Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Leivotaan

leivotaan lehtiTilaa Leivotaan lehti netistä

 • Leivotaan on ylivoimaisesti Suomen suurin leivontalehti.
 • Jokaisessa numerossa on yli 120 reseptiä & ideaa.
 • Leivontaan lehden ydin on monipuoliset reseptit, joita löytyy niin arkeen kuin juhlaan.
 • Herkullisten reseptien ohella pullantuoksuisessa lehdessä kerrotaan ajankohtaiset uutiset, vuoden trendit ja esitellään leivontavälineitä.
 • Leivotaan lehden sisältö on aina ajankohtaista, sillä sen sisältö mukautuu vuodenaikojen mukaan.
 • Lehti sisältää paljon mielenkiintoisia reportaaseja, joissa vierailijat jakavat omat reseptit lukijoiden kanssa.
 • Lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Kolmiokirja Oy.

 

Tilaa Suomen suurin leivontalehti netistä ja säästä -25% lehtitilauksessa

tilaa leivotaan lehti

Leivotaan on kotimainen leivontalehti, jonka ohjeilla jokainen onnistuu varmasti

Klikkaa katso tarjous nappia ja näet ajankohtaiset lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden verkosta tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Leivotaan-lehti on suositun ruotsinkielisen Hembakat-lehden suomenkielinen versio, jota on odotettu pitkään Suomen lehtimarkkinoille. Ensimmäinen suomenkielinen versio ilmestyi vuonna 2011 ja leivontalehti oli heti ensimmäisestä julkaisusta lähtien valtava menestys. Se kipusi lähes välittömästi Suomen suurimmaksi leivontalehdeksi. Leivotaan on suunnattu tasapuolisesti kaikille kotileipureille ja jauhopeukaloille, joiden mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat erilaisten leivonnaisten valmistaminen.

Leivotaan lehden ja muiden lehtien lehtitarjoukset vaihtuvat usein jopa alle kuukauden välein, mutta lehden saa usein tilattua kuitenkin määräaikais- tai kestotilauksena vuoden tai puolen vuoden mittaisena tilausjaksona. Määräaikaistilaus on tilaustyyppi, jota tilaajan ei tarvitse perua erikseen, sillä lehden ilmestyminen päättyy aina tilauskauden viimeiseen numeroon automaattisesti. Kestotilaus on tilaustyyppi, joka tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajalle netissä tai puhelimitse, sillä tilauskauden päättymisen jälkeen lehtitilaus uusiutuu automaattisesti.

Miksi Leivotaan lehti sitten kannattaa tilata netistä? Netissä voit tutustua julkaisuun kaikessa rauhassa, ennen kuin teet päätöksen tilaatko lehden itselle tai lahjaksi. Verkossa saat varmasti lehden huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla jokaisen numeron irtonumerona lehtipisteestä. Netissä lehtitilauksen tekijät saavat aina uusimman numeron kotiin kannettuna ilman toimituskuluja lehden ilmestymispäivänä. Lisäksi netissä lehtitilauksen voi tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii, sillä palvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, myös viikonloppuisin.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, ruokalehdet, harrastelehdet.

Leivotaan lehti tarjoaa yli 120 reseptiä ja ideaa jokaisessa numerossa

Muistatko tuoreen leivonnaisen tuoksun lapsuudesta? Entä klassikko masikkakakun maun kesän juhlista? Haluatko oppia itse leipomaan suosikkiherkkujasi helppojen kuvallisten ohjeiden avulla? Onko sinulla tai perheenjäsenelläsi erikoisruokavalio, mutta rakastat leipomista? Vai haluatko lukea leipomista rakastavien ihmisten inspiroivia tarinoita? Jos vastasit kyllä edellä mainittuihin kysymyksiin, niin Leivotaan-lehti on juuri oikea lehti sinulle!

Leivotaan lehden pääsisältöä ovat vuodenaikoja tarkasti seuraavat herkulliset reseptit, vuoden kuumimmat trendit, keittiöuutiset ja ideat, joita löytyykin jokaisesta numerosta jopa yli 120 kappaletta. Lehti pitää sisällään monipuolisia leivonta- ja ruokaohjeita niin arkeen kuin juhlaan, joihin sisältyvät tietystin niin makeat kuin suolaiset herkut.

Leivotaan lehden selkeitä helposti ymmärrettäviä kuvallisia ohjeita noudattamalla onnistut varmasti leivonnaisten valmistamisessa ja leipomisesta voi tulla jopa uusia mukava harrastus. Reseptien lisäksi lehdessä on runsaasti kiinnostavia reportaaseja, joissa lukijat pääsevät tutustumaan uusiin ihmisiin paremmin ja näkemään, mikä on heidän bravuurinsa.

Kuten jo aikaisemmin totesimme, Leivotaan lehden sisältö seuraa vahvasti eri vuodenaikoja. Talvella leivotaan lämmittäviä herkkuja, jouluun valmistaudutaan hyvissä ajoin leipomalla pipareita ja muita jouluisia herkkuja, keväällä valmistetaan raikkaita suupaloja, kesällä ja syksyllä loihditaan maukkaita leivoksia uuden sadon aineksista ja säilötään tärkeät vitamiinit talteen talvea varten.

Leivotaan lehti ilmestyi aiemmin kuusi kertaa vuodessa, mutta suuren menestyksen innoittamana päätettiin lehtien määrä nostaa kuudesta numerosta seitsemään numeroon vuodessa. Joka numeroon on koottu kuukausiin sopivat ajankohtaiset reseptit, jotka sisältävät sekä klassisia ainesosia kuten hedelmiä, marjoja, hilloa, suklaata, kinuskia ja juustoja sekä täysin uusia leivonnan trendikkäitä ainesosia. Täytekakut, kahvikakut, juustokakut, muffinit, leivät, pikkuleivät, kääretortut, piirakat, pullat, sokerikakut, sämpylät piparkakut ja monien muiden herkkujen ohjeet löydät samasta julkaisusta.

Yhä useammat ihmiset leipovat mielummin kotona kuin ostavat kaupasta leivonnaisia, koska esimerkiksi kotona leivottu pulla maistuu paljon paremmalle kuin kaupasta ostetut. Toisille leipominen on rakas harrastus, joka saa hyvälle mielelle, toisille se on tapa rentoutua ja joillekkin se on tapa pysähtyä kiireisen arjen keskellä ja nauttia perheen kanssa yhdessäolosta. Voisi sanoa, että leipominen on juuri nyt trendikkäämpää kuin koskaan!

Lehden perustiedot

 • Lehden nimi: Leivotaan
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 7
 • Mieslukijoita: 7 %
 • Naislukijoita: 93 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo