyviä vinkkejä koulunkäyntiin ja tehtävien tekoon sekä kertoo uusista hauskoista harrastuksista. Lehden suosittuun sisältöön kuuluvat myös julkkisten, urheilijoiden, bändien ja leffastarojen haastattelut, joissa he kertovat omasta elämästään, kouluajasta ja uusimmat kuulumiset. Lehdestä löytyy myös julkkiksien julisteita, joita lapset voivat laittaa oman huoneen seinälle.

Lehden mukavat tehtävät, ristikot, testit, kilpailut ja tee-se-itse ideat tarjoavat hauskaa tekemistä koulun jälkeen yksin, kavereiden tai perheen kanssa. Koululaisesta julkaistaan myös lemmikki-aiheisia erikoisnumeroita, joissa kerrotaan todella kattavasti eri eläimistä ja lemmikeistä. Lehden erikoisnumeroissa on myös aiheeseen liittyviä testejä ja hauskoja tehtäviä.

Koululainen lehti on varmasti yksi parhaista alakoululaisille suunnatuista lehdistä ja lehti on myös erinomainen lahjaidea perheen pienimmille. Hyödynnä Koululainen tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä ja säästä 45% lehtitilauksessa!


Koululainen lehti tiivistettynä:

 • Julkaisija: Otavamedia Oy
 • Aloitusvuosi: 1944
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Poikia lukijoina: 50%
 • Tyttöjä lukijoina: 50%
 • Lukioiden ikä: 7–13 vuotta
 • Irtonumero: Saatavilla lehtipisteistä
 • Päätoimittaja: Emma Koivula

Hyödynnä Koululainen lehden tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Mikä onkaan parempi lahja koululaiselle kuin oma lehti, joka tulee kotiin kannettuna säännöllisesti ja sisältää paljon koululaista kiinnostavaa sisältöä.

Koululainen lehti onkin yksi hienoimmista lahjalehdistä, jonka voit antaa koululaiselle. Lehti sisältää paljon koululaista kiinnostavaa sisältöä, joten vaikka lahjansaaja ei olisikkaan erityisen kiinnostunut lukemisesta niin lehden mielenkiintoisia juttuja lukee silti mielellään.

Lehden lahjatilaus sisältää suositun digiversion, joten lehteä voi lukea myös puhelimella tai tabletilla esimerkiksi koulumatkalla. Koululainen tarjous kannattaa muistaa hyödyntää aina myös lahjatilauksissa, koska silloin lehtitilauksen saa jopa puolet halvemmalla.

Lehden lahjatilaus on kaikista helpoin tehdä netissä. Lahjatilauksen voi tehdä valitsemalla tilauslomakkeesta lehden lahjatilauksen ja täyttämällä omat ja lehden vastaanottajan tiedot tilauslomakkeeseen. Lahjatilaus maksetaan normaalisti kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.


Miten Koululainen lehti tilataan?

Katso lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”.

 • Valitse kestotilaus tai määräaikaistilaus ja sopivan mittainen tilausjakso.
 • Voit tilata lehden ”tilaa” napista itselle ja ”lahjatilaus” napista lahjaksi.
 • Täytä tilauslomake ja maksa lehtitilaus kustantajan tarjoamilla maksutavoilla.
 • Lähetettyäsi tilauslomakkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Miten lehtitilaus irtisanotaan?

Lehtitilauksen voi irtisanoa helposti puhelimitse, netissä tai sähköpostitse. Jos perut lehtitilauksen sähköpostitse, niin muista ilmoittaa viestissä nimesi, osoitteesi ja asiakasnumerosi.

Irtisano lehtitilaus netissä: www.otavamedia.fi/kirjaudu

Irtisano lehtitilaus puhelimitse: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Irtisano lehtitilaus sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Otavamedia yhteystiedot

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Puhelinnumero: (09) 156 665 ( ma-pe 8-17 )

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Koululainen lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Koululainen lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo