Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Luontaisterveys

luontaisterveysTilaa Luontaisterveys netistä

 • Luontaisterveys on luontaishoitoihin ja hyvinvointiin erikoistunut aikakausilehti.
 • Terveyslehti kertoo asiantuntevasti niin vanhan ajan kuin tämän päivän moderneista luontaishoidoista.
 • Luontaisterveys antaa parhaat vinkit itsestä & lähimmäisistä huolehtimiseen luonnonmukaisin menetelmin.
 • Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä julkaisu keskittyy tasapuolisesti niin mielen kuin kehon hyvinvoinnin ylläpitämiseen.
 • Lehden aiheita ovat turvalliset luontaisterapiat, luonnonmukainen ravinto, liikunta sekä sosiaalisen & psyykkisen hyvinvoinnin kehittäminen.
 • Hyvinvointilehti kaivaa vastauksia moniin eri terveyskysymyksiin.

Tilaa luontaisen terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti 8% edullisemmin netistä

tilaa luontaisterveys lehti

Luontaisterveys lehti tunnetaan Suomen parhaana ja ylivoimaisesti monipuolisimpana hyvinvointiin ja luontaiseen terveyteen keskittyneenä julkaisuna, jonka voi tilata nyt huomattavasti normaalia irtonumerohintaa halvemmalla verkosta suoraan kotiin, ystävälle tai työpaikalle toimitettuna.

Klikkaa kohdasta katso tarjous ja pääset näkemään lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset sekä mahdolliset tilaajalahjat. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle, joka on kiinnostunut luonnonmukaisesta terveydenhoidosta.

Lehti on tilattavissa netistä vuoden mittaisena tilausjaksona määräaikais- tai kestotilauksena. Määräaikaistilaus on vuoden pituinen tilausjakso, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti vuoden tilausjakson päättymisen jälkeen kunnes lehden tilaaja täyttää irtisanomisilmoituksen netissä tai irtisanoo tilauksen puhelimitse lehden kustantajalle.

Luontaisterveys lehden voi tilata netistä myös lahjaksi edullisena kestotilauksena tai automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Lahjatilaus on kuitenkin helpoin tehdä määräaikaistilauksena, koska silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse irtisanoa lehtitilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen ja tilaus päättyy automaattisesti.

Miksi Luontaisterveys sitten kannattaa tilata mielummin netistä? Netissä voit rauhassa tutustua lehtitarjouksiin ja päättää itse tilaatko lehden määräaikais- vai hieman edullisempana kestotilauksena itselle vai lahjaksi. Tilaamalla lehden netistä, saat aina tuoreen numeron kotiin kannettuna ennen kuin lehti ehtii ilmestyä edes kauppojen hyllylle. Lisäksi saat kaikki lehdet kotiin kannettuna ilman toimituskuluja lehden ilmestymispäivänä.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, seniorilehdet, ruokalehdet.

Luontaisterveys kertoo miten pysyt luonnollisesti terveenä fyysisesti ja henkisesti

Luontaisterveys on Suomen paras ja varmasti monipuolisin hyvinvoinnin ja luontaisterveyden erikoislehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Karprint Oy:n lehtivalikoimaan kuuluva julkaisu tarjoaa lukijoille loistavia ideoita ja vinkkejä siitä, miten voit huolehtia itsestäsi ja läheisistäsi luonnonmukaisin menetelmin.

Luontaisterveys lehden artikkelit ovat syvällisiä ja laittavat ajattelemaan ja antaa hyödyllisiä ohjeita laaja-alaisesti elämän kaikille osa-alueille. Se on täydellinen lukupaketti kaikille luonnonmukaisesta terveydenhoidosta aidosti kiinnostuneille. Tasapainoinen elämä syntyy psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin yhteistuloksena.

Luontaisterveys kertoo jokaisessa numerossa asiantuntevasti erilaisista luontaishoidoista, joissa käydään läpi niin nykyaikaiset kuin vanhan ajan toimiviksi todetut hoidot. Lisäksi terveyslehti kertoo, miten lukijat voivat omilla jokapäiväisillä valinnoilla tukea terveyttään ja ennaltaehkäistä sairauksien puheamista. Sairauksien ennaltaehkäisy onkin todella tärkeä aihe, josta ei koskaan puhuta liikaa.

Luontaisterveys keskittyy niin kehon kuin mielenkin hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Se kiinnittää eniten huomiota jokaopäiväisten valintojen merkitykseen erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyssä. Lehden vakioaiheisiin kuuluvat terveellinen ruokavalio, luonnonmukainen kauneudenhoito ja hyvät liikuntatottumukset, joihin se tarjoaa hyviä ohjeita ja vinkkejä. Lisäksi jokaisessa numerossa tutustutaan tarkemmin erilaisiin luontaisterapian muotoihin, luontaistuotteisiin ja luonnonmukaisiin lääkkeisiin. Se etsii myös luonnonmukaisia vastauksia erilaisiin terveyteen liittyviin kysymyksiin.

Luontaisterveys lehdellä ei ole tarkoitus pyrkiä vastakkainasetteluun luontais- ja koululääketieden kesken, vaan kertoo asiantuntevasti, mitä vaihtoehtoja oire- ja lääkekeskeisiin hoitoihin on tällä hetkellä tarjolla. Koululääketieden menetelmiä vakavien sairauksien hoidossa ei koskaan kyseenalaisteta, vaan lehdessä tarjotaan vinkkejä vastustuskyvyn ja yleiskunnon parantamiseksi.

Luontaisterveys lehden suosituimpaan sisältöön kuuluu palsta, jonka nimi on erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan vastaanotto, jossa puhutaan ajankohtaisista terveysasioista, perehdytään ja kerrotaan tarkemmin vitamiinien, hivenaineiden ja muiden pienoisravintotekijöiden merkityksestä. Lisäksi suositulla palstalla esitellään potilaskertomuksia, joissa käydään läpi erilaisia hoitoja ja kerrotaan miten ne ovat toimineet.

Luontaisterveys on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan ja tilattavissa kampanjahintaan netistä itselle tai lahjaksi, jolloin lehden tilaaja saa aina uusimman numeron kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 98 500
 • Mieslukijoita: 13 %
 • Naislukijoita: 87 %
 • Lukijoiden ikä: 40–65 vuotta
 • Päätoimittaja: Reetta Ahola

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari

Lehtitarjouksia.com
Logo