Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lego Ninjago

lego ninjago lehtiTilaa Lego Ninjago netistä

 • Lego Ninjago sarjakuvalehti on nyt tilattavissa netistä.
 • Jokaisen lehden mukana Lego Ninjago aiheinen tuotepussi.
 • Suosittu lastenlehti sisältää sarjakuvia, julisteita, Tv-sarjan jakso-oppaita, tehtäviä – tuotepussin.
 • Lego Ninjago lehti perustuu samannimiseen Tv-sarjaan.
 • Sarjakuvalessä seikkaillaan legoista tutussa kaupunkiympäristössä.
 • Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
 • Sarjakuvatarinoissa Ninjagon asukkaat taistelevat pahiksia vastaan ja yrittävät yhdessä voittaa viholliset.
 • Lehteä julkaisee Egmont kustannus Oy.
 • Sarjakuvalehti on saatavilla lehtipisteistä ympäri maan ja tilattavissa verkosta määräaikais- ja kestotilauksena.

 

Tilaa uutuuslehti Lego Ninjago nyt jopa 33% edullisemmin netistä

tilaa lego ninjago lehti

Lego Ninjago sarjakuvalehden saa nyt tilattua edullisesti netistä säännöllisesti kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso suositun lastenlehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus tarjoushintaan verkossa. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden helposti netistä lapsellesi tai lahjaksi esimerkiksi kummilapselle.

Poikien suosikkilehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena vuoden ( 10 numeroa ) tai puolen vuoden ( 5 numeroa ) mittaisena tilausjaksona. Määräaikaistilaus on tilaustapa, jossa lehtitilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Kestotilaus on tilaustapa, jossa lehti tilataan ja maksetaan puolen vuoden tai vuoden mittaisena tilausjaksona, jonka päättymisen jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti ja lehden ilmestyminen päättyy vasta kun tilaaja ilmoittaa asiasta lehden kustantajalle ottamalla yhteyttä netissä tai puhelimitse.

Lego Ninjago lehden voi tilata myös lahjaksi määräaikaisesti tai kestotilauksena. Lahjatilaus on helpoin tehdä määräaikaistilauksena, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse irtisanoa tilausta ajoissa, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon.

Miksi Lego Ninjago sarjakuvalehti sitten kannattaa tilata netistä? Lehti on saatavilla lehtipisteistä kautta maan, mutta lehden saa huomattavasti edullisemmin tekemällä lehtitilauksen netistä, jolloin tilaaja saa aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Netissä lehden voi tilata tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Lisäksi lehtitilauksen voi tehdä verkossa silloin kuin itselle parhaiten sopii, sillä palvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa myös viikonloppuisin.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: lahjalehdet lapselle, poikienlehdet, aikakausilehdet.

Uusi Lego Ninjago on kotien pikkuninjojen oma vauhdikas sarjakuvalehti

Lego Ninjago on varmasti monille perheen pienemmille ennestään tuttu, sillä se perustuu suosittuun tv-sarjaan. Suomessa suosittua lastenohjelmaa on näytetty vuodesta 2011 lähtien tv-kanava nelosella ja ruutu+ palvelussa. Lisäksi Ninjago elokuva tuli ulos vuonna 2017, joka pinkaisi heti pienten lasten suursuosikiksi!

Lego Ninjago on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä lastenlehti, joka kuuluu Egmont kustannus Oy:n julkaisemiin lehtiin. Suosittuun lelusarjaan perustuva lehti on nyt tilattavissa edullisesti netistä jatkuvana tai määräaikaistilauksena kotiin kannettuna ilman postimaksua.

4-8-vuotiaiden uutuuslehti pitää kansiensa välissä jännittäviä Ninjago-sarjakuvia, erilaisia keräilykuvia, 1-2 julistetta, Ninjago-sarjan jakso-oppaita sekä hahmojen esittelyjä. Lehden sarjakuvatarinoissa seikkaillaan kaupunkiympäristössä, jossa Ninjagon asukkaat taistelevat pahiksia vastaan ja yrittävät päihittää viholliset.

Lego Ninjago seikkailuissa hyvien puolella on legoista tutut hahmot, kuten Ninjat, Jay, Zane ja Cole sekä tietystin heidän parrakas opettaja Sensei Wuta sekä Kain sisko Nya. Heitä vastaan taistelevat pahan valtaan joutunut Sensei Wun veli Lord Garmaddon sekä hänen yllyttämät kaiken maailman pahat.

Sarjakuvalehden jokainen numero sisältää pienen yllätyksen perheen Ninja-fanille, joka voi olla esimerkiksi Ninja hahmo harvinaisessa asussa tai erikoisella aseella varustettuna. Lehteä ei suositella annettavaksi alle 3-vuotiaille lapsille.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Mieslukijoita: 90 %
 • Naislukijoita: 10 %
 • Lukijoiden ikä: 4–8 vuotta

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Käyntiosoite: Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Postiosoite: Egmont Kustannus Oy Ab PL 1269 00101 Helsinki

Sähköposti: palaute@egmont.fi

Lehtitarjouksia.com
Logo